Kanal D'den Yeni Dizi: 'Hayallerim, Babam ve Sen'

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,442
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Ekranların sevilen kanalı Kanal D'den yeni bir dizi geliyor!

Başarılı günlük dizilerin yanı sıra 'Yuvamdaki Düşman' dizisinin yapımcılığını üstlenen Focus Film, Ağustos ayında Kanal D'de ekrana gelecek 'Hayallerim, Babam ve Sen' adlı yeni bir dizi hazırlıyor.

Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturacağı, senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı dizinin başrolünde son dönemin başarılı genç oyuncusu Mehmet Ozan Dolunay ile Berrak Tüzünataç yer alacak.

Çekimleri Mayıs ayının son günlerinden başlayacak olan ve Tansel Öngel ile Hazar Motan'ın adının geçtiği dizide Dolunay bir sosyal medya fenomenine, Tüzünataç ise menajerine hayat verecek.

'Hayallerim, Babam ve Sen' yakında Kanal D'de!

Kaynak: @evyapimibira / Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
Cevdet Mercan varsa Tims gözünü karartmiş. BZÇ'den daha total iş geliyor demektir
Gerçi bzç kanal faktörüyle total de neyse

Ana oğul ortak olmuşlar.

Geçenlerde Berrak'ı aklımdan geçirmiştim epey özledim umarım anlaşıp bu yaz izleriz Queen'i.

Tims KanalD ye dizi yapmasın 😅 en son leke yi yaptı ve gördü gününü

Ne uzun ismi varmış ya Berrakla Ozanı uyumlu bulmadım ya

Reactions: NES
Konu güncellendi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin adı 'Hayallerim, Babam ve Sen' olarak belirlendi. Ozan Dolunay ile Berrak Tüzünataç ise kesinleşmiş.
Ozan Dolunay varsa çok sürmez
Cevdet Mercan varsa Tims gözünü karartmiş. BZÇ'den daha total iş geliyor demektir
Gerçi bzç kanal faktörüyle total de neyse
Ana oğul ortak olmuşlar.
Geçenlerde Berrak'ı aklımdan geçirmiştim epey özledim umarım anlaşıp bu yaz izleriz Queen'i.

Has kadro dijitale geçtiğinden beri kurulan televizyon dizisi kadrolarından pek tatmin olamıyorum nedense.