- Reaksiyon puanı
- 13,173
- Puanı
- 1,059
pompy rica etti bende açtım yahuu ne var bundan kimin açtıgına değil ne açtıgına bakacan hacı ))))
pompy rica etti bende açtım yahuu ne var bundan kimin açtıgına değil ne açtıgına bakacan hacı ))))
etiketlemesin diyorum zaten çok komik bişey mi söyledim neye gülüyon bu kadaro da seni çok takıyor ya panpaadam birilerinin lafını taksa böyle yapar mıbot gibi
selana varken 15 yaşındaydı işte yavaş yavaş üst kademeye geçmiş ))) şimdi güneşi beklelerkeneyi izliyordur)))arkadaş 21 yaşında
işin içinde pompy varsa gülücen ciddi bir şey olamazetiketlemesin diyorum zaten çok komik bişey mi söyledim neye gülüyon bu kadar
selana varken 15 yaşındaydı işte yavaş yavaş üst kademeye geçmiş ))) şimdi güneşi beklelerkeneyi izliyordur)))
bilemiyorum bir arka sokaklar izlediğ ibelli şu an içinselana varken 15 yaşındaydı işte yavaş yavaş üst kademeye geçmiş ))) şimdi güneşi beklelerkeneyi izliyordur)))
seni okuyanda kötü bişey yaptım sanacak)))) yazık kanal d kötü durumda yardım edek biraz. düşene bir tekmede ben mi vurayım yani )))arkadaş etiketleme beni takmıyorum seni
beyazsoyun böyle bi konu açması da fiyasko.. yakıştıramadım bu ne şimdi
Öyle deme hacı, kariyerini daha da baltalıyorsunpompy rica etti bende açtım yahuu ne var bundan kimin açtıgına değil ne açtıgına bakacan hacı ))))
gani de yazıyor demek zeka düzeyleri aynı ))))yok Kendi Kendine Sihirli Annem senaryoları yazıyor.
aga bu adam milletle alay ediyo ya fake ya da dalga geçiyo başka bişey yok dikkate alıp konu mu açıyon bi deseni okuyanda kötü bişey yaptım sanacak)))) yazık kanal d kötü durumda yardım edek biraz. düşene bir tekmede ben mi vurayım yani )))
gani de yazıyor demek zeka düzeyleri aynı ))))
başlık açmıyorum normalde çok abzürd konu yoksa pek ugraşmıyorum. kariyerimi bu yöne kaydırdım )))Öyle deme hacı, kariyerini daha da baltalıyorsun
Ne diyeyim. Yeni kariyerinde başarılarbaşlık açmıyorum normalde çok abzürd konu yoksa pek ugraşmıyorum. kariyerimi bu yöne kaydırdım )))
başlık açmıyorum normalde çok abzürd konu yoksa pek ugraşmıyorum. kariyerimi bu yöne kaydırdım )))
ögrenmenin bir yolu taklit. demek sonu gani gibi olacak ))))Gani'nin amacı farklı Pompy'ninki farklı ama doğru pompy'nin amacı yoktu.
dalga geçmiyor fazla fanatik kanal d ci okadar. fazla abartmamak lazım.. şaka yaptım kanal d den birileri bizimi okuyacak yanii eğlencesine takılıyoruz işteaga bu adam milletle alay ediyo ya fake ya da dalga geçiyo başka bişey yok dikkate alıp konu mu açıyon bi deyemişim kanal d yi ya bize mi kaldı kanalı kurtarmak bu dandik dizilerle hiçbi şansı yok
yav aga ne fanatik kanal d cisiögrenmenin bir yolu taklit. demek sonu gani gibi olacak ))))
dalga geçmiyor fazla fanatik kanal d ci okadar. fazla abartmamak lazım.. şaka yaptım kanal d den birileri bizimi okuyacak yanii eğlencesine takılıyoruz işte
Sihirli annemin siyasetten dolayı yayından mı kaldırıldı diyemi araştırmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?