Kanal D'den Yeni Bir Dizi 'Bu Son Olsun'

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Kanal D, yepyeni bir dizi için daha kollarını sıvadı.

Şu an titizlikle senaryo ve cast çalışmaları devam eden dizinin adı 'Bu Son Olsun' olacak. Dizinin isminin değişeceği belirtiliyor. Yapımcılığını D yapımın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Feride Kaytan oturuyor.

'Bu Son Olsun' dizisinin hikayesi:

Profesör Doktor Veysel Bey tüm ömrünü hastalarına adamış olan idealist bir doktordur. İstanbul'da kar amacı gütmeyen bir hastanenin sahibidir. Fakat borçları yüzünden hastane kapanma aşamasına gelir. Çalışan doktorlar istifa ederek hastaneyi terk ederler. Veysel bey hastaneyi kurtarmak için bir plan yapar ve bir ekip kurmaya karar verir. Doktor olan kızı Yelda bu konuda onun destekçisidir ve Tıp fakültesinden tanıdığı doktorları bir araya getirerek ekibi oluşturmaya yardım eder.

Künye

Yapım : D Yapım
Yapımcı : E. Ayşe Durmaz
Uygulayıcı Yapımcı : Şeyba Tüysüzoğlu
Yönetmen : Feride Kaytan
Sanat Yönetmeni : Nilüfer Deveci

no03ARoy7z6fE6iC9z4pcnjv.jpg

Feride Kaytan yanılmıyorsam Acemi Cadı'nın yönetmeni olacaktı, başka dikiş tutan dizisini hatırlamıyorum o yüzden başarılı bir yönetmen değil.:)

İnşallah son olur. Çöplük oldu artık diziler.:( Tutmaz Ne Diyosuun'u aklıma getirdi.:)

Bu yıl birbirine konu olarak benzeyen yapımlar çok olacak galiba.
Doktorlu dizileri seviyorum oyunculara göre izleyebilirim belki.

İsmi, reyting sistemine gönderme gibi olmuş. :D Ama hakketen bu son olur ve dizi yayından kaldırılır. :D

Hikayeye göre çok fazla geniş bir hikayesi yok gibi ayrıca. :)

dizinin konusu zayıf ama doktorlu dizileri severim en iyisi ER'in uyarlamasını yapsınlar bayıla bayıla izleriz

ayy bencede sonn olsun artık
bu dizide tutmazsa başka dizi falan yapmayın bir süre 15 dizi yapıyorlar 10 dizi yayından kaldırılıyor okadar emeğe yazık oluyor cidden 😵