Kanal D'den İki Yeni Dizi Daha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Bu sezon FOX Türkiye için 'Bir Aşk Hikayesi' dizisinin hazırlayan MF Yapım, Kanal D için yeni bir dizi hazırlığında.

Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan'ın ortaklığında kurulan MF Yapım, 'Toskana Vadisi'nden uyarlanacak yeni bir dizi hazırlıyorlar Kanal D için. Dizi bir kadının intikam hikayesini konu ediyor ve erkek başrol için Cansel Elçin'in adı geçiyordu ancak Elçin son anda diziden oynamaktan vazgeçtiği öğrenildi.

Dizinin kadın başrol oyuncusu için arayışlar devam ediyor.

ERLER FİLM'DEN YENİ DİZİ
Uzun süredir Kanal D'de ekrana gelen 'Arka Sokaklar'ın yapımcılığını üstlenen Erler Film, yeni bir dizi projesi için kollarını sıvadı. Ahmet Yurdakul'un senaryosunu kaleme alacağı dizi; 5 yaşındaki bir çocuğun gözünden parçalanan aile hikayesini konu edecek.

Oya Doğan - Vatan​

7Eh487elkZPMv5SECisNcpUs.jpg

Son düzenleme:
MF Yapım, Toskana Vadisi, intikam hikayesi, Cansel Elcin... Kanal D "Daha ne kadar yanlış hamle yapabiliriz" diye deneme yapıyor herhalde.

MF Yapım, FOX'a ilaç gibi geliyor. Kanal D'yi de rahatlatır. Eminim bundan. Sence @Billy Kane :)

Son düzenleme:
Oya doğan'a pek bel bağlamıyorum ama Kanal D iyice tutuştu.:D4-5 yeni dizi.😱

13 dizisi olacak bu dizilerle birlikte 😱

Haberi Oya Doğan yaptığından resmi bir açıklama gelmeden inanmak istemiyorum. :)

Kayıp,Çalıkuşu ve A.Ş.K dizileri yükselmezse ocak ayına kadar erken final yapabilirler yeni dizilere yer açılmış olur

Erler Film'in dizisi bir nevi ÖBGZK bildiğin? @yakup09 (b)
Hiçbir dizi öbgzk nin yarısı olamaz :d ama son cümlede bende bi an osmanı anımsadım :d

13 dizisi olacak bu dizilerle birlikte 😱
Fatih v aşk yayından kalkacaktır:)

Kayıp,Çalıkuşu ve A.Ş.K dizileri yükselmezse ocak ayına kadar erken final yapabilirler yeni dizilere yer açılmış olur
Kayıp zaten pt-2 de ve iç yapım, o o kadar sorun değilde, aşk ve çalıkuşu kanalı zora sokuyorlar.:)

İki yapımında peojeleri iddiasız. Kanal paniğe kapıldıkça daha da yanlış kararlar veriyor. :)