Kanal D'den Yeni Yarışma: ''Gelinim Mutfakta''

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Kanal D'den Yeni Yarışma: ''Gelinim Mutfakta''

54665d34f6309a10e04836fc.jpg

Bu sezon gündüz kuşağından umduğunu bulamayan Kanal D'den yeni program!

Geçtiğimiz günlerde Kanal D'nin sektörün en iyileriyle gündüz kuşağı programları için çalışmaya başladığını duyurmuştuk. Fatih Ürek'in sunumuyla hafta içi her gün yayınlanacak ''Gelinim Mutfakta'' programında gelinler yarışacak, kayınvalideler puanlayacak.

''Gelinim Mutfakta'' pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de! İşte tanıtım fragmanı:

Orijinal formatta oku

Bu formatı sevdim ben, ilgi çekecektir bence. Fatih Ürek de iyi seçim olmuş. :D @Pasham
Ben de sevdim formatı, ayrıca puanlamayı kaynanalar yaparken kimin yemeğine puan vereceğini bilmeden verecek bu sayede haksız puanlama önlenmiş olacaktır. Cidden tutacağını düşünüyorum.

Yemekteyiz tutunca bi benzerini kim yapacak diyordum Kanal d atlamış hemen. :F

Bi Fatih Ürek kalmıştı program yapmayan,Yılmaz morgülde konuk olarak katılsın :A

Kanal D bu programın ciddi ciddi tutacağını düşünüyorsa hali sandığımızdan da vahim. 2-3 hafta sonra arşive kalkar.

@Yiğitt ve ben dışında tutacağını düşünen yok sanırım. Bakalım kimler haklı çıkacak, merakla bekliyorum. :grinning:

Yemekteyiz 2 gibi duruyor ama bunda yine Gelinler gelecek, iyi iyi. :A

Şöyle saçma sapan programlar yapmaktan ne zaman vazgeçecekler acaba :A

Bugün bi göz attım yarışma tahmin ettiğim gibiydi ve hala aynı fikirdeyim bu sezon gündüz kuşağında ekrana getirdiği en çok izlenen yapımı olacak kanalın.

sohbet konusunu bulamadım :F
Buradan yapayım yorum.
Nihayet izleme imkanım oldu. Şuan özet ve iyi çabucak tüm bölüme bakabiliyorum.
Baya baya eğlenceliymiş yarışma :A
Her hafta yeni yarışmacılar gelir sanıyordum ama meğerse farklı sistem elemeleri var.
Konsept güzelmiş.
Yeni gelinde baya değişikmiş :A Ay saç açık nasıl yemek yapıyorlar. İnsan bi bağlar.
Kimi 1 alıyor diğerinden 5 alıyor :F

Program sezon başladığından beri ilk 25'te yer alıyor Total grubunda. Yaz aylarında ilk 10'un içindeydi.

Programa Başak dönmüş, Reyhan ve Junior Reyhan'ın hakkından tek gelecek gelin o bence.

İnternetten takip etemye devam (Y)