Polatın tipe bak ya.
O değilde Nejat İşler adamın dibi ya
Karizma adam
polat kuluçkaya yatmaya hazırlanan tavuk gibi çıkmış
Polatın tipe bak ya.
O değilde Nejat İşler adamın dibi ya
Karizma adam
1. Bölüm Özeti
İntikam yakında Kanal D'de
İNTİKAM YOLCULUĞUNA ÇIKACAKSAN, KENDİN İÇİN DE BİR MEZAR KAZ."
Konfüçyüs (MÖ 504)
Hayatta sahip oldukları en değerli şey birbirleri olan, bir baba ve bir kız. Mutlu, huzurlu küçük bir aile. Her şey bu ailenin babası Adil'in, iftiraya uğramasıyla başlar. Adil'in yöneticiliğini yaptığı bankanın sahibi, kendi bankasını dolandırmış ve suçu Adil'in üzerine yıkmıştır. Adil'e atılan bu iftirada, aşık olduğu kadın da büyük rol oynar. Adil, suçsuzluğunu kanıtlayamaz ve hapse mahkum olur. Kızı Derin'se babasından kopartılarak yetimhaneye gönderilir. Baba ve kız, bir daha birbirlerini göremeyeceklerdir.
Derin yalnız geçirdiği yıllar içinde, babasının bir suçlu olduğuna inandırılır. Cezaevindeki Adil'in ise, hayattan tek bir isteği kalmıştır. Kızı Derin'in, kendisinin masum olduğunu öğrenmesi. Adil, Derin'e, tüm gerçekleri anlatmak için, günlükler yazar. Derin, babasının günlüklerine, ancak on sekiz yaşına girdiği gün ulaşacaktır. Ancak, babası Adil'i kurtarmak için çok geçtir artık. Adil cezaevinde, masum ve yalnız bir adam olarak ölmüştür.
Yıllar sonra babasının masum olduğunu öğrenen Derin'in önünde, iki yol vardır. Ya her şeyi affedip yeni bir hayata başlamak, ya da babasının intikamını almak. Derin, intikamı seçer. Bunun için bütün geçmişini ve hayatını siler. Kimsenin bilmediği yeni bir kimlikle, babasını ve çocukluğunu ellerinden alan insanların arasına geri döner. Derin'in bundan sonra adı Yağmur Özden'dir.
Derin, artık Yağmur Özden olarak, düşmanlarının karşısında. Hiçbiri, Yağmur'un, intikam almak için aralarına sızdığını bilmiyor. Hiçbiri, bu genç ve güzel kadının ne kadar tehlikeli olduğunun farkında değil. Yağmur'sa tüm düşmanlarını çok iyi tanıyor ve hepsinden teker teker hesap soracak. İntikam tek bir adımla başlar ve mezara kadar gider. Yağmur, bu yolculuğa hazır.
Kanal D
Makyajsız
Alıştık artık Berkan
Bu kızı Beren`den güzel bulan
Bu adamı yakışıklı bulan bir zevkin, Bereni beğenmesini bekleyemeyiz
Makyajsız
Makyajlı
Arada ki fark ortada😀d Leyla 1000 çeker berene
Polat Alemdar
Polat ta oldukça karizma
bencede hezimetin geri sayımı başlasa artık
valla çok komıksın vadının yanına karşısına ne koydularsa hep hezımet işin ilginç yanı siz beren severlerde çok umutluydunuz vede dan kötü yoldn uek dan kayıpşehirden ama ne oldu sonuç belli hüsran ben ne ıstıyorum biliyor musun 20 dakıka ıntıkam hep beraber olun gelın vadının karşısına boyunuzun ölçünüzü alalım.
- - - Ekleme - - -
az kaldı ozamanlarda gelecek allah ömür verirse hep burdayız
valla arkadaş ak kara yakında bellı olur bız mat etmekten yorulduk sız mat olmaktan yorulmadınız artık tali yollardan karşımıza cıkmayın ana yoldan beklıyoruz .bugüne kadar başka dizilerle işinizi görmek istediniz ama nafile .biz ana yola çıktık sizi beklıyoruz.yakında görüşürüz
beren yaşlandı !
valla bakacaz az kaldı .tabıkı sız cıkarmadınız sız cıkardınız derken vadının mat olması ıcın desdekledıgınız dızıler anlamında söylemiştim
valla 4 sene deıl gecen sene tnt de vadının gecmışliği var sanırsam gecen günlerde burda bı arkadaş cıkarmıştı.öyle sağdan solda duyduğunuz kalıplaşmış kelımelerle karşımıza gelerek bizim moralımızı bozamazsınız .ben bılgısayar cahılı bırı oldugum ıcın ben cıkaramam zannedersen takas kardeş çıkarmıştı eskı reytınglerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?