Kanal D'den Skandal Karar!

Asıl eski dizilerden para alması daha mantıklı çünkü sen o diziyi izleyince kanal ne kazanıyor? SIFIR Hadi yeni dizi olsa takipçisi falan olursun belki ama eski diziler için bence mantıklı

Asıl eski dizilerden para alması daha mantıklı çünkü sen o diziyi izleyince kanal ne kazanıyor? SIFIR Hadi yeni dizi olsa takipçisi falan olursun belki ama eski diziler için bence mantıklı
Onun tarafınca mantıklı olabilir ama bu durumda para bizden çıkacak. Bir iki için aylık 8 lira mı vereyim, her kanalın yapacağını düşün bir de? Aylık 50 lira para.

Onun tarafınca mantıklı olabilir ama bu durumda para bizden çıkacak. Bir iki için aylık 8 lira mı vereyim, her kanalın yapacağını düşün bir de? Aylık 50 lira para.
Çok dizi izlemeyenler için bölüm ücretleri olur 50 kuruş falan. Mecbur bundan para kazanmak zorundalar boyle böyle kalite geleceğini düşünüyorum

Dünya artık böyle işliyor neden kızıyorsunuz? Gayet güzel uygulama ama sadece kanal d dizileri için çok mantıksız. Diğer kanalların dizilerini de izleyebilsek tr'nin netflix'i olur.

Netflix'le görüşse kanallar da dizilerini oraya yükleseler.Dünya pazarına açmiş olurlar hem

Eski dizileri izlemeye sadece bir kanal için 8 lira verecem?
Her kanal için 40-50 lira para, para mı basıyoruz biz?

Eski dizileri izlemeye sadece bir kanal için 8 lira verecem?
Her kanal için 40-50 lira para, para mı basıyoruz biz?
Sen de sihirli annem izleme ölmezsin ya

Tamam o konuda haklısın. Ben de o yuzden diyorum ya tek kanalın dizileri değil tüm türk kanallarının dizileri olsa keşke

Sen de sihirli annem izleme ölmezsin ya

Tamam o konuda haklısın. Ben de o yuzden diyorum ya tek kanalın dizileri değil tüm türk kanallarının dizileri olsa keşke
Sihirli Annem'i izleyen ben değil, @Çiğdem-
Ben KAYIP dizisini izliyordum da bulamadım bölümleri.

Ben hep haklıyım. 😎

Dsmart Blu, Blu TV adını aldı, Netd ile alakası yok

Film, Dsmart'ın canlı kanalları ve eski diziler var. Evinde TV platformu olmayanlar için 8 TL çok pahalı bir ücret değil. Hatırlarsanız eskiden TV'ye para verilir mi deniyordu ama ülkede 4-5 milyon paralı üyelikli TV seyreden kullanıcı var. Devir artık böyle yapacak birşey yok.

Ama Netd'ye girildiği zaman o da Blu TV'ye yönlendiriyor.

NETD eskiden ücretsiz izletiyordu. Şimdi NETD'ye girersen dizi izlemek için oradan da BLUTV'ye geçiş yapıyorsun. Alakası tam olarak var.

Ama Netd'ye girildiği zaman o da Blu TV'ye yönlendiriyor.
ikisi de Doğan Grubu'nun çünkü

eskiden sadece Dsmart üyelerine açık olan Blu, Dsmart'tan bağımsız bir şekilde hareket ediyor artık. Netd ise müzik arşivi olarak yoluna devam edecek

Netd'ye girildiğinde yönlendirildi diye Blu olayına Netd denilemez, yakında Kanal D sitesinden yönlendirmeler de başlar ve unutulmamalıdır ki Ulan İstanbul'un son 6 bölümü 2 TL karşılığında sunuldu. Ayda 8 TL " skandal " olarak nitelendirilmemeli, aksine TV kanallarının tekrar yayınlardan telif ödememesi bu paralı sistemleri mecburi klıyor.

ikisi de Doğan Grubu'nun çünkü

eskiden sadece Dsmart üyelerine açık olan Blu, Dsmart'tan bağımsız bir şekilde hareket ediyor artık. Netd ise müzik arşivi olarak yoluna devam edecek
İkisinin de Doğan'a ait olduğunu biliyorum, ama eski diziler için de böyle bir uygulama yapılmasını ilginç buldum. Belki de birkaç yıl sonra gerçekten bu düzene geçilecek, ama hala internet üzerinden eski dizileri takip eden birçok insan var.

Yav hee cnm niz türküz biz korsan izlemeyi seviyoruz.Sonra kanal d neden battı

O istanbullu dizide ondan bittiydi

Televizyon global olarak paralı bir hale geliyor maalesef. Spor ile başlayan bu yolculuk film, dizi derken internet ortamındaki yayınları da içine aldı. İyi veya kötü bilinmez, dizilerin en azından yenilerinin tekrarı bolca yayınlanıyor. Çok eski olan diziler ( 2000 ve öncesi ) hem TV kanallarına belirli yıllarla satılıyor, hem de o zamanki bu kadar sıkı olmayan RTUK kuralları yüzünden sansürleme, blurlama işleri uzun sürdüğünden verilmiyordu. Dsmart veya Digiturk üyesiyseniz Max Smart ve Showmax kanallarında yeni dizilerin yayınlanma sebepleri de buydu. O yüzden çok kızdığımız Doktorlar artık tekrar yayınlanamıyor.

@cookies Korsan izlediğimiz için zaten böyle siteler bize müstehak, resmi siteden parçalı, reklamlı diye izlenmez, torrentten öyle zort diye çekilirse böyle üyelik sistemini dayatırlar.