Ağzını yesinler
Eğer @Aserat ın yamuklu ağızlı doktorunu gölgede bırakırsa desteklerimAhh ahhh Hekimoğlunu bi izlese inat damarlı bacım daha çok övecek işteUmarım Kanal D Hekimoğlu'yla salı günlerine ambargo koyacak yeni yılda
Ağzını yesinler
Eğer @Aserat ın yamuklu ağızlı doktorunu gölgede bırakırsa desteklerimAhh ahhh Hekimoğlunu bi izlese inat damarlı bacım daha çok övecek işteUmarım Kanal D Hekimoğlu'yla salı günlerine ambargo koyacak yeni yılda
2021 Gelmeden toparlanırsın dicemde ozamanda 2021 de tekrar sonra yine toparlanma süreciYataktayım hala
O yüzden yataktan çıkmamaya karar verdim2021 Gelmeden toparlanırsın dicemde ozamanda 2021 de tekrar sonra yine toparlanma süreci
Zaten en fazla ünlüler 1 yıl evli kalıyorlar her sene malzeme çıkıyor.
Aman onlar birbirini sevse dizilerde şey sahnelerine müsade etmez ben vlla boşarım dicemde o bile az vurur ormana gömerimZaten en fazla ünlüler 1 yıl evli kalıyorlar her sene malzeme çıkıyor.
Ahahaha bunu dedin dye topa tutulacağini bilmiyormusunAman onlar birbirini sevse dizilerde şey sahnelerine müsade etmez ben vlla boşarım dicemde o bile az vurur ormana gömerim@serhatt @Forumdash @xemrexxx @MasacRE @Harunnn60 @Yiğitt
Etiketlileri zaten topa tutsunlar diye seçiyorumAhahaha bunu dedin dye topa tutulacağini bilmiyormusun
Yani sen de haklısın. Sevgilim yok ki bişey diyeyimEtiketlileri zaten topa tutsunlar diye seçiyorum
Aaa şaka bir yana dünyaları verseler kabullenemem ünlü bir tanıdığım iyiki bu yüzden yok diyorum gerçekten akıl almaz birşey ben sevgisizliğe bağlıyorum
Benimde yokYani sen de haklısın. Sevgilim yok ki bişey diyeyim
Seni Müge'ye şikayet ederiz artıkBenimde yokAma düşüncesinde bile tüfekle vurup ormana gömmüğümü kafamda canlanıyorsa
Gömüyorsun ceset nerde diyeNe diye : F
Bizim köylerde bir ara vahşi batı gibi bu olaylar çok olmustu kardeş kardeşi öldürüp bahçeye gömmüş , sonra adam yengesi abisini borc yüzünden tüfekle vuruyor . Bir adamı kahvede olay çıkıyor 10-15 kişi dövüp öldürüyorlar ve bir kaç şey daha ben lise dönemindeyken köyde yasıyorkan bildiğin vahsı batı gibiydi oralar 😱 😱 😱Gömüyorsun ceset nerde diye
Sen liseye giderken Muge vardır heralde?Bizim köylerde bir ara vahşi batı gibi bu olaylar çok olmustu kardeş kardeşi öldürüp bahçeye gömmüş , sonra adam yengesi abisini borc yüzünden tüfekle vuruyor . Bir adamı kahvede olay çıkıyor 10-15 kişi dövüp öldürüyorlar ve bir kaç şey daha ben lise dönemindeyken köyde yasıyorkan bildiğin vahsı batı gibiydi oralar 😱 😱 😱
Aaa bilmiyorum vlla benim dönemimden ben a dan z ye mi ne öyle bir program hatırlıyorum sonra gaglı şarkısıyla okan bayulgeniSen liseye giderken Muge vardır heralde?belki çıkmıştırlar.
Esra Ceyhan'la A'dan Z'yeAaa bilmiyorum vlla benim dönemimden ben a dan z ye mi ne öyle bir program hatırlıyorum sonra gaglı şarkısıyla okan bayulgeni@xemrexxx e yine malzeme verecez
gag gel beni güldürmü ne öyle şarkılı birşeyini hatırlıyorumEsra Ceyhan'la A'dan Z'yeOkan Bayulgenli olan ZAGA'ydı. G.A.G olan Gülse Birsel'in eski reklamları gösterdiğiprogramdı
Yok öyle bişey değilgag gel beni güldürmü ne öyle şarkılı birşeyini hatırlıyorumO a dan z ye çok gıcık oluyordum bitmiyor çizgi film izleyecez ama bitmiyor bir türlü
Aaa bu değil cnm okanın programıydı programın şarkısıydı o su gelir güldür güldür gag sen beni güldürmü ne bu şarkılı bir programı vardı şarkı hafızamda dönüp dolasıyor zaga programıydı baskamıydı bilmiyorumda o şarkı çalıyorduYok öyle bişey değilböyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?