Kanal D'den 'Yeni Yıl' Videosu: ''Hayat Upuzun Bir Yol...''

Reactions: Yiğitt and Aserat
Ahahaha bunu dedin dye topa tutulacağini bilmiyormusun
Etiketlileri zaten topa tutsunlar diye seçiyorum

Aaa şaka bir yana dünyaları verseler kabullenemem ünlü bir tanıdığım iyiki bu yüzden yok diyorum gerçekten akıl almaz birşey ben sevgisizliğe bağlıyorum

Reactions: Forumdash
Yani sen de haklısın. Sevgilim yok ki bişey diyeyim

Reactions: Çiğdem
Gömüyorsun ceset nerde diye
Bizim köylerde bir ara vahşi batı gibi bu olaylar çok olmustu kardeş kardeşi öldürüp bahçeye gömmüş , sonra adam yengesi abisini borc yüzünden tüfekle vuruyor . Bir adamı kahvede olay çıkıyor 10-15 kişi dövüp öldürüyorlar ve bir kaç şey daha ben lise dönemindeyken köyde yasıyorkan bildiğin vahsı batı gibiydi oralar 😱 😱 😱

Sen liseye giderken Muge vardır heralde?
belki çıkmıştırlar.

Aaa bilmiyorum vlla benim dönemimden ben a dan z ye mi ne öyle bir program hatırlıyorum sonra gaglı şarkısıyla okan bayulgeni
@xemrexxx e yine malzeme verecez
Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye
Okan Bayulgenli olan ZAGA'ydı. G.A.G olan Gülse Birsel'in eski reklamları gösterdiğiprogramdı

Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye
Okan Bayulgenli olan ZAGA'ydı. G.A.G olan Gülse Birsel'in eski reklamları gösterdiğiprogramdı
gag gel beni güldürmü ne öyle şarkılı birşeyini hatırlıyorum
O a dan z ye çok gıcık oluyordum bitmiyor çizgi film izleyecez ama bitmiyor bir türlü

Yok öyle bişey değil
böyle bişey
Aaa bu değil cnm okanın programıydı programın şarkısıydı o su gelir güldür güldür gag sen beni güldürmü ne bu şarkılı bir programı vardı şarkı hafızamda dönüp dolasıyor zaga programıydı baskamıydı bilmiyorumda o şarkı çalıyordu
Bir ara bakar şey ederim