Kanal D'nin Yeni Yılda Yeni Yayın Akışı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
"İntikam" dizisinin başlaması hem Perşembe akşamların, hem de Kanal D`nin yayın akışını darmadağın etti. Kanal D Yeni Yıl İçin Dizilere Değişiklik Yaptı. Artık Diziler öyle oturdular ki, bundan sonra herhangi bir dizi`nin yerinin değişmesi sürpriz olur. İşte Yeni Yayın Akışı

Pazartesi

20.00 Yalan Dünya (Yeni Bölüm)
21.30 Kayıp Şehir (Yeni Bölüm)

Salı

20.00 Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Yeni Bölüm)
23.15 Şans Kapıda (Yeni Bölüm)

Çarşamba

20.00 Kuzey Güney (Yeni Bölüm)
23.15 Kanıt (Yeni Bölüm)

Perşembe

20.00 İntikam (Yeni Bölüm)
22.30 Umutsuz Ev Kadınları ( Yeni Bölüm )

Cuma

20.00 Arka Sokaklar (Yeni Bölüm)
23.15 Beyaz Show ( Canlı )

Cumartesi

20.00 Ben Bilmem Eşim Bilir (Yeni Bölüm)
23.15 Şanslı Masa (Yeni Bölüm)

Pazar

20.00 Ben Bilmem Eşim Bilir (Yeni Bölüm)

300x300.jpg

Son düzenleme:
O kadar net bir oturma durumu yok bence. Sadece İntikam'ın yeri kesinleşti gibi. 2 tane daha yeni dizi gelecek bu diziler yine oynamalara sebep olabilir. :)

O kadar net bir oturma durumu yok bence. Sadece İntikam'ın yeri kesinleşti gibi. 2 tane daha yeni dizi gelecek bu diziler yine oynamalara sebep olabilir. :)
Sanmıyorum. Öyle Bir Geçer Zaman Ki yükselmezse daha fazla "Derviş Garip" Salı 20.00`ye gelebilir bence. Çünkü, ÖBGZK geçen hafta çok düştü. Bence tekrar toparlanır. Bu durumda da "Derviş Garip" Salı 22.30 olur.

Kahperengi de Cumartesi 22.30 olabilir

kanal D aradığını intikamla buldu zaten

öbgz nin yeride sağlam

kayıp şehirde tam gününe geldi

uek yakında yayından kalkabilir

kahperengi cumartesi olsa hoş olur bbebden bıkkınlık geldi

derviş garip neyin nesi yeni duydum

yani kanal d pazartesi salı ve çarşamba ve perşembe mutlu artık ..

kuzeyin yeri sezon sonuna kadar değişmez

Sanmıyorum. Öyle Bir Geçer Zaman Ki yükselmezse daha fazla "Derviş Garip" Salı 20.00`ye gelebilir bence. Çünkü, ÖBGZK geçen hafta çok düştü. Bence tekrar toparlanır. Bu durumda da "Derviş Garip" Salı 22.30 olur.

Cumartesi - Pazar dizi yayınlamaz Kanal D. Ben Bilmem Eşim Bilir tek başına yeterli. :)

Cumartesi - Pazar dizi yayınlamaz Kanal D. Ben Bilmem Eşim Bilir tek başına yeterli. :)
Salı 22.30`d birini yayınlar, Şanslı Masa`yı Pazar 23.15`e alır, Şans Kapıda`yı Perşembe 23.15`e alır. Cumartesi boş kalır orada.

Mecburen yayınlayacak. Çünkü başka günü yok. Yeni gelen dizilerine o kadar fazla güvenmeli ki, ortalama hepsi 7 reytingi geçmeli ki, PT1`e alınsın. Hatta daha fazlası.

Herşey Kayıp Şehir`in performasına bağlı

Obgzk dusmesinin nedeni kac kere yazdim..obgzk arkasina dizi konulmaz..obgzk den once ilk kuzeyin arkasina koysunlar, ne koyacaklarsa...

Kahperengi'nin ve Dervis Garip'in ne zaman ve hangi gün yayinlanacaklarini çok merak ediyorum.. Tabii bir de Fatih dizisi var, ama o yeni sezonda da yayinlanabilir..

Kahperengi'nin ve Dervis Garip'in ne zaman ve hangi gün yayinlanacaklarini çok merak ediyorum.. Tabii bir de Fatih dizisi var, ama o yeni sezonda da yayinlanabilir..

derviş gariple ilgili konu açıldımı hiç ? furkan ben niye bu diziyi ilk kez duyuyorum :)