Kanal D'den Yaza Özel Tv'de İlk Filmler!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Ekranların sevilen kanallarından birisi olan Kanal D bu yaz yine çok iddialı!

Kanal D'de bu yaz Kalbim Ege'de Kaldı, Güneş'in Kızları ve Yaz'ın Öyküsü adlı üç yeni dizi başlayacak. Kanal D'de aynı zamanda tv'de ilk filmler yaz boyunca Kanal D'de olacak.

Bu sezon sinemada çok konuşulan ve büyük ilgi gören; Yapışık Kardeşler, Aşk Sana Benzer, Limonata, Karışık Kaset, Aşk Oyunu, Çalsın Sazlar, Ali Kundilli, Çılgın Dershane Ada, Güvercin Uçuverdi, Manda Yuvası, Öğrenci İşleri ve Senden Bana Kalan filmleri tv'de ilk kez yaz boyunca Kanal D'de olacak.

Aynı zamanda bu sezon çok konuşulan yabancı filmlerden; Left Behind, Silver Linings Playbook, Snitch, Promet-Heus, Zookeeper ve The Muppets filmleri de tv'de ilk kez yaz boyunca Kanal D'de olacak.

Sezonun en çok konuşulan yerli ve yabancı filmleri tv'de ilk kez yaz boyunca Kanal D'de!

Kanal D son aylarda vizyona giren tüm yerli filmleri yayınlayacak anlaşılan, filmlerin çoğu reytinglerde iyi gider.

Yayınlayacağı tüm filmler çok konuşulan filmler. Hepsi zirveye oynayacaktır bence.

Hepsini izlerim sanırım.

Bence çoğu kötü gider. Bu TV'de İlk Kuşağı da ilklerin kanalından çıktı yine.

yaz dizilerinin çoğalması hiç hoşuma gitmiyor yazın dizi flan izlemek istemiyorum ben ybancı filmler izlemek istiyorum atv kanal d show star büyük kanallarımız yabancı filmlere bol bol yer vermeliler bence
türk filmleride iyi gitmiyor yazın yabancı filmlerinin tadı soğuk bir limonata eş değerindedir

Silver Linings Playbook'un nasıl gideceğini merak ediyorum.
2012'deki filmi anca getirebilmişler tvye.

Bence çoğu kötü gider. Bu TV'de İlk Kuşağı da ilklerin kanalından çıktı yine.
show tv tam bir film kanalı cnm evet diziler fazla reyting almıyor
ama show tvde olan filmler star kanal d atv hepsinden yüksek reyting alıyor tam bir film kanalı bu yaz da çoğu gününü sadece filmlere ayrıcaktır 🙂🙂

kanal d örümcek adam dışında hangi filmden reyting almış

kanl d kanalında film falan izlenmiyor örümcek adamı tekrar koysunlar şu filmlerden yine yüksek alır zaten kanal d kanalını 10 yıldır örümcek adam idare ediyor film anlamında

Süper filmler varmış cidden.
Aşk Sana Benzer ve Silver Linings Playbook çok iyi filmler.

Özellikle Yapışık Kardeşler, Ali Kundilli, Karışık Kaset ve Senden Bana Kalan filmlerini merak ediyorum.

Süper filmler varmış cidden.
Aşk Sana Benzer ve Silver Linings Playbook çok iyi filmler.

Özellikle Yapışık Kardeşler, Ali Kundilli, Karışık Kaset ve Senden Bana Kalan filmlerini merak ediyorum.
Aynen, aşırı film var listede, heralde salı ve pazar günleri filmler ekrana gelecek.

Nasıl olur sence yazın yayın akışı?

Bence;
Pazartesi : Beş Kardeş
Salı : Tv'de İlk Filmler
Çarşamba : Kalbim Ege'de Kaldı
Perşembe : Yaz'ın Öyküsü
Cuma : Ben Bilmem Eşim Bilir
Cumartesi : Tv'de İlk Filmler
Pazar : Güneş'in Kızları

Güneş'in Kızları Pazar olacaktır büyük ihtimalle bence. Beş Kardeş Kanal D'nin dizisinin olduğu bir güne gelsin zaten yeni sezona çıkamayacak.

Kalbim Ege'de Kaldı tutarsa Poyraz için sıkıntı olur. ss Bu yüzden Pazartesi, Salı ya da Cuma olmalı günü. Cumartesi de olabilir Güllerin Savaşı bence final yapsın.

Aynen bence de final yapmalı. Senaryo ne kadar devam eder bilemiyorum.

Aynen bence de final yapmalı. Senaryo ne kadar devam eder bilemiyorum.
Devam edecek bir şey kalmadı pek senaryoda reytingler de 4 civarında zaten Kanal D'ye yetmez. Eğer birkaç hafta içinde 5'li reytinglere çıkamazsa Kanal D toparlayın der yapımcıya.
Yığınla dizi yapmışlar zaten yine.

Aynen ya ne yapıyor bu kanal.

4 tane yaz dizisi olacak, 3 dizi yeni sezona (Poyraz-Güllerin Savaşı-Arka Sokaklar) , Halit'in dizisi, Ayrı olarak başlayacak 6 dizi daha. 😱

@Bully bunlar daha Karışık Kaset'i yayınlayamadı.Vallahi filme gitmeyi çok istemiştim ama olmadı.Neyse artık Kanal D'm de izlerim

@Bully bunlar daha Karışık Kaset'i yayınlayamadı.Vallahi filme gitmeyi çok istemiştim ama olmadı.Neyse artık Kanal D'm de izlerim
Ben de bekliyorum o filmi Özge ve Sarp yakışmışlardır kesin.

İzle tabii Türkiye'nin kanalında film izlemek gibisi mi var