Kanal D'den TV Yayıncılığında Bir İlk !

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16
Puanı
260
KANAL D AZ ÖNCE TELEVİZYON YAYINCILIĞINDA BİR İLKE İMZA ATTI!

Kanal D, yeni başlayacak yarışması için şimdiye kadar görülmemiş çok radikal bir karar aldı.

Kanal D, yeni ve farklı yarışma programı “Şanslı Masa”nın yeni bölümünü, ekrandan önce, internet sitesi, kanald.com.tr’de yayınlayarak televizyon yayıncılığında bir ilke daha imza attı.

“Şanslı Masa”nın yeni bölümü, Kanal D ekranından önce, kanald.com.tr’de!

Kanal D’de yakında, “Şanslı Masa” adlı, şimdiye kadar Türk televizyonlarında benzeri görülmemiş bir yarışma programı başlayacak.Kanal D, bu çok farklı yarışması için, televizyon yayıncılığında şimdiye kadar hiç görülmemiş çok radikal bir karar aldı ve yarışmanın 13.5 dakikalık bir pasajını, ekrandan önce, internet sitesi kanald.com.tr’de yayınladı. Yarışmanın, ekranda da yayınlanacak olan bu bölümünü az önce internet sitesine koyan Kanal D, böylelikle, televizyon yayıncılığında bir ilke daha imza atmış oldu
Alıntıdır.

Bu uzun kesiti bir izleyin bakalım, yarışmayı beğenecek misiniz ? Özellikle adminim tutup tutmayacağına açıklık getirmeli...

Link : "Şanslı Masa"nın ilk bölümünden çarpıcı kesit / Şanslı Masa / Programlar / Video / Kanal D Web TV

Şu an hata veriyor, izlenmiyor. İzledikten sonra yorumu yaparım

İlginç bir uygulama yapmış Kanal D

TV'de de yakında başlar heralde. Pazar akşamı ikinci kuşakta başlayabilir Nuri'nin durumuna göre...

Televizyon tarihinde çöpte birçok yarışma var. Bu sezon Canlı Para,Kelimenin Gücü tutunmayı başardılar. İkisi de iyi alternatif. Tabii ki Canlı Para daha büyük başarı kazandı. Bu yarışmanın ilgi çekeceğini tahmin etmiyorum. İlgi çekse de aşırı ilgi çekmez gibi... Kanal D yaz hazırlıklarını sürdürüyor. Yazın Sihirli Annem,Üsküdar'a Giderken ve daha birçok yapım var.

Şimdi izledim, beklediğimden çok daha iyi çıktı
Ben beğendim programı. Rastladıkça izlerim sanırım.

Reyting konusunda ise çok fazla reyting alacağını tahmin etmiyorum, yine de bu yazı rahatlıkla çıkarır. Tahmin ettiğim gibi Pazar 22.30'da yayınlanırsa ilk 10'u zorlar...

haftada birmi yayınlancak bu program adminim

Büyük ihtimal haftada bir yayınlanır.

Kanal D'nin bir programı haftada birkaç güne yaydığını görmüyoruz pek