Kanal D'ye 'Cüneyt Özdemir' Tepkisi!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
thumbnail_1438277375.jpg

Ekranların sevilen kanallarından birisi olan Kanal D'ye ''Cüneyt Özdemir'' tepkisi sürüyor!

Kanal D ekranlarında haberleri yeni sezonla birlikte Cüneyt Özdemir sunuyordu. Fakat tatil nedeniyle bir süredir ana haberi sunamıyor.

Fakat sosyal medyada Cüneyt Özdemir'in işten kovulduğuna dair iddialar büyüyerek devam ediyor. İzleyiciler sosyal medya üzerinden ''Cüneyt Özdemir yalnız değildir, Cüneyt Özdemir'i istiyoruz'' şeklinde yorumlarla Kanal D'yi kınadığını ifade ediyor.

Bu iddialara ise Kanal D ve Cüneyt Özdemir'den bir açıklama bekleniyor!

Hadi ins dogrudur aciktan orgiute destek vermenin bir bedeli olmali diye dusunuyorum

HDP'ye oy verdiği için Cüneyt Özdemir'in kovulduğu söyleniyor, konuda belirtmedim.

İki taraftanda bir açıklama bekliyoruz, sessizlik hayır değil. :(
Aga hadi oy verdin bir hata ettin bir sus gecen gordum TSK nin Pkk kamplarini vurmasini elestirip baris falan diyordu bu zihniyetlere gerekli tepkiyi vermek lazim ideoljisi fark etmez hicbir teror orgutu masum gosterilemez

Eğer öyle birşey varsa hersey hak ettiğini yaşar.
Ne demek bu anlayamadım? (b)

Aga hadi oy verdin bir hata ettin bir sus gecen gordum TSK nin Pkk kamplarini vurmasini elestirip baris falan diyordu bu zihniyetlere gerekli tepkiyi vermek lazim ideoljisi fark etmez hicbir teror orgutu masum gosterilemez
Herkes istediği partiye ve düşünceye sahip olabilir, hata etmesi falan yok bence.

Ne demek bu anlayamadım? (b)

Herkes istediği partiye ve düşünceye sahip olabilir, hata etmesi falan yok bence.
Iste hata etti mselesi benim gorusum ama yapilan operasyonlari elestirip pkk yi savunan bir zihniyete saygi duymayi falan birak gerisini soylemeyim siyasi gorusun ne olursa olsun birazcik insansan birazcik adamsan haysiyetin serefin varsa ar damari catlamis tipki bir it gibi kan emici pkk yi falan masum gosterme isine girmezsin

terör örgütüne açık açık destek veren şahsiyeti bünyelerinde bulundurmaları onlara yakışan hareket olacaktır
çünkü hepsi aynı bunların
chp=hdp=doğan medya
zaten bazı chp li vekiller bile onlara oy vermişti benim gözümde hiçbirinin birbirinden zerre farkı yoktur

hdp liler atatürk büstü yıkacak yakacak onlar atatürk ün askerleri değil generali olsalar ne yazar it sürüleri diyecek vs. ama utanmadan atatürk ün partisiyiz diyen parti bu vatan hainleriyle kol kola gezecek
yazık bunlara oy verenlere de :)

Iste hata etti mselesi benim gorusum ama yapilan operasyonlari elestirip pkk yi savunan bir zihniyete saygi duymayi falan birak gerisini soylemeyim siyasi gorusun ne olursa olsun birazcik insansan birazcik adamsan haysiyetin serefin varsa ar damari catlamis tipki bir it gibi kan emici pkk yi falan masum gosterme isine girmezsin
aga geçen gün melih gökçek twitterda bunu rezil etti zaten görmüşsündür belki :d

Düşüncesinde onu ima etmedi pek. Sadece IŞİD'e operasyon yapılıyorken ve çözüm süreci varken bu olayın mantıksız olduğunu söyledi. Hedef IŞİD'ken neden pkk oldu demek istedi, ki şu an günlük şehit haberi alıyoruz. Burada klavyeden herkes adam, herkes vatansever ama ölen askerler, fakirler, mazlumlar..

Yani burada pkk'yı tabiki savunmuyorum. Ama Cüneyt Özdemir istediği düşünceye sahip olabilir, onun düşüncesidir sonuçta.

Sanmam yıllık iznini kullanmıştır, aralıksız haber sundu bir sezondur...

Düşüncesinde onu ima etmedi pek. Sadece IŞİD'e operasyon yapılıyorken ve çözüm süreci varken bu olayın mantıksız olduğunu söyledi. Hedef IŞİD'ken neden pkk oldu demek istedi, ki şu an günlük şehit haberi alıyoruz. Burada klavyeden herkes adam, herkes vatansever ama ölen askerler, fakirler, mazlumlar..

Yani burada pkk'yı tabiki savunmuyorum. Ama Cüneyt Özdemir istediği düşünceye sahip olabilir, onun düşüncesidir sonuçta.
bu düşünceye saygı duymuyoruz bunun gibi düşünenlerin onlardan farkı da yoktur bizim için
ayrıca suruçtaki patlamadan sonra pkk bu vatanın evlatlarına saldırdı bedelini ödeyecekler tabi

Sahis fark etmez kim olursa olsun Bak bu konuda agir konusurum sunu soyleyip kapatayim isid e tamam da pkk yi neden vuruyorsunuz digen birisi insanliktan zerre nasibini almamis icinde gram millet sevdasi yoktur bu orgutlerin hepsi teror orgutudur hepsini lanetleyecrksin oyle riyakarlikla bu isler olmaz

neye göz yumacak doğan medya açıktan destek veriyor zaten bunlara bu da onlardan sadece biri
cnn de her program terör örgütü sempatizanları vekiller var

Çıkan iddiaları takmayıp haberleri sunmasına izin verecek bence.:)
Siyaset tartışmasına sokma beni. Hiçte beceremem.:D

Böyle Vatan hainlerine gecit verilmemeli! Istedigin görüs veya partiyi destekleyebilirsin lakin Terör örgütünü desteklemenin aciklamasi olamaz

Eğer ki terör örgütüne destek veriyorsa demiyelimde bende denk geldim bildiğin destek veriyordu, yaptığı çok yanlış bırak bunu gazeteci/sunucu yapmayı vataşdaşlıktan atmak lazım, sen yediğin içtiğin devlete ihanet ediyon, gerçi birşey olacağanı sanmıyorum açıkca belli eden selahattin demirtaşa birşey olmuyor Cüneyte mi olcak. Vatan haini ama çıkar yine ekranlara.

Kaldı ki Recep tayyip Erdoğan'a diktatör diyorlar, eğer ki öyle olsaydı bu ve bunun gibilerinin hepsinin kellesi giderdi :)

Son düzenleme:
Gerçekten de terör grubuna dolaylı ya da direkt olarak destek veriyorsa kanalın buna duyarsız kalmaması gerek, umarım yakın zamanda doğru bir karar verilir.

Son düzenleme: