Kanal D'ye Şok Ceza!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Oyuncu İlker Ayrık'ın sunduğu Kanal D ekranlarında yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir programına RTÜK'ten rekor ceza geldi.

RTÜK Kanal D'ye 502 bin 979 TL para cezası verdi.

Cezanın sebebi günlerce konuşulan yarışmacının eşini gaza getirme cümleleriydi.

[/B][/SIZE][/COLOR]Yarışmacı çift Hande ve Berk arasında şu diyaloglar geçmişti:

Hande:
Bebeğim beni başkasıyla düşün, bak kötü bir şey düşün bana sinirlen.

Sunucu: Ya Hande öyle bir gaza getirdin ki adam masayı alıp götürecekti.

Hande: Her şeyi düşündüm o geldi aklıma, etkili oldu değil mi güzel oldu?

Sunucu: Ona sor.

Hande: Etkili oldu mu hayatım?

Sunucu: Gıcık oldun mu?

Berk: En son dönerken yuh dedim ya, belki duymuşlardır.

RTÜK Toplumun milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz” maddesinin ihlal edildiğine karar verdi ve kanala cezayı kesti.

İşte o anların videosu:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Helal olsun rtük

Yahu bu program Rtük'e para ödemekten başka ne işe yarıyor. Kanal D sürekli bunun cezalarını ödeyip duruyor.

Zaten doğru düzgün reklam da vermiyor program bir de üstüne ceza, nasıl para kazanacaklar.

Ben Bilmem Rtük Bilir diye boşuna demiyorum.

Saçmagın diğriği

RTÜK zaten bu programdan pek haz etmiyor. Bahane arıyor ceza vermeye.

Ama Kanal D keşke bunu önceden bilseydi de, kesseydi o kısımları. RTÜK`ün sağı solu belli olmuyor. Zaten hiç sevmiyorum. Küçük Sırların okul sahnelerini de o bitirmişti.

Tabi bitırır küçük sırlar çok aşırı açık diziydi

Tabi bitırır küçük sırlar çok aşırı açık diziydi

Kavak Yelleri kadar açık değildi ama.

Ayrıca açık dedikleri kızların mini etekleriydi. TNT`de yayınlanan Yıldız Masalında bile daha kısaydı etekler. RTÜK`ün çoğu konuya yersiz ceza verdiğine defalarca tanık olduk.

Zaten son günlerde bi Samanyolu kaldı ceza kesmediğim diyip ona da kesti cezayı.

Eve gidince sana bikaç sahne göstercem görelim açık mı değil mi

Daha açıktı ks

Daha açıktı ks[/SIZE]
Kavak Yelleri 100 bölümü aştı. Küçük Sırlar 55 bölüm sürdü. Ayrıca Stara geçince PT1`de yayınlandığı için açıklığı falan da kalmadı pek.

Sen ikisini de izlemediğin için kıyaslama yapamıyorsun. Kavak Yelleri iyice tozutmuştu.

- - - Ekleme - - -

Daha açıktı ks
Kavak Yelleri 100 bölümü aştı. Küçük Sırlar 55 bölüm sürdü. Ayrıca Stara geçince PT1`de yayınlandığı için açıklığı falan da kalmadı pek.

Sen ikisini de izlemediğin için kıyaslama yapamıyorsun. Kavak Yelleri iyice tozutmuştu.[/B][/COLOR][/FONT]

Özellikle kendi söylettiği şeyleri niye kessin ki, normal biri böyle şeyler söylemez zaten.

Karar doğru ama bu kadar da verilmemeliydi.

macundan daha kaliteli proğram ne kadar boş olsada macunu ikiye katlar

cezada kanalD yi etkilemez ..