Kanal D'ye Büyük Tepki

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,795
Puanı
1,061
Kanal d ekranlarında perşembe akşamalrı ekrana gelen ''VEDA'' dizisi beklenen reytinge ulaşamayınca erken final yaptı.Dizi geçtiğimiz perşembe yayınlanan 8.bölümüyle ekrana veda etti.Ama bu durum diziyi izleyenlerde büyük bir tepkiye neden oldu.İşte izleyicilerin bazı yorumları:

Bu dizi bitmmemeliydi! yazık çoğunluk ayak altı dizi seyrediyor diye bizi neden mahrum bırakıyorlar güzel yapımlardan? Gecenin o saatine rağmen seyrediyorduk. Lütfen kaldığı yerden devam etsin....
yasemin

Veda dizimizi..geri istiyoruz....bitmesin..oyunculari..ve konusu cok guzel..sacma sapan diziler devam ederken..bukadar guzel..guzel oyunculari olan diziye haksizlik bu kanal D den bunu beklemezdim...dizi dedigin anlamli olur..dizi bitmesinnnn
hulya

bu kadar kaliteli bir dizinin bitmesine bende çok üzüldüm.diziyi erken saatlerde yayınlarsanız izlenme oranının yükseleceğinede inanıyorum.Tek temennim dizinin kaldığı yerden devam etmesi
yadigar

Kesinlikle şu an yayınlanan dizilerin içinde en gerçeğe yakını idi umarım açık bırakılan son bölümden devamını bekliyoruz
fatma çakmakçı

dizinin bitmesini istemiyoruz lütfen devamını bekliyoruz eminim yeterinc
Bu dizi bitmmemeliydi! yazık çoğunluk ayak altı dizi seyrediyor diye bizi neden mahrum bırakıyorlar güzel yapımlardan? Gecenin o saatine rağmen seyrediyorduk. Lütfen kaldığı yerden devam etsin....
yasemin

Veda dizimizi..geri istiyoruz....bitmesin..oyunculari..ve konusu cok guzel..sacma sapan diziler devam ederken..bukadar guzel..guzel oyunculari olan diziye haksizlik bu kanal D den bunu beklemezdim...dizi dedigin anlamli olur..dizi bitmesinnnn
hulya

bu kadar kaliteli bir dizinin bitmesine bende çok üzüldüm.diziyi erken saatlerde yayınlarsanız izlenme oranının yükseleceğinede inanıyorum.Tek temennim dizinin kaldığı yerden devam etmesi
yadigar

Kesinlikle şu an yayınlanan dizilerin içinde en gerçeğe yakını idi umarım açık bırakılan son bölümden devamını bekliyoruz
fatma çakmakçı

dizinin bitmesini istemiyoruz lütfen devamını bekliyoruz eminim yeterince
izleyicisi vardır çünkü çok kaliteli bir dizi idi benim çevremde çok kişi izliyordu sadece geç saate olması sıkıntısı vardı izleyicide lütfen bitmesin yeniden başlasın bir çok insan sesiz kalmayı tercih ediyor kimisininde netten yazma gibi imkanı yoktur
Mine

bitmesin lütfen çok güzel gecenin o saatine rağmen izliyoduk. açık bitti zaten devam etsin
selma şair

Ben Dilan Hollanda'dan Veda dizisinin bitmesine çok ama çok úzüldüm.Hayatimda ilk defa böylesine güzel bir diziyi sabah çok erken kalkmama ragmen izliyordum.Mümkúnse devam etsin lütfen.
e izleyicisi vardır çünkü çok kaliteli bir dizi idi benim çevremde çok kişi izliyordu sadece geç saate olması sıkıntısı vardı izleyicide lütfen bitmesin yeniden başlasın bir çok insan sesiz kalmayı tercih ediyor kimisininde netten yazma gibi imkanı yoktur
Mine

bitmesin lütfen çok güzel gecenin o saatine rağmen izliyoduk. açık bitti zaten devam etsin
selma şair

Ben Dilan Hollanda'dan Veda dizisinin bitmesine çok ama çok úzüldüm.Hayatimda ilk defa böylesine güzel bir diziyi sabah çok erken kalkmama ragmen izliyordum.Mümkúnse devam etsin lütfen.

eline sağlık panpa ben bu kadar uzun yazıları genelde 4-5 satır yazarak bitiriyorum :D

Sahsen Kanal Dnin bu dizinin arkasinda durmasini beklerdim ama olmadi maalesef

Yalan Dünya'dan bahsedeceksin sandım, onda tepkiler daha yüksek perdeden şu aralar...

yazılanların hepsine katılıyorum

akasya durağı gibi çöp diziler 4 veya 5 reytingle 5 yıl sürüyorsa veda gibi kaliteli bir dizi devam etmeliydi

adamların dini imanı para olmuş

ne kadar yeseler doymuyorlar tek dertleri biraz daha malı götürmek ..azla yetinme gibi bir kaygılarıda yok niyetleride.. izleyicilere saygıları yok onlar için reyting küsürat hesabı rakamsal bir değerden ibaret oysa 5 reyting milyonlarca insana denk gelir insana saygısı olan bu diziyi kaldırmazdı

Destere seyirci olarak haklısın ama belli ki dizi zarar ediyordu, kar getirmeden maliyetini çıkartsa devam ederdi muhtemelen...

Kanal D şu an zaten zor durumda, bir de zarar ettiği dizilere nereden para bulacak ? Eskiden böyle diziler vardı ama artık Kanal D eski Kanal D değil...

Yapımcı da az paraya razı olmamış belli ki, o da zarar etmiş, ortaklaşa bitmiş...

yazılanların hepsine katılıyorum

akasya durağı gibi çöp diziler 4 veya 5 reytingle 5 yıl sürüyorsa veda gibi kaliteli bir dizi devam etmeliydi güzel yazı olmuş ama bunları kanal d duymadıktan sonra aynı politikaya devam ettikten sonra

adamların dini imanı para olmuş

ne kadar yeseler doymuyorlar tek dertleri biraz daha malı götürmek ..azla yetinme gibi bir kaygılarıda yok niyetleride.. izleyicilere saygıları yok onlar için reyting küsürat hesabı rakamsal bir değerden ibaret oysa 5 reyting milyonlarca insana denk gelir insana saygısı olan bu diziyi kaldırmazdı

güzel yorum olmuş..ama bunları kanal d duymadıkça anlamadıkça yayın politikasını aynen sürdürür....bir veda gelir bir veda gider reyting sisteminin sonuçları bunlar....

dizinin dönem dizisi olmasa devam ederdi çok rahat:D
@endgame belli dğeil daha benc eyd ab kaybolmaz hiçbir şekilde

Destere seyirci olarak haklısın ama belli ki dizi zarar ediyordu, kar getirmeden maliyetini çıkartsa devam ederdi muhtemelen...

Kanal D şu an zaten zor durumda, bir de zarar ettiği dizilere nereden para bulacak ? Eskiden böyle diziler vardı ama artık Kanal D eski Kanal D değil...

Yapımcı da az paraya razı olmamış belli ki, o da zarar etmiş, ortaklaşa bitmiş...

kanal D şimdi neden zarar ediyor

daha o günlerde tnt yi kendi grubuna kattı tv2 yaptı

star ı trilyonlarca fiyata sattı

doğan grubu türkiyenin vergi rekortmeni

bu durumda çektiği zorluk nedir adamların sadece hatta kendi projelerini kendileri yapmaya başladı yapım şirketlerini bırakıp kendi dizilerini çekmeye başladılar bu durumda kar etme ihtimalleri çok daha fazla ..

kanal D şimdi neden zarar ediyor

daha o günlerde tnt yi kendi grubuna kattı tv2 yaptı

star ı trilyonlarca fiyata sattı

doğan grubu türkiyenin vergi rekortmeni

bu durumda çektiği zorluk nedir adamların sadece hatta kendi projelerini kendileri yapmaya başladı yapım şirketlerini bırakıp kendi dizilerini çekmeye başladılar bu durumda kar etme ihtimalleri çok daha fazla ..

TNT, Star olayları vs. Doğan grubuna ait, Kanal D özelinde bakmak lazım işe...

Yalnız o konularda da söz söylemek isterim, TNT bildiğim kadarıyla zaten Doğan'daydı, yabancı ortağı vardı, şimdi tam Doğan oldu, kanal çok kötü durumda olduğu için önemli bir para verildiğini sanmıyorum.

Star' da Doğan grubuna kesilen rekor vergi cezaları nedeniyle mecburen satıldı, bunu bilmeyen yok herhalde, Milliyet de yine aynı nedenle elden çıkarıldı.

Yani grup çok kötü durumdan normale geçmek için satışlar yaptı, para kazanmadı pek.

Kanal D geçen yıl açık ara birinciydi, reklam gelirinin çok büyük bir kısmını alıyordu, şimdi ise 3'lüğe gerilemiş durumda, kanal ciddi zor durumda, o nedenle de tuhaf gün değişiklikleri vs. yapıyor, kar ettiği yok muhtemelen.

Kanalın geliri büyük oranda düştü, bu nedenle de zarar eden işlere tahammülü kalmadı, Kanıt, Şanslı Masa, Şebeke ve Kazanmak İçin 1 Dakika da yollanacak, Veda'ya özel muamele yok diye düşünüyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan