Biraz foxunkinden daha garip oldu sende Aramızda kalmasın diye bir şey yap
Kim benmi ben yapamam Ozan
Biraz foxunkinden daha garip oldu sende Aramızda kalmasın diye bir şey yap
Hayata gülümse gibi bir programdamı yapamazmısınKim benmi ben yapamam Ozan
Hayata gülümse gibi bir programdamı yapamazsın
Kara Lanet Yakında Bir ilkokul olayı o kıza aşık değildir platonik bir aşık kız o Erkeğin başına bela oldu Can ve platonik aşkı Serap ama kıskandıgı kız serap ın en iyi arkadaşı Defneyle iyi anlaşmasını kıskanması ve Defne ona aşıktır bunu bilen serap ortalığı karıştırmak ister hikaye böyle başlar
Kara Lanet Yakında
@Çiğdem- @S.G.A.T.
@vadikızı
Bekliyoruz cnmKara Lanet Yakında Bir ilkokul olayı o kıza aşık değildir platonik bir aşık kız o Erkeğin başına bela oldu Can ve platonik aşkı Serap ama kıskandıgı kız serap ın en iyi arkadaşı Defneyle iyi anlaşmasını kıskanması ve Defne ona aşıktır bunu bilen serap ortalığı karıştırmak ister hikaye böyle başlar
Kara Lanet Yakında
@Çiğdem- @S.G.A.T.
@vadikızı
oda polisiyeye dönmüştü sanırım sonradanRomantik komedi yazdım Daha önce @Çiğdem- Aşkın Yangını diye
Kara lanet iptal Halkın Polisi yeni sezonuyla 22 temmuzda @xBUGRAx @Çiğdem- @Yiğitt
@Harunnn60
@XanTier
@S.G.A.T.
@Çiğdem-
@MayısKralı
@MasacRE-
kara laneti iptal ettim @destere olmadan o dizi tutmaz @destere nin olduğu zaman yayınlarım Halkın Polisi yeni sezonuyla 22 temmuzda @MayısKralı Adalet peşinde dengesini ancak bu dizi sağlar Halkın Polisi sağlarIptal etme
İyi ettin cnm elindeki diziler yeterKara lanet iptal Halkın Polisi yeni sezonuyla 22 temmuzda @xBUGRAx @Çiğdem- @Yiğitt
@Harunnn60
@XanTier
@S.G.A.T.
@Çiğdem-
@MayısKralı
@MasacRE-
bomba gibi başlıcak yeni sezona İlk bölüm ilk ölüm suat karakterini başka birisine vercekseler zaten Asiye haleder belki Metinin eşi evi boşuna tutmuş oldu Nazike eve bakamadı suat yokten Mahallenin trafosunu patlattı su borusunu patlattıİyi ettin cnm elindeki diziler yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?