Kanal D'den İki Yeni Dizi Daha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal D nasıl bu dizilerin hepsini yayınlayacak çook merak ediyorum. X Factor da olacak..

Eğer Çalıkuşu'nu veya A.Ş.K'ı Kanal D istemezse ikisinden biri FOX'a gelir olur biter. FOX'ta onlar için Karagül de yaptığı gibi özel bir saat yapar yani 20:15'e koyar. 23:45'te biter. :A @Fks14

Hayır. Olamaz, çünkü Aşk FOX'a transfer olursa izleyemem! 😱

Kanal D nasıl bu dizilerin hepsini yayınlayacak çook merak ediyorum. X Factor da olacak..

Hayır. Olamaz, çünkü Aşk FOX'a transfer olursa izleyemem! 😱

Olmayacak diye bir şey yok elbette olabilir, izlersin fox.com.tr'den olur biter. :)

Ya tutarsa diye deneme yapıp duracak anlaşılan Kanal D. Fakat tutma ihtimali düşük işler hemen hepsi.

Çalıkuşu ve A.Ş.K. ilk gözden çıkarılabilecek diziler gibi gözüküyor.

Kanal D bu sezon ne yapacağını şaşırdı :) 13 yeni dizi ne demektir arkadaş ya :D Bir haftaya sığar mı bu kadar dizi :D Bir de X-Factor de olacak oldu sana 14 :D

erkek aşrol için Cansel Elçin'in adı geçiyordu

Başrol olacak aşrol değil @Fks14 :)

bence bu sezon kanal d böyle gider asıl atak bu sezon reytingli dizilerin bitmesiye mesala muhteşem yüzyıl biterse o güne güzel dizi koyarsa olur mesala

erl
Özellikle de Kayıp bitebilir. Bu hafta berbat gitmiş..
Ben bitecek dizileri söylemiyim kayıp bitmez irfan şahinin senaryosu gündüz kuşağına almalı cumartesi için
Kesinlikle katılıyorum. Kayıp biraz daha durabilir ama Çalıkuşu ve A.Ş.K tehlikede!
Aşk sadece pazartesi gündüz kuşağına bana her şey yakışır sadece cumaları olmalı salının gündüz kuşağına çalıkuşu çarşambanın gündüz kuşagına kayıp perşembenin gündüz kuşağına ben bilmem eşimbilir bu diziler geldikten sonra böyle olur dahada heyecan artar hafta içi hergün insanın canını sıkar hemde çok maliyetliler

Bu kadar yeni dizi yapmaya karar verdiklerine göre bir sürü dizi yayından kalkacak o zaman..

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy