Kanal D'den Yeni Dizi 'Ulan İstanbul'

Pazar 3.5'dan 4 birkere.

Kanal D de hiç olmazsa 3 gününü 10 yapmak istiyor.
Medcezirin daha ilk bölümünden A/B`de tekrarı yeni bölümü geçip zirvede yer almıştı. Tutacağı bariz belliydi.

2. bölümüyle dev yükseliş yaşadı. 3. bölümünde biraz düştü çünkü o gün Yalan Dünya başlamıştı. Haliyle biraz etkiledi diziyi.

O dönem daha denekler değişmemişti. Yalan Dünya-Kayıp ikilisi iyi iş çıkarıyordu. Ama denek değişince Yalan Dünya nasıl 5`e düştüyse Kayıp da düşüş yaşayacaktı onla birlikte.

Cinayet masraflı bir iş. Başroller en azından öyle görünüyor.

Kötü mü oldu şimdi Cinayet yerine Küçük Ağa'nın gelmesi?
Cinayet severler adına üzgünüm ama pt-1'de devam edebilecek bir dizi değildi bana kalırsa pazar pt-2'de devam edebilir.

O nasıl iyilik anlamadım...Neyse inşallah harcamaz diziyi kanal🙄
Anlattım ya kaç kere.

22.00`de Çalıkuşu başlasaydı mecburen reklam vermek zorundaydı 22.45`te.

Ama Kanal D Küçük Ağa`ya reklam koyup Çalıkuşuyu 15 dakika geç başlattı ki Çalıkuşuyu bölmesin. Hem de diziye reklamsız geçiş yaptı. 2 koldan iyilik yaptı diziye.

sonuç itibari ile kanal o zaman baştan almamalı. cinayet başlarken ne biz ne de kanal d yöneticileri o diziden 10 beklemiyordu. muhtemelen ab de 6-7 diye tasarlıyolardır ki, saatt 1 buçuklar da biten bir dizi ab de 4 alıyorsa yerinden oynanmasa kesin 6 alabilirdi..
kanal d o zaman baştan kabul etmemeli, etti mi de en az 5-6 bölüm sabır demeli.

Orası tamamda bana iyiliği dokunmadı 15 dk 15 sene gibi geldi😵

Bir köşe yazarı da yazmıştı. Yöneticiler biliyor zaten bu dizilerin tutmayacağını ama hatırlı kişiler yüzünden yayınlıyor.

Kötü mü oldu şimdi Cinayet yerine Küçük Ağa'nın gelmesi?
Cinayet severler adına üzgünüm ama pt-1'de devam edebilecek bir dizi değildi bana kalırsa pazar pt-2'de devam edebilir.
kötü olamadı
ama 23.25 te başlamayı hakeden bir dizi de değil şimdi.

Bir köşe yazarı da yazmıştı. Yöneticiler biliyor zaten bu dizilerin tutmayacağını ama hatırlı kişiler yüzünden yayınlıyor.
sonuçta imaj yönetimi de bu tür dev şirketler için çok önemli. böyle yapmamalılar bence..

İmajı toplamak kolay. Star eskiden ne yapsa tutmazdı şimdi çılgın atıyor.
Lanetli kanal lakabı vardı bir dönem.
bence acun gittikten sonra eskisi kadar olamsa da yine sert bi düşüş yaşıycak. Lakin bu sefer de ay yapımı var, artık haftanın 3 - 4 gününü ay yapım dizileriyle doldurur.

bence acun gittikten sonra eskisi kadar olamsa da yine sert bi düşüş yaşıycak. Lakin bu sefer de ay yapımı var, artık haftanın 3 - 4 gününü ay yapım dizileriyle doldurur.
Acun gittiği için zaten 4 günü boşluğa düşecek.
Muhteşem de bitiyor.

Kurt Seyit ve Medcezir güçlü halka. Aramızda Kalsın şimdilik iyi ancak seneye ne olur bilinmez.

Acun gittiği için zaten 4 günü boşluğa düşecek.
Muhteşem de bitiyor.

Kurt Seyit ve Medcezir güçlü halka. Aramızda Kalsın şimdilik iyi ancak seneye ne olur bilinmez.
bu sene 5 lerde dolanıyor seneye 3'e düşer. o tarz dizilerin kitlesi çok sağlam değil. tadımlık izlenilcek diziler, yani kimse 2 sene bağımlısı olupta kopamaz kıvamına girmez.

Kavak Yelleri sıcaklığında bir dizi olur umarım.

Diziyi izlerim gibi geliyor hem gençlik hem mahalle güzel olur.