Kanal D'den Yeni Dizi Geliyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Kanal D bu sezon yaptığı dizilerle ilgi görmeyince yeni diziler için hazırlıklara başladı.

Dizinin yapımcılığını ise D Production üstlenecek. Dizinin ismi kesin olmamakla birlikte 'Masal' olacağı söyleniyor. Dizi için oyuncu arayışları ise sürüyor. Kanal D'nin sır gibi sakladığı dizisi için başrol olarak ise İbrahim Çelikkol ve Öykü Karayel'i düşündüğü öğrenildi. Dizinin hazırlıkları son hız devam ederken dizinin Mart ayına yetiştirilmeye çalışıldığınıda son olarak belirtelim.
kanal_d_haber.jpg

Öykü Karayel'in daha iddialı bir projeyle dönüş yapması lazım bence. Dizi ile ilgili hiçbir şey belli olmadığı için tutup tutmayacağını söyleyemem yine de. Hayırlısı olsun... :)

öykü karayel kanal d de dönmesin :( riski büyük uzun süre görmek isteriz ekranda

Başroller yetersiz, özellikle Öykü Karayel. İkili arasında bir uyum da göremedim, canlanmadı yani kafamda. Haberde çok inandırıcı gelmedi açıkçası. Bakalım...

Başrolleri pek beğenmedim. Daha doğrusu birbirlerine yakıştıramadım. Hayırlı olsun yine de.

basroller yuzunden tutmaz
Oyku iyi oyuncu ama ekran isigi yok ,Ibrahimde reytingli oyuncu degil
senaryo iyi olursa belkide sasirtirlar beni

Kanal D hangi diziye titizlikle hazırlanıyorsa o dizi tutmuyor. Acele yapılan diziler tutuyor hep. Bkz: Geçen sene Küçük Ağa. :D 1 haftada fragman çıktı dizi 8 reyting ile başladı. :F Ön tanıtımsız, birşeysiz.

Oyunculuk konusuna gelince, başrollerin hiçbirini beğenmiyorum. İbrahim Çelikkolu yakışıklı, Öykü Karayel`i oyunculukta başarılı bulanların kafasından istiyorum. :)

Bu dizide 4 bolume pert olan @destere nin sevgilisine ve @Çiğdem- in Parlağına olcak :(
ibrahim beyin adını duyduğum için haber çok inandırıcı gelmedi ibrahim bey uzun süre yurt dısında kalıcak ve 1 yıl kadarda dizi projelerinde olmayacak diye biliyorum ben cnm bir zahmet dönmesinde zaten ayoll reaksiyon gibi bir diziyi batırdı adam 🙂🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919