Kanal D'nin Yeni Sezon Tanıtım Filmi Yayınlandı! | Türkiye'nin Kanalı

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,357
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FcJXCMHWQAErbTD

Kanal D'nin yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı!

Üç Kız Kardeş, Seversin, Camdaki Kız, Arka Sokaklar ve Yargı dizilerini izleyici ile buluşturan, yeni sezon için Aşk ve Umut ile O Kız dizilerini hazırlaya kanalın yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı.

Öte yandan kanal bu akşam dizi ve ekran yüzlerinin katıldığı görkemli bir lansman gecesi düzenliyor.

• Olmamış
Reactions: cookies
Ay bu kadar kokuşmuş bir tanıtım görmedim, sıfır emek. 😱

Kanal D bu sezonda bizi hayal kırıklığına uğrattı. Hadi eski tanıtımlar gibi tanıtımlar gelmeyecek onu biliyoruz da en azından güncel bir tanıtımı çok görmeseler.

• Güldürdün
Ay bu kadar kokuşmuş bir tanıtım görmedim, sıfır emek. 😱

Kanal D bu sezonda bizi hayal kırıklığına uğrattı. Hadi eski tanıtımlar gibi tanıtımlar gelmeyecek onu biliyoruz da en azından güncel bir tanıtımı çok görmeseler.
Geçen sene çektikleri gibi bir şey çekebilirlerdi yine ama parayı lansman gecesine yatırmayı tercih etmişler gibi. :A

İnsan şunu yeni sezon tanıtımı diye ekrana sürmeye utanır. Böyle saçmalıklar yapmak yerine hiç yeni sezon tanıtımı yayınlamayın daha iyi.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and cookies
ATV'den bile kötü bir tanıtım yapmış Kanal D. 😱

atv için boşuna emek verilmiş demedim. En azından oyuncuları bir araya toplamışlar ve bir şarkı yapmışlar Kanal D yine dizi ve programlardan kesitler yapıştırıp bizlere sundu, hayal kırıklığı.

Halkın vergisiyle koskoca kanalı satın alan bir şirket için bu kadarı bile fazla. Şaşırdım.

Rezil bir tanıtım olmuş. “Bu sezon yine çok fox” bekleniyorsun kuzum :)

• Güldürdün
Sezona başladıkları 7 diziden Yargı ve belki Camdaki Kız sezon sonunu görebilir. Bana göre çok zayıf bir planlama ile giriyorlar. Sezon içinde Kanal D dizileri hakkında bol bol final ve başlama haberi okuyabiliriz.