Kanal D'den Kore Uyarlaması Yeni Dizi: "Canım Kızım"

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
Ekranların sevilen kanallarından birisi olan Kanal D'den yaz sezonu için yepyeni bir dizi geliyor!

Yapımcılığını D Productions'un yapacağı dizi Haziran ayinda izleyicisi ile buluşacak. 2012 yılında KBS2 kanalında yayınlanan ve toplam 50 bölüm süren Kore aile draması Seoyoung, My Daughter yaz sezonu için Kanal D'ye uyarlanacak. Dizinin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi.

"Canım Kızım" Haziran ayında Kanal D'de!

Kaynak: Ranini.tv

Fotoğraftakilerin hepsi ayni degil mi yoksa bana mi oyle geliyor

kore dizilerde olmasa ne yapariz

Kore drama dizilerinden tutan var mı romantik komedi tamam ama drama konusunda son iki yıldır tutan yok

Kore drama dizilerinden tutan var mı romantik komedi tamam ama drama konusunda son iki yıldır tutan yok
Hayat Şarkısı tuttu işte, onun dışında Paramparça'nın ve Kırgın Çiçekler'in de esinlenme olduğu söyleniyor.

Ama Kore'deki drama dizileri bizden daha da klişe, baya yeşilçam seviyesinde abartılı olduğu için dediğin gibi izleyici daha mesafeli iyi uyarlanmayan, direk olduğu gibi alan dizilere karşı. Fakat iyi uyarlanırsa dediğim gibi tutan işlerde var...

Senaryo iyi olursa tutar.

Kırgın Çiçekler uyarlama değil ya

Sağır duymaz uydurur
pardon kör görmez devamı Nasıl
Karşimmm, aç bak internetten. Baya baya yardırıyor Valla kore dizi fanatikleri Kırgın Çiçekler'in işte bir diziyle çok benzediğini.
Hem NTC Medya diğer dizilerinde de hep Kore'den esinleniyor. Beyaz Yalan ve Aile İşi'de öyleydi yani birebir telif hakkını ödeyip almadı zaten o dizileri ama genel itibariyle esinlenildiğini baya herkes söylüyor. Hatta ben esinlenme diyorum ama işte Kore dizi fanatikleri benim gibi yumuşatmıyor. Çalıntı damgası yapıştırıyor o diziler için.

Kırgın Çiçeklere dönmüş hayat her şey yalan

Paramparça amerikan dizisi uyarlaması ama Koreden Bire bir kompyalari pek tutmuyor hayat şarkısınin hikayesi iyiydi ondan tutmuştur belki bire bir uy atlamamışlardır. Yüzde yüz kore dramalari tutmaz demek doğru değil ama bozuk saat misali

Hayat Şarkısı, Baba Candır, İlişki Durumu Karışık derken yapımcıların bu cevheri kaçırmayacağını biliyordum, Türk halkına göre uyarlanırsa tutar.
Aile İşi zaten 16 bölümlük 'Fake Family Service' diye bir dizinin Türkiye versiyonu, yani yasal uyarlama.