Kanal D'nin Yeni Sezon Tanıtım Çekimleri Başlıyor! | 2017-2018

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Kanal D'nin Yeni Sezon Tanıtım Çekimleri Başlıyor! | 2017-2018

Her yıl çıkardığı tanıtım filmiyle çok konuşulan Kanal D, yeni sezon tanıtım çekimleri için hazırlıklara başladı!

Yeni sezona birbirinden iddialı dizi ve programlarla hazırlanan Kanal D, yeni sezon çekimleri için hazırlıklara başladı. Daha önce 8 Saniye, Aşk Tesadüfleri Sever, Yahşi Batı, G.O.R.A, Vizontele, Sınav gibi birbirinden başarılı filmlere imza atan Ömer Faruk Sorak, kanalın yeni sezon tanıtım filmini çekecek. Ünlü yönetmen geçtiğimiz hafta Kanal D'nin ekran yüzleriyle görüşme yaptı.

Yine çok konuşulacak tanıtım filminin çekimleri kısa sürede başlayacak.
Orijinal formatta oku

Kanal D'nin doğru düzgün becerebildiği tek şey. Bekliyoruz.

Tek emek veren kanal diyebilirim gerçi geçen sezon Fox'unda iyiydi

Bekliyoruz.

Yine sosyal medyayı sallayacağız. Diğer kanalların dalga geçer gibi yaptığı tanıtımlara Kanal D en güzel cevabı veriyor. Merakla bekliyoruz.

Son birkaç filmi hiç güzel değildi bu sefer eskisi gibi olur umarım.
Yine sosyal medyayı sallayacağız. Diğer kanalların dalga geçer gibi yaptığı tanıtımlara Kanal D en güzel cevabı veriyor. Merakla bekliyoruz.
Tek emek veren kanal diyebilirim gerçi geçen sezon Fox'unda iyiydi

Bekliyoruz.
Yine aynı tarz bişey olur.
Kanal D'nin doğru düzgün becerebildiği tek şey. Bekliyoruz.

Gelmiş geçmiş en iyi tanıtım filmi.

en efsanesi bunlardı okan bayulgeni sevmem ama muhteşem tasarlıyordu tanıtımları @Yiğitt

Son düzenleme:
Kanal d tanıtımları güzel oluyor ya bakalım bu nasıl olacak

Kanal D'nin kuruluşuyla Rıza baba tanıtımlara girdi. Giriş o giriş, hala devam.
ama o tanıtımdakı dizilerede baksana yaa acemi cadı ıhlamurlar altında yaprak dökümü yani yabancı damat çoğunu izlemiyordum ama tanıtımdakı her dizi ayrı ayrı reytng rekoru kırıyordu

Bu sezon yine aynı olacak zaten.
çocuklar duymasın kış ayınıda götürür bence daha reytinglerinin artmasını bekliyorum halitin kenanın dizileride var uzun zaman sonra 3 dizi birden izleyecem kanalda başka dizide belki ilgimi çeker