Kanal D'nin Yeni Dizisi "İntikam"dan Yepyeni Resimler!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dizinin özeti için yeni sayfa açtım ama yayınlanmadı...tekrar açsanız ya..

Makyajsız mı? Kadın boya küpüne girmiş resmen makyajsız diyorsun. Koyduğun resimlerin hepsinde Beren daha iyi.

Benim koyduğum Polat resmi bile seninkinden iyiydi

İlk resim beni benden aldı. Gözlerim kamaştı şahane ötesi...

net tarihi belli olsada geriye sayıma başlasak artık

gel beren gel

bencede hezimetin geri sayımı başlasa artık

valla çok komıksın vadının yanına karşısına ne koydularsa hep hezımet işin ilginç yanı siz beren severlerde çok umutluydunuz vede dan kötü yoldn uek dan kayıpşehirden ama ne oldu sonuç belli hüsran ben ne ıstıyorum biliyor musun 20 dakıka ıntıkam hep beraber olun gelın vadının karşısına boyunuzun ölçünüzü alalım.

- - - Ekleme - - -

az kaldı ozamanlarda gelecek allah ömür verirse hep burdayız

20 dakikayı bilmemde intikam yaklaşıyor az kaldı o zaman gerçekten sizin ne hallere düştüğünüzü göreceğiz
komik durumlara düşen arkadaşlar kimler net olarak anlaşılacak

valla arkadaş ak kara yakında bellı olur bız mat etmekten yorulduk sız mat olmaktan yorulmadınız artık tali yollardan karşımıza cıkmayın ana yoldan beklıyoruz .bugüne kadar başka dizilerle işinizi görmek istediniz ama nafile .biz ana yola çıktık sizi beklıyoruz.yakında görüşürüz

doğru diyorsun tali yollardan karşınıza çıkarılan diziler kanal D nin yapımları biz çıkarmadık
ana yoldaki çarpışmamızda son 4 yıl da olduğu gibi galip gelen taraf her zaman beren olmuştur aynı şeyleri tekrar yaşamaktan sıkılmadıysanız ocaktan sonra bir 4 yıl daha zirveye yaklaşamazsınız
)

valla bakacaz az kaldı .tabıkı sız cıkarmadınız sız cıkardınız derken vadının mat olması ıcın desdekledıgınız dızıler anlamında söylemiştim
valla 4 sene deıl gecen sene tnt de vadının gecmışliği var sanırsam gecen günlerde burda bı arkadaş cıkarmıştı.öyle sağdan solda duyduğunuz kalıplaşmış kelımelerle karşımıza gelerek bizim moralımızı bozamazsınız .ben bılgısayar cahılı bırı oldugum ıcın ben cıkaramam zannedersen takas kardeş çıkarmıştı eskı reytınglerı

internet bilmekle alakası yok zaten takasda alışmış2008 deki reytingleri kopy yapıp yapıştırmaya öyle pek fazla bir zahmet gerekmiyor..

ama şu bir gerçek vadi ATV deyken fatmagül fırtınası karşısında çöktü atv vadiyi kapı dışarı etti..

sonra tnt de yine tutunamadı

sbt gelecek dediniz sbt dede fatmagüldestan yazdı sonra beren gidince atv tekrar vadiyi almaya cesaret etti yani buda şunu gösteriyor berenin dizisi şu an devam ediyor olsa vadiyi bu sene hiçbir kanal almazdı işsiz kalmışlardı

Bu dizi tüm Perşembe dizilerini tepikler