Kanal D'den U Dönüşü

Ben öyle düşünmüyorum.Arka Sokakların akşam yayınlanan tekrarları bile ekrana kilitliyor hala beni ve ailemi.Çok güzel konulara değiniliyor ve izlenilebilirliği hala var ki reytinglerde gösteriyor

Kesinlikle.. Gereksizlikte sinir tanimiyo 2. Akasya duragi tadinda.

rıza baba ölmüyor ölse belki dizide bitecek
)

bu rızalar çok dayanıklı yaprak dökümündede ali rıza vardı 50 kez kalp krizi geçirmişti bir türlü ölmemişti
)

- - - Ekleme - - -

Sadece sen değil ki
Bunda tüm forumcak hem fikiriz

forumcak
))

deniz izliyormuş demekki tüm forumcak birlik olamadık bu konuda
)

Ben öyle düşünmüyorum.Arka Sokakların akşam yayınlanan tekrarları bile ekrana kilitliyor hala beni ve ailemi.Çok güzel konulara değiniliyor ve izlenilebilirliği hala var ki reytinglerde gösteriyor
😱
Reytinglerin gösterisi cocuklarında izlemiş olmasi...Hadi oyun oynyalaım senle dediğimde yeğenime ellerini birleştirip tabanca yapıp poliscilik oynayan cocuktan kalkıp Esra Erol izlemesini bekleyemeyiz ki😕 Onlar gidip tabikide izleyecektir..Elbet buyuklerde izliyordur o reytingin geneli cocuklardir...

- - - Ekleme - - -

forumcak
))

deniz izliyormuş demekki tüm forumcak birlik olamadık bu konuda
)

Tüm forumcak şaşkınız şu an bende herkes gibi şoklar içindeyim ne diyceğimi bilemeyiorum

Çocuklarla ilgili bir durumun olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Günümüzde yaşanan birçok olayı uyuşturucu,tecavüz,terör,kan davası vs birçok konuya değiniliyor ve çocuklardan çok büyüklerin ilgisini çekecek konular olduğunu düşünüyorum ben.He tabiki eski reytinglerinden şuanda eser yok ama hala o kalitesini koruyabilen ender dizilerden biri tabi bu benim fikrim

- - - Ekleme - - -

Şunu da eklemek istiyorum dizinin yeni bölümlerini izlemiyorum forumcak olarak birlik olabiliriz sadece tekrarlarına bakıyorum

forumcak ortak bir karara vardıysak şu arka sokakların fişini çeklim bitkisel hayatta fazla tutmaya gerek yok

İLk haftadan iyi sonuçlar almıştı ama az reklam sayesinde. Böyle olacağı belliydi.

Gülse Birsel, pazartesi gününe geçince asıl kitlemize ulaşacağız demişti. Hangi kitleye ulaştılar acaba.

- - - Ekleme - - -

Kanal D'nin hemen böyle bir değişiklik yapacağını sanmıyorum. En az 2 hafta daha beklemeli.

Bence Arka Sokaklar ın yeri ile oynamazlar. Dizi Cuma akşamları cok iyi gidiyor.

Yalan Dünya kalkar yakında yayından

yapma kardeş kayıpşehirin neresi başarı perşembe için dediklerim

- - - Ekleme - - -

perşembe vadi seyredildiği için ancak bu gece seyredilir kayıpşehir

cuma gününden daha aşağıda reyting almamış

uek in ab si zayıftı uek in ab de alamadığı kadar reyting almış..

cuma gününden daha aşağıda reyting almamış

uek in ab si zayıftı uek in ab de alamadığı kadar reyting almış..

bak sana bır ıtırafta bulunayım kayıpşehri cuma günü bende seyredıyordum severımde ama bence perşembeye almakla yanlış yaptılar
kendı adıma diziyi seyretmekten alıkoyuldum resmen .

bak sana bır ıtırafta bulunayım kayıpşehri cuma günü bende seyredıyordum severımde ama bence perşembeye almakla yanlış yaptılar
kendı adıma diziyi seyretmekten alıkoyuldum resmen .

aynı durum bende her çarşamba yaşanıyor muhteşemle kuzey güneyden muhteşemi seçiyorum ama kuzeyden vazgeçmiyorum tekrarını izliyorum..

sende öyle yapabilirsin netten takip edersin sorun yok yani