BU NE HIZ BE 😱
BU NE HIZ BE 😱
Yıldızlar Yarışıyoru hatırlıyormusun kim sabreder 24 hafta yarışma yayınlanmadı benim kanalımda @Mayiskrali nı uyardım hatta 23 e atacaktım yarışmayı
Aaa evet hatırlıyorum cnmYıldızlar Yarışıyoru hatırlıyormusun kim sabreder 24 hafta yarışma yayınlanmadı benim kanalımda @Mayiskrali nı uyardım hatta 23 e atacaktım yarışmayı
@Çigdem @Çigdem @Çiğdem
Aman çekemem
Bunda sende oynuyorsun @serhattAman çekemem
Özelden göstermiştin o ecünnüyü gözüm tutmamıştı tutku gibi@Çiğdem yeni düşmanlarını begendinmi Afilli aşktan ceyda gonca berk
Özlemiştik bekliyoruzSihirli Hayatlar 6.Sezonun ilk bölümüyle Çarsamba Günü Yenisuda @Çiğdem
@Harunnn60 @Forumdash @serhatt @vadikızı @emrecnn @xemrexxx
Sezon Finali nasıl bitmişti hatırlıyormusun @ÇiğdemÖzlemiştik bekliyoruz
Babacım @xemrexxx ile birlikte geliriz@dreamy @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @kerem
Haruna pusu kurdular vuruldu kerem vuruldu Ceyda seni Tutku için uyarmaya geldi kim diye sordun bölüm orda bitti @ÇiğdemVlla şuan aklımda yok bişiler olmuştu ama
Aaa evet @kerem vurulup duruyordu onu hep vur cnm geberemesindeHaruna pusu kurdular vuruldu kerem vuruldu Ceyda seni Tutku için uyarmaya geldi kim diye sordun bölüm orda bitti @Çiğdem
Keremin yardımına ihtiyacın olacak yeni sezonda Tutku sana tuzak kuracak bir iki bölüm dayan Tutkuya ardından bitiyor çocuklar duymasında iki bölüm sürdü yada 4 bölüm sürmemişti @Çiğdem
İskele babasıÖzlemiştik bekliyoruz
Babacım @xemrexxx ile birlikte geliriz@dreamy @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @kerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?