Kanal D'nin Kötü Yol dizisindeki başarısız taktiği!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Son yıllarda TV'de diziler hep ön plandaydı ama bir gecede en az 5 dizi olunca işler karışıyor. 23:30'dan sonra 'Kanal D' Salı akşamları da 'Kötü Yol' dizisini deniyor ama olmuyor. Bu saatlerde insanlar eğlenmek ya da canlı programlar istiyor. Bu yüzden 'İşler Güçler'in tekrarı bile 'Kötü Yol'u 'AB'de sollamış. Bu saate bu kadar yatırım yapıp da, reklamverenin en çok dikkat ettiği 'AB' grubunda 10 share'leri bile geçememek büyük sıkıntı…

634866865904880187.jpg

Hata şuydu, dizi çok geç saate atıldı. O saatlerde gerçekten drama çekilmiyor artık. Biz bu sorunu Sultan'da da gördük...

Kanal D bitirmek istediği dizileri PT2'ye bilerek koyuyor gibi geliyor bana. :) Son yıllarda PT2'de olup da tutunabilen dizisi yok Kanal D'nin. :)

Kanıt ve Kavak Yelleri istisnaları dışında. :)

Kanal D bitirmek istediği dizileri PT2'ye bilerek koyuyor gibi geliyor bana. :) Son yıllarda PT2'de olup da tutunabilen dizisi yok Kanal D'nin. :)

Kanıt ve Kavak Yelleri istisnaları dışında. :)

Eskiden geç saate atılan diziler yükselirdi, şimdi düşüyor. Bana biraz tuhaf geliyor aslında, Kötü Yol 22'de yayınlandığında şimdikinin iki katı reyting almıştı...

Kanıt dedin de Kanıt ne olacak acaba ? Belli ki pazartesi 23:00 olacak ama tutar mı ki ? Bu yıl işler karışık, o da kalkabilir...

dizi çok geç saate alındı ve sonunu kendisi hazırladı :D

Faruk Turgut zarara ugradigi için final yaptiriyor diziyi..

Eskiden geç saate atılan diziler yükselirdi, şimdi düşüyor. Bana biraz tuhaf geliyor aslında, Kötü Yol 22'de yayınlandığında şimdikinin iki katı reyting almıştı...

Kanıt dedin de Kanıt ne olacak acaba ? Belli ki pazartesi 23:00 olacak ama tutar mı ki ? Bu yıl işler karışık, o da kalkabilir...

Şöyle bir şey var PT1'de başlayıp sonradan 23.00'lara atılan diziler izleyicide "tutmadı bu saate atıldı" gibi bir hissiyat yaratıyor ve izleme ihtimalini çok düşürüyor. Bir de tabii hafta içi için 23.00 çok geç bir saat. Sabah erken kalkan biri gece 1'lere kadar dizi izleyemez. :) Ancak gençlere hitap eden dizi olacak ki izlensin. :)

Kanıt arayı çok açtı ama bence yine başarılı olacaktır...

Bence kanıt'da çok düşecek bu sezon , görürsünüz :D

eskiden günler uzundu yani yazın şimdi günler kısaldı saat 11 dediğinde esnemeler başlıyor uykuya yenik düşenler o saatteki diziyi izlemiyor haliyle :))

ama kötü yol aldığı 7 reytingle yinede izrvede haberde hata var:)