Kanal D'den İlginç Karar: Nuri İkinci Kuşakta !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,266
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Çok Güzel Hareketler Bunlar, bu hafta Pazar akşamı 20.00'de başlıyor. Aynı saatte yayınlanan Nuri ise bundan böyle Pazar 22.00'de ekrana gelecek...

Kişisel yorumum:

Kanal D'nin çok mantıksız bir karar aldığını düşünüyorum. Nuri, Pazar 22.00'de çok düşecektir. Çok Güzel Hareketler Bunlar ise Nuri'nin reytinglerine ulaşamayacaktır.
Çarşamba günleri boş olan bir kanalın Nuri gibi iyi reyting alan bir diziyi harcaması yazık olacak...

Kesinlikle haklısın üstadım,ben Kanal D'nin akılsız olduğunu söylüyorum da dinlemiyordunuz işte,çarşambayı bıraktı,orada Nuri'nin tekrarıyla alacağı 3 share'a razı oldu,gitti pazara koydu,Nuri zaten iyi-kötü idare ediyordu pazarı,pazar zaten iddiasız bir gün,orada kaybedilen share fazla değil,çarşamba ise 40 share'lık fark var,bunu göremeyecek kadar aptal bu kanal işte...

Şimdi pazar günü 2 program da ciddi oranda düşecektir,bari tam tersi olsaydı,yani önce nuri,sonra ÇGHB,o zaman yine başarılı olunabilirdi pazar,akıl fikir yok ne diyelim. Haftaya hem çarşamba hem de pazar da hezimete uğrayınca akıllanır belki...

Carsamba aksamları kanal d'de yakında ıffet dızısı gelecek!!!!!!!!!!!!!!!

Hayir, Naz Elmas anlatti Beyaz Show'da.. mart ayinin ilk haftasinda felan baslicaklarmiss... ve Nisan'da yayinlatmaya düsünüyorlarrrrr..