Kanal D'nin Yayın Akışından Pompy'nin önerisi Mİ Yoksa İrfan Şahin'in Listesi Mİ?

hangi yayın akışı başarılı olur

• Kullanılan toplam oy
    14
Pompy bana hergün özel mesaj yoluyla yayın akışı gönderiyor.

Dün Yalan Dünya Salıydı, geçen gün Perşembe, şimdi pazartesi, 1 ay öncesine kadar Cumartesi-Pazar da olmuştu, sezon başlamadan ise Çarşambaydı.
8. günü icat etmesinden korkuyorum.

selana varken 15 yaşındaydı işte yavaş yavaş üst kademeye geçmiş ))) şimdi güneşi beklelerkeneyi izliyordur)))
bilemiyorum bir arka sokaklar izlediğ ibelli şu an için
o zamanlar 15 yaşında olsa bile ne bileyim kurtlar vadisi,aşkımemnu,yabancı damat,ıhlamurlar altında falan da vard adam bir sihirli dizi izlemiş

arkadaş etiketleme beni takmıyorum seni

beyazsoyun böyle bi konu açması da fiyasko.. yakıştıramadım bu ne şimdi
seni okuyanda kötü bişey yaptım sanacak)))) yazık kanal d kötü durumda yardım edek biraz. düşene bir tekmede ben mi vurayım yani )))

seni okuyanda kötü bişey yaptım sanacak)))) yazık kanal d kötü durumda yardım edek biraz. düşene bir tekmede ben mi vurayım yani )))
aga bu adam milletle alay ediyo ya fake ya da dalga geçiyo başka bişey yok dikkate alıp konu mu açıyon bi de
yemişim kanal d yi ya bize mi kaldı kanalı kurtarmak bu dandik dizilerle hiçbi şansı yok

Ne diyeyim. Yeni kariyerinde başarılar

Gani'nin amacı farklı Pompy'ninki farklı ama doğru pompy'nin amacı yoktu.
ögrenmenin bir yolu taklit. demek sonu gani gibi olacak ))))

aga bu adam milletle alay ediyo ya fake ya da dalga geçiyo başka bişey yok dikkate alıp konu mu açıyon bi de
yemişim kanal d yi ya bize mi kaldı kanalı kurtarmak bu dandik dizilerle hiçbi şansı yok
dalga geçmiyor fazla fanatik kanal d ci okadar. fazla abartmamak lazım.. şaka yaptım kanal d den birileri bizimi okuyacak yanii eğlencesine takılıyoruz işte

şimdi sorucam anlamayacağım bir cevap verecek diye korkuyorum
@pompy senin ünide aynı bölümde arkadaşım var sen 2.sınıf değilmisin öyle biri yok dedi yoksa 21 yaşında hazırlıkta mısın

ögrenmenin bir yolu taklit. demek sonu gani gibi olacak ))))

dalga geçmiyor fazla fanatik kanal d ci okadar. fazla abartmamak lazım.. şaka yaptım kanal d den birileri bizimi okuyacak yanii eğlencesine takılıyoruz işte
yav aga ne fanatik kanal d cisi
adamın mesajlarına bakmıyon mu hiç milletle dalga geçiyo

Ekli dosyalar