Kanal d'ye çok mu haksız yorumlar yaptık???ve tek rakibi acun ılıcalı...

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
164
Bugün merhametin reytinglerini görünce bunu yazmaya karar verdim. Düşündüm kanal d çok hamleler yaptı ve şuan pazartesi hariç herşey yerine oturdu şimdi kanal d bi pazartesi başarısız diye yaptığı hamlelerin hepsi kötü diyemeyiz. Tamam kayıp şehir cuma çok iyidi lakin arka sokakları cumaya alarak beyazıda öne almış oldu ve totalde garanti zirve alıyor. Yalan dünyanın süresi kısaldı ve karşısında çok güçlü rakipler olduğundan normal düşüş yaşadı bence kanal d yalan dünyanın reytinge çok bakmıyor. Kuzy güny saat değiştirince çoğumuz naptın kanal d dedik ama kanal d haklı çıktı. Şimdidüşünüyorum bbeb başka kanalda olsaydı ve pazartesi böile olsaydı bbeb pazarteside yayınlanmazmıydı?? Kanal d nin başka bi havası var bunun en büyük sebebide bu örnekte gösterdiğim gibi. Kanal d hep zirve yarışında olur ve yanındaki zirve yarışındaki kanaldada acun ılıcalı olur .... Kanal d nin en büyük rakibi acun ılıcalıdır... Belki bakarsınız bir gün acun kanaldye transfer olur işte o zaman kanal d rakipsiz olur ...

Yalan Dünya'nın arkasında duruyorsa Kayıp Şehir'in de durmalıydı diye düşünüyorum.Sonuçta Kayıp Şehir'in düşüşünde Kanal D başroldür aslında.Elbette ki senaryo da etkilemiş olabilir bu düşüşü ama asıl etken kanaldır kesinlikle.Kayıp Şehir farklı bir güne geçsin bakın nasıl iyi reytingler alacaktır.

Mantıklı yazmışsın.

Kayip Sehir'in arkasinda durmadi, Sultan'in arkasinda durmadi. Kanal D her dizisinin çok çok iyi olmasini istiyor, bunu saglamak imkansiz diyebiliriz..