Beni çok yanlış tanımışsın öyle bir şey yapmam.Eray 2 bölüm sonra dizini kapı dışarı koyarsa görürsün
Beni çok yanlış tanımışsın öyle bir şey yapmam.Eray 2 bölüm sonra dizini kapı dışarı koyarsa görürsün
Açık sözleşmem var. Ve fesh hakkı sadece bendeEray 2 bölüm sonra dizini kapı dışarı koyarsa görürsün
Yine mi@Çiğdem- @xBUGRAx @denizz19 @S.G.A.T. @XanTier @vadikızı @Dosi @Yiğitt @EnveR @Harunnn60 @Thequeer @Ahmed @dizi kolik @Billy Kane @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @MasacRE- @mesmeso61 @Sherlock @Tolstoyevski @YıldırıM
'Zombi Ekspresi' ile foruma farklı bir soluk katan eTV'den yeni bir film uyarlaması geliyor. 7 kız kardeşin aksiyon ve macera dolu hikayesi 'YEDİNCİ HAYAT' ile Haziran 2018'de eTV'de!
Haziran 2018'e kim öle kim kala@Çiğdem- @xBUGRAx @denizz19 @S.G.A.T. @XanTier @vadikızı @Dosi @Yiğitt @EnveR @Harunnn60 @Thequeer @Ahmed @dizi kolik @Billy Kane @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @MasacRE- @mesmeso61 @Sherlock @Tolstoyevski @YıldırıM
Zombi Ekspresi ile foruma farklı bir soluk katan eTV'den yepyeni bir film uyarlaması daha geliyor. 7 kız kardeşin aksiyon ve macera dolu hikayesi 'YEDİNCİ HAYAT' ile Haziran 2018'de eTV'de!
Şimdiden rakiplerimize gözdağı verelim dedik.Haziran 2018'e kim öle kim kala
Reytinglere damga vurmaya geliyoruz yine.Yine mi
Benim yarışmamdan sonra kanalın en iyisi olabilirsin tabiŞimdiden rakiplerimize gözdağı verelim dedik.
Reytinglere damga vurmaya geliyoruz yine.
Bu dizinin konusu çok daha katmanlı ve ilginç kimse kayıtsız kalamayacak.Benim yarışmamdan sonra kanalın en iyisi olabilirsin tabi
@Çiğdem- @xBUGRAx @denizz19 @S.G.A.T. @XanTier @vadikızı @Dosi @Yiğitt @EnveR @Harunnn60 @Thequeer @Ahmed @dizi kolik @Billy Kane @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @MasacRE- @mesmeso61 @Sherlock @Tolstoyevski @YıldırıM
Zombi Ekspresi ile foruma farklı bir soluk katan eTV'den yepyeni bir film uyarlaması daha geliyor. 7 kız kardeşin aksiyon ve macera dolu hikayesi 'YEDİNCİ HAYAT' ile Haziran 2018'de eTV'de!
Çok iddialısın bakıyorum benim de 2 bölüm kaldı zaten bitiriyoruz artık emeğime sağlıkBu dizinin konusu çok daha katmanlı ve ilginç kimse kayıtsız kalamayacak.
Valla bayağı heyecanlıyım ama kışın yayınlayıp harcayamam mecburen beklememiz lazım.Çok iddialısın bakıyorum benim de 2 bölüm kaldı zaten bitiriyoruz artık emeğime sağlık
Oyuncu seçimleri devam ediyor ortaklığımız devam edecek mi bakalım.Sağ baştaki kız köylü gibi sevdim.
Ne zaman yayınlayacanValla bayağı heyecanlıyım ama kışın yayınlayıp harcayamam mecburen beklememiz lazım.
Oyuncu seçimleri devam ediyor ortaklığımız devam edecek mi bakalım.
Valla bayağı heyecanlıyım ama kışın yayınlayıp harcayamam mecburen beklememiz lazım.
Oyuncu seçimleri devam ediyor ortaklığımız devam edecek mi bakalım.
Kocaman harflerle Haziran 2018 yazıyor görmüyor musun.Ne zaman yayınlayacan
Senaryoyu en kaliteli hale getirmek için uzun bir hazırlık süreci gerekiyor anlayış bekliyoruz.Yaz işiyle mi ekrana dönücem yeni isimler gibi.
2018 de bu lanet forumda yer almayabilirimKocaman harflerle Haziran 2018 yazıyor görmüyor musun.O zamana kadar askerden dönüp yeni bir dizi yaparsın onunla Total'i bununla AB'yi alırız.
Senaryoyu en kaliteli hale getirmek için uzun bir hazırlık süreci gerekiyor anlayış bekliyoruz.
Nisan-Mayıs gibi döneceğim demiştin caymak yok. Daha lazımsın bize.2018 de bu lanet forumda yer almayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?