Aşk Macerası Halkın Polisinin devamı olsun vlla boşluğa düştükKanal Yenisuda Değişim Sloganıyla Yeniden Yenisu Yıldızlar Yarışıyorun yayından kaldıran yenisu toparlanamadı Kızların dünyası desterenin Dolap macerası protestoyla sonuç verince Kanalın en güçlü dizisi Halkın Polisi Yıkıldı ve kanal yönetimi olarak yeni Polisiye dizimiz olarak Aşk Maceralarını başlatmaya karar verdik @Çiğdem- @Harunnn60 @vadikızı @serhatt @mrt-06 @Dosi
Dizi okumak istemiyorum artık yeterAşk Macerası Halkın Polisinin devamı olsun vlla boşluğa düştük@mrt-06 @serhatt @sokak sanati @xemrexxx
Destek lazım herkes bana karşı protestoda Adı Aşk Maceraları yeni polisiye dizi @serhattDizi okumak istemiyorum artık yeter
Biz destekliyorduk pes etme cnmDestek lazım herkes bana karşı protestoda Adı Aşk Maceraları yeni polisiye dizi @serhatt
Aşk Maceraları polisiyede şok etkisi yaratıcakBiz destekliyorduk pes etme cnm
Salıdan itibaren geliyoruz sahip çıakrız yine sana cnm oda güzel olucaktırAşk Maceraları polisiyede şok etkisi yaratıcak
Sihirli HAYATLAR Pazartesi Maçtan kaynaklı Benfica-Fenerbahce uefa şampiyonlar ligi Üçüncü öneleme turu Perşembe Beşiktaşın maçı var Başakşehirinde perşembeSalıdan itibaren geliyoruz sahip çıakrız yine sana cnm oda güzel olucaktır
@destere çok sinirlendirdi protesto yaparım dedi@denizz19, "Dargın Çiçekler" yapımı hakkında ne düşünüyorsun?
seni batıran gözlemeci yani @gözlemci oldu@destere çok sinirlendirdi protesto yaparım dedi
@gözlemci birde üstüne @mrt-06 olayı olması feci oldu @gözlemci her şeyini bitirdi yayından kaldırdı
Bende @destere 'yı reyting olarak kullandım o da bana protesto etti kanalın hali ortada berbat gidiyoruz Halkın Polisini başlatirim belki @Çiğdem- @Arslan Bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?