Kanal D'den İddialı Program!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061

Bu sezon gündüz kuşağından istediğini bulamayan, yapımları kısa sürede ekranlara veda eden Kanal D'den yeni bir program daha geliyor!

Ev kadınlarının başrolde olduğu bir günlük reality programı geliyor... Bir parça yarışma, bir parça da rekabetin olacağı programın detayları ise henüz netleşmedi.

Bakalım Kanal D bu programla istediği oranlara ulaşabilecek, yeni bir 'Kısmetse Olur' yaratabilecek mi?​

Ne çektik bu gündüz kuşağından.
@Yiğitt
Hahah aynen ya.
Star TV ve ATV iyi bu konuda, Show da başarılı.

Kanal D ve FOX'un PT başarısını gölgeliyor bu gündüz kuşağı.
Ekip Şahane için tehlike çanları çalmaya başlamış, Magazin D yine yollanacakmış. Hıçkırık istenileni yapamıyor bir türlü, ilk 50'ye kitlese kendini iyi olacak da.

Bizim Arka Sokaklar, sizin de İnadına Aşk olmasa battıydık.

Resmen Show TV'nin Gelin Evi özentisi...
Öbür kanallardan bakacağınıza biraz fikir üretin..

Getir big brother ı

Burdan Kanal D'ye seslenmek icin uzun zaman sonra giris yaptim foruma. Yigit kardesim sesini duyuracagindan eminim Kanal d haber oncesine koysun var misin yok musunu ilk 15te her gun olacaktir. Saat 16da baslasa cok iyi gidecektir. Gitmezse ben bu isten anlamiyorum. Saygilar

Var Mısın Yok Musun'u almaz, onunla uğraşmaz bir de hafta içi her güne bölüm çekmek masraflı + PT kuşağı olmayınca sıkıntı.
Daha önce Çarkıfelek denendi, kısa sürede geri dönüldü.

Gelmişken kal bari, yorumlarını özledik. Eskiden yazardın, kayboldun şimdi.

Show tvde ilk haber onuydu. Bi bakima haber onunde arka sokaklar iyi gidiyor ama bence iyi is cikaracak bir format. Hem icinde insan hikaeyeleri hem yarisma mevcut ama dedigin gibi maliyeti yuksek o yuzden biraz zor gibi.
Arada girmeye calisirim

Passaparolayı neden yayınlamıyolar anlamıyorum...

Sihirli annem ve Arka sokaklar olabilir sihirli annem 222.Bölüme kadar sizin Doğan holdingteydi @Yiğitt diğer 223-240 bölüm tekrarlarını alırsınız tutarsa Sihirli annemi Teve2 de başlatırsınız hahaha

Bir zamanlar Show TV de program vardı. Hatta Arda da sunmuştu. Bir yemek belirleniyor ve onu en iyi yapan kazanıyor falan. O olabilir. Hazır Yemekteyiz reytinglerini kanallar görmüşken.

Bir zamanlar Show TV de program vardı. Hatta Arda da sunmuştu. Bir yemek belirleniyor ve onu en iyi yapan kazanıyor falan. O olabilir. Hazır Yemekteyiz reytinglerini kanallar görmüşken.
Ver Fırına diyosun, tüm kanallar şimdide yemek programları yapmaya başlamasın mazallah

Ver Fırına diyosun, tüm kanallar şimdide yemek programları yapmaya başlamasın mazallah
Valla güzel programdı. Ver Fırınadan başka da vardı Showda. İyi olur aslında ya. Seda, Zuhal ve Esra üçlüsü olmasın da yemek programları olsun ve annelerimiz izleyip bize güzel güzel yemekler yapsın.

Valla bence Yemekteyizden başka yemek programı tutmaz, Passaparola, Aileler Yarışıyor, Büyük Risk tarzı programlar olsa çok daha iyi olur.

Hıçkırık yayından kaldırılıyor mu yoksa

Masterchef olmasi lazim dedigin.