Kanal D'den Skandal Karar!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Kanal D'den Skandal Karar!

Yaptığı ilklerle çok konuşulan Kanal D'den izleyici zora sokacak bir hamle geldi, tepkiler çığ gibi büyüdü!

Kanal D'nin resmi sitesinden kaçırmış olduğu dizileri izlemek isteyen izleyiciler sitede şok bir görüntüyle karşılaştı. Kanal D, izleyicileri paralı olan BluTV'ye yönlendirme kararı aldı. Aylık 7.90'a izleyiciler istedikleri Kanal D dizilerini izleyebilecek. Kanalın bu kararı ise sosyal medyada büyük tepkiyle karşılaştı.

İzleyiciler kanalın bu karardan geri adım atmasını, eski diziler de dahil tüm dizilerin ücretsiz olarak izlenilmesini istiyor.
Orijinal formatta oku

Bence olabilir insanları televizyon a cekmek için mantıklı bir karar ama başka sitelerde de dizi olmaması lazım kaldirtmasi lazım

Bence olabilir insanları televizyon a cekmek için mantıklı bir karar ama başka sitelerde de dizi olmaması lazım kaldirtmasi lazım
Tüm sitelerden kaldırmış ama bunun neresi mantıklı ki? Eski dizilerin hiç birini izleyemiyoruz? Mesela KAYIP dizisine başladım, ilk 4 bölümü Youtube'da var. Gerisini yüklememiş, ben de siteden izleyeyim dedim. BluTV'ye yönlendirdi. 15 bölüm için ben niye 8 lira para vereyim, eğlencemiz, zevkimiz için de mi para verelim?

Doğru karar. Önemli olan üretilen içeriktir. Önümüzdeki yıllarda tüm kanallar bu uygulamaya geçecek on demand hizmet verecek. Ancak mutlaka 1080p kalitesinde kesintisiz ve reklamsız olmalı. Artık beleşe on demand içerik yasal yoldan izlenemeyecek.

Çok talep olacağını sanmıyorum.
BluTV eskiden netd adında yayınlıyordu ve ücretsizdi. Şimdi işi paraya dökmüşler, netd de ücretsiz, reklamsız net görüntü izlenebiliyordu. Demekki orada talp fazlaymış ki bu kararı vermişler.

İnşallah geri dönüş yaparlar kısa sürede, diziler yarıda kaldı hep.

Sihirli annem için televizyon için yayınlama kampanyası yapalım

Reyiz senin Sihirli Annem'e de para istiyorlar.
https://www.blutv.com.tr/uyelik/uye-ol
Sihirli annem için televizyon için yayınlama kampanyası yapalım
aa sihirli annemin ilk sezonunu bende izlemeye baslamıstım 11.bölümü izleyecektim hatta bugün

eski izlenmiş dizilere para isteyen yeni bölümelre neden istemesin yakında dizilerin yeni bölümlerini parayla satın alacaz vlla giricez örneğin kanal d kanalına arka sokakların yeni bölümünü parayla satın alıcaz almayanlara kanal şifre koyucak bu sisteminde gelmesi yakındır

Çok büyük hata ve kendisi kaybeder. Ben birkaç dizisini izleyecektim, hatta birine başlamıştım ama ortada kaldı. Tüm sitelerden de kaldırılmış, her şey para değil sonuçta. Star Tv ve ATV'den çok güzel dizi izlenebiliyor, reklamsız HD kalite. Kanal D niye buna başvuruyor?

kanal d dizilerde zaten battı arka sokaklar dısında iyi dizisi bu sezon yok başka hangi dizi iyi reyting aldı bu sezon millet zaten kanal d kanalından kopuyor bunlar birde eski dizileride paralı yaptı milleti dahada kopartacaklar kendilerinden büyük çöküş yakındır vlla çocukluğumun kanalının bu hallerde olmasına bende üzülüyorum 🙁

@Yiğitt yalnız sadece Kanal D dizileri yok.
Filmler ve yabancı dizilerde var.

Tabii ki kanalın eski dizilerini izlemek için para istemesi yanlış ama diğer yabancı diziler ve filmler için para istemesi doğru.
Şimdi baktım Preacher'ın yayın haklarını almışlar sanırım. Daha yeni bir dizi buda.

Haberi benim paylaşmamla birlikte sosyal medyada yayılması bir oldu, çoğu site ve facebooktaki dizi sayfaları paylaşımı yapmış. Çoğu kişi de tepki göstermiş. Farkı FAV10 😎 @Billy Kane @Tzira

Biliyorum ama bizleri ilgilendiren asıl mesela dizileri. Hem eskiden o da ücretsizdi, şimdi toptan her şeyi ücretlendirmişler. Ben film izlemek istemiyorum, sadece 18 bölümlük KAYIP ile 9 bölümlük BAG'ı izlemek istiyorum. Bunun için neden 8 TL vereyim?

Ücretsiz olunca talep olur da ücretli olunca işler farklı.

Bence ücretli olması anormal değil zamanla televizyon büyük ölçüde bu hale gelecek. Hele bir internet hızı iyice artsın.

İstedikleri para çok değil aslında ama ne kadarlık içerik sunuyorlar o önemli. Her kanal için tek tek 10₺ vermek çok gerçekten.

hahah ayy kendi kanalının ipini çektin bee sırtından bıçakladın

ben cw kanalına bunu yapmazdım ne olursa olsun

hahah ayy kendi kanalının ipini çektin bee sırtından bıçakladın

ben cw kanalına bunu yapmazdım ne olursa olsun
Valla ben para basmıyorum, tabi tepkimi koyacağım.
Bunu her kanalın yaptığını düşün, aylık 50 liraya denk geliyor. Türkiye aç karnını doyurdu, dizi izlemesi kaldı.

Galiba geri adım attılar, ben siteden bölümleri izleyebiliyorum şuan.

Kötü bir durum olmuş ama neyse ki benim izleyeceğim eski yerli dizilerin hiç biri kanal d'de değil. 3 tane izleyeceğim dizi var onlar da youtube da full olarak mevcut

@Yiğitt Blutv ilk ay ücretsizmiş, izleyeceğin bütün kanal d dizilerini 1 ayda bitirecek şekilde ayarla sen bence

Toplam 20 bölüm bir şey izleyeceğim zaten, insanları buna itmek hiç hoş değil. Üye oldum zaten de msn şifremi unuttum, haftaya tatile gideceğim sonra gelip İstanbul'a gideceğim. Bayramdan sonraya öyle yapacağım mecbur.

Haberi ilk biz duyurduk, paylaşır paylaşmaz Kanal D'ye küfürler mi dersin, laflar mı dersin.