Kanal D'de Yeni Başlayan Ben Bilmem Eşim Bilir Yarışması Bir Harika

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Ünlü oyuncu İlker Ayrık'ın sunumuyla Kanal D ekranında 2. bölümü "Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışma programı yaz aylarında 'hangi programı izlesem' diye zap yapmaktan yorulan izleyiciler için kurtarıcı bir program oldu.

İlker Ayrık'ın harika sunumunun yanı sıra yarışmacı çiftlerin de uyumlu ve sıcak kanlı olmaları, ayrıca stüdyoda bulunan izleyicilerin keyifli sesleri ve alkışları programı izlenir hale getirmiş.

Müzikleriyle de insanın içini ısıtan Ben Bilmem Eşim Bilir yarışması daha ilk bölümüyle izleyenleri ekran başına çekmeyi başararak önemli bir iş yaptı.

İlker Ayrık'ın harika sunumunun yanı sıra yaptığı espriler ve izleyenleri güldüren tavırları yarışmayı izlenir kılan en önemli etken olarak ortaya çıkmakta.

Kanal D'nin yaz ayı için yayına aldığı program normal sezonda da devam edebilecek nitelikte gözüküyor.

Otomobil ödüllü Ben Bilmem Eşim Bilir yarışması daha ilk bölümlerden sınavı geçmişe benziyor.

Tutmaz dediler ama ben tutar demiştim. Bu yarışmayla Kanal D farkı açacak gibi gözüküyor

Dün biraz baktım baya eğlenceli

Son düzenleme:
Sunucu olmasa hiçbir özelliği yok adam tek başına sanatını konuşturmuş

İzlemedim. Bu tur programlar ilgimi cekmmiyor ve bana gereksiz geliyor.

yarışma süper değil sunucu süper ilker ayrık on numara sunuyo dün onun sayesinde izledim biraz güzeldi

Gulmekten baska yaptigin bisey yok. Bisey soylemeden gereksiz yere gulmen daha da gereksiz. Neyse zaten alisti artik herkes senin bu haline. Normal karsilaniyorsun artik cakma vadici

yalan haber acan revan znında satan ıkı lafın bırı yalan olan adam anca bole sacma konusur

Gereksiz gulmektense "SANA GORE" sacma konusmak kat ve kat daha iyi.

- - - Ekleme - - -

Basbayagi izlemedigi halde "VADİCİ"yim demesi onu cakma yapmaya yetiyor. Umarim su ramazan ayinda cikar butun foyalari ortaya.

sen öyle san