Pazartesi günleri 'Arka Sokaklar' dizisi iyi reyting alıyor. Aynı zamanda 'Arka Sokaklar'ın ardından ekrana gelecek olan 'Sultan' diziside aynı şekilde iyi reytingler alabileceğini düşünüyorum.
Salı günleri 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin reytingleri düşecektir ama ne kadar düşeceğini söylemek pek mümkün değil. Çok kötü reytingler alacak diyeceğim ama aksine iyi reytinglerde alabilir. Dizinin iyi bir izleyici kitlesi var.
Çarşamba günleri 'Kuzey Güney' dizisinin reytingleri yükselecektir. Çok fazla heyecanlı, maceralı bölümler izleyeceğiz gibi duruyor. O yüzden reytinglerde yükseleceğini düşünüyorum. Muhteşem Yüzyıl'ın olması biraz dezavantaj ama Kuzey Güney'in oranlarını arttıracağını düşünüyorum.
Perşembe günleri 'Veda' dizisi yayınlanacak ve zirveye aday bir dizi olacak gibi duruyor. Daha yayına başlamadan yorum yapmak pek mümkün değil. Aynı zamanda 'Kötü Yol' diziside yayınlanacak. 'Kötü Yol' dizisi, vasat reytingler almaya başlayabilir. Sonuç olarak çok zorlu rakipleri var.
Cuma günleri 'Kayıp Şehir' dizisi yayınlanacak ve zirve şansı olabilir. Tanıtımlardan anladığım kadarıyla, karanlık bir dizi olacak. Cuma günü çok fazla iyi yapım yok gibi duruyor. O yüzden tutma ihtimali ile yayına başlayabilir. Aslında ben tutacağını pek düşünmüyorum.
Cumartesi günleri 'Yalan Dünya' dizisinin işi zor olacak. Karşısında Acun Ilıcalı'nın programları olacak. Çok fazla kötü gideceğini sanmıyorum ama Cuma günleri yayınlanmaya devam etse çok daha iyi olurdu.
Pazar günleri 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinin işi zor olacak. İyi reytingler alabilir ama Acun Ilıcalı'nın programları karşısında zirve şansının zor olacağını düşünüyorum. Kanal D'yi pazar günleri ayakta tutsun yeter.