Kanal D'den Galip Derviş Sürprizi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
Kanal D'de sürprizler,son dakika değişiklikleri bitmiyor.Bu hafta yayın akışında gözükmeyen Galip Derviş,bugün sabah saatleri itibariyle akıştaki yerini aldı.Galip Derviş bugün yeni bölümüyle 19:45'te.Ben Bilmem Eşim Bilir ise 21:00'de.

Not:Galip Derviş'in fragmanı henüz nette yok.

kanal d ne yapiyor ? galip dervişi bitirme telaşi ne? geçen sezon ABsi 5 olan diziyi neden batirmaya çalişirsin ki?
10 reyting alan dizilerin mi var?

Çok saçma! Ab'de zirvede olmak istiyor Kanal D herhalde ama diziyi batırmanıza ne gerek var ki simdi. Gereksiz yere saat 19:45'e aldılar ya. Saat 23:15'e geri alın dizimi!

boyle giderse kanal D 1 yil onceki Show TV haline dusecek :T:

Kanal D yönetimi bu sene cidden çok kötü yönetiyor kanalı :) Bu ne böyle ya milletin haberi olmadan sessiz sedasız yeni sezonun ilk bölümünü yayınla ve şimdi de son dakika değişikliği ile yayına sür. Bir kanal böyle yönetilemez yazık

Kanal D yönetimi bu sene cidden çok kötü yönetiyor kanalı :) Bu ne böyle ya milletin haberi olmadan sessiz sedasız yeni sezonun ilk bölümünü yayınla ve şimdi de son dakika değişikliği ile yayına sür. Bir kanal böyle yönetilemez yazık
zaten o yuzden reytingleri cok kotu bu sezon :T:

bi yandan üzüldüm reytingleri düşecek diye:(ama bi yandan da çok sevindim çok istiyodum galip olsun bu akşam ve oldu:Z

19:45 ve Galip Derviş. Oldu mu bu şimdi ? Bu dizi formatı gereği 22:30 ve sonrasına uygun.

Yolcu'dur Abbas, baglasan durmaz...

Galip Derviş'in bitme olasılığı 0'ın altında diye düşünüyorum.Geçen sezon da söylemiştim,Kanal D'de iki yeri sağlam dizi var,Yalan Dünya ve Galip Derviş.Maliyet düşük,kazanç yüksek.Kanal D'de bu işlerden daha değerli olabilecek proje yok,belki Güneşi Beklerken ama belki.