Kanal D'nin Pazartesi Planı Tutmadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
"Pazartesi tüm günü kaplayamayan,20:00'de daha iyi giden Yalan Dünya ile yine erken saatlerde daha başarılı olan Kayıp Şehir'in birlikteliği hüsranla sonuçlandı." yazısını gün değişikliği kararı açıklandığında kafama yazmıştım ve şu an reytingler açıklanmadan bu yazıyı bilgisayara aktarıyorum.Bu durum bir görünen köy kılavuz istemez hadisesiydi.Birbirine benzer güçteki iki diziyi ard arda yayınlamak hataydı.Yalan Dünya yükselirken Kayıp Şehir düşecekti,yani Yalan Dünya korunurken Kayıp Şehir'e kıyıldı.Yapılması gereken iki dizinin de ayrı günlerde 20:00'de yayınlanması ve ardından güçlü dizilerin başlatılmasıydı.Kanal D Kayıp Şehir'i yakın zamanda taşıyacaktır,yerine de Merhamet'i koyacaktır.Kayıp Şehir çarşamba Kuzey Güney'den önce olabilir,Kuzey Güney zarar görmez.

Kayıp Şehir'in yeri Cuma PT2 idi hiç dokunmayacaklardı. Artık bence dizi alabileceği maksimum reytingleri alıyor. 7-8 reyting beklemesin kimse günü 20 kere değişen bir diziden. :)

Cuma en boş gün,o gün iyi izlenebilir ama bana kalırsa o gün geç saatte değil yine 20:00'de yayınlansın.

Gayet iyi tuttu ama Cuma'dan hiç alinmamasi gerekiyordu bence

Bence plan tuttu.Kayıp Şehir'in düştüğünü görmüyorum kaldı ki Ozan'ın dediği gibi kimse bu diziden 7-8 reyting beklemesin.Yalan Dünya biraz daha avantajlı çıktı bu durumdan ancak Kayıp Şehir'in yeni saatinde daha iyi reklam taktikleriyle daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

Bence Cuma'ya Alınablir Kayıp Şehir Kanald'ye İki Yeni Dizi Geliyor Kuzeyden Önce Olmaz! Bence Cuma :)

Kayıp Şehir'in pazartesi günündeki ömrü ksıaldı,2 haftaya abbas yolcu.Çarşamba ve cuma doğru günler.

Bence UEK'yı bitirirler Perşembe PT2'ye Kayıp Şehir'i getirirler. Öteki türlü Merhamet ve Derviş Garip dizileri gelecek büyük sıkıntı olur. Şuan en az reyting alan dizisi UEK.

Evet tutmadı. Cuma pt2'ye ya Kayıp Şehir gelsin ya da Yalan Dünya. O zaman 2'si de coşar...

haftaya daha da düşer millet bu kanal d nin oynamalarından gına geldi kayıp şehrin reytingide sürekli düşüyor. kanal f nin tek tutan planı kayıp.sehır perşembe almasıydi onunda intikam için harcadılar. yonetmenleride gitti bu dizıde övülen tek şey oyunculuktu buda yönetmenin basarisidir cevdet mercanin bir dizininde de kötü oyunculuk raslamadım.. kayıp sehırde artık oyunculukta dip yapacaktır

düşme falan yok kş 5-6 arası gider gelir yd de yaradı zaten kimse on reyting beklemiyordu gereksiz olmuş yazı