Kanal D'den Yeni Bir Dizi Daha !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Emmy ödüllü Amerikan dizisi "Desperate Housewives"ın yerli versiyonu için hazırlıklar sürüyor. Medyapım'ın patronu Fatih Aksoy'un Disney'den Türkiye haklarını satın aldığı dizinin yayın kanalı da belli oldu. Dizi yeni yayın döneminde Kanal D'de ekrana gelecek. Çekimleri ağustos ayında başlayacak olan dizinin şu günlerde Armağan Çağlayan yönetiminde oyuncu seçimi yapılıyor. Dizi için ilk teklif götürülen oyunculardan biri Zuhal Topal oldu. Sunduğu evlilik programı nedeniyle bu yıl oyunculuğa ara veren Zuhal Topal'a Eva Longoria'nın canlandırdığı Gabriel rolü teklif edildi. Zuhal Topal'ın teklife sıcak baktığı belirtildi.

Şu medyapım hep yabancılardan esinleniyor.

Medyapım ise tutmaz büyük ihtimal. Yine de Zuhal Topal'in yanına yapacakları oyuncu tercihleri önemli...

Şu medyapım hep yabancılardan esinleniyor.

Karadağlar,Adını Feriha koydum,Canım Babam,HÜLYA AVŞAR SHOW Medyapımın şu an yayında olan projeleri.Genellikle Show'da yayınlıyor projelerini ama haydi hayırlısı.Birde Ulvi Ç. Medyapım'ın ne zaman yabancılardan özendiğini gördün...

Medyapim Canim Babam'i tutturamadi, bu diziyi de tutturamaz büyük ihtimal

Medyapım ise tutmaz büyük ihtimal. Yine de Zuhal Topal'in yanına yapacakları oyuncu tercihleri önemli...

BUZDA DANS, AŞK OYUNU, KİM 500 MİLYAR İSTER, FİLM GİBİ, ŞAHANE PAZAR, TATLI HAYAT, POPSTAR TÜRKİYE, DADI, HÜLYA AVŞAR SHOW, LAF LAFI AÇIYOR, ŞANS KAPIYI ÇALINCA, HEPSİ GERÇEK, BAŞKA YERDE YOK, BÜLENT ERSOY SHOW, HUYSUZ SHOW, TEKE TEK

Medyapım projelerinin bazıları çoğu tuttu.Şu an yayında olan Adını Feriha Koydum ve Canım Babam iyi reytingler alıyorlar.

Canım babam ve karadağlar dizilerinde yabancılardan esinlenmiştir.

Canım Babam => Yurtdışındaki Mr.Mom dizisinin uyarlaması.
Karadağlar => Yabancı bir romanın uyarlaması.
Doktorlar => Grey's Anothomy uyarlaması
Cuma'ya Kalsa, Tatlı Hayat, Dadı gibi birçok dizileri de yabancı uyarlaması...

Canım Babam'ın iyi reyting aldığına katılmıyorum. Sadece A/B'de kötü gitmiyor. Totaldeki durumu çok kötü... A/B'de de biraz düşerse reyting sıkıntısı yaşayacaktır.

Son yıllarda Adını Feriha Koydum dışındaki hiçbir projeleri tam anlamıyla tutmadı. Tabii bir dönem çok başarılıydı. Tatlı Hayat, Popstar, Buzda Dans, Aşk Oyunu gibi yapımlarla... Ama son dönemdeki çoğu projesi fiyaskoyla sonuçlandı...

Canım babam ve karadağlar dizilerinde yabancılardan esinlenmiştir.

Canım Babam'da tipik bir Türk erkeğini canlandırıyor babaları.Ama tabi olabilir.Ama karadağlar'ı nasıl esinlensinler.Dizi Eski tarihlerde Bir Türk köyünde geçiyor.Herşey o döneme göre dizayn edilmiş senaryo ona göre.Alakası yok.Yabancılardan nasıl esinlensinler.Karadağlar'a benzer bir yabancı yapım ismi ver ozaman...

Karadağlar için roman olsun ama uyarlama sonuçta.Bir özenme değil.Kendileri kurgulamışlar kafalarında birşeyleri.Bir yabancı dizisinin konseptini alıp direk uygulamak farklı romandan uyarlamak farklı.

Karadaglar "Dostoyevsky" kitabindan esinlenmistir...

Emmy ödüllü Amerikan dizisi "Desperate Housewives"ın yerli versiyonu için hazırlıklar sürüyor.

Karadaglar "Dostoyevsky" kitabindan esinlenmistir...

Biri yerli versiyonu diğeri esinlenmek yani ondan birşeyler kurgulamak çok farklı.Hem kitabın aynısı değil...

Ben karadağları dizi olarak değil bir kitap olarak yabancılardan esinlendiler demek istedim.

Canım Babam'ın iyi reyting aldığına katılmıyorum. Sadece A/B'de kötü gitmiyor. Totaldeki durumu çok kötü... A/B'de de biraz düşerse reyting sıkıntısı yaşayacaktır.

Ya biraz mantıklı olurmusun.KVP ile Fatmagül'ün karşısında o kadar direnebilecek dizi bulabilirmiydi Show.Başka bir günde yayınlansa zirveye oynar.

Tamam Lightning Thief senin istedigin olsun, uzatmayalim bence ...

Karadağlar için roman olsun ama uyarlama sonuçta.Bir özenme değil.Kendileri kurgulamışlar kafalarında birşeyleri.Bir yabancı dizisinin konseptini alıp direk uygulamak farklı romandan uyarlamak farklı.

Direkt uyguluyorlar demedik ki zaten. Ama MedYapım'ın neredeyse tüm yapımlarını yabancı bir şeylerden esinlenerek çıkardığı ortada. Bu kötü bir şey mi ? Bence değil. Yabancı uyarlamalarından da çok iyi işler çıkabiliyor. Bunun en iyi örneği Tatlı Hayat. Bugün hala gelmiş geçmiş en iyi sitcomlardan biri olarak gösteriliyor...