Kanal D'de Yılbaşında Arka Sokaklar Var!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,854
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ozelhaber.gif

Yılbaşı tanıtımlarında bu yıl sessiz kalan Kanal D'nin yılbaşı gecesi programı belli oldu. Kanal D'de yılbaşı gecesi ilk olarak Arka Sokaklar'ın "Yılbaşı Özel" bölümü olacak. Dizide yılbaşına özel olarak aralarında Bengü'nün de bulunduğu ünlü isimler konuk olacak.

Arka Sokaklar'ın ardından ise Beyaz Show başlayacak ve Kanal D yeni yıla yine Beyaz Show ile girecek. Beyaz Show'da yılbaşına özel birbirinden ünlü konuklar olacak...

Yılbaşı gecesi büyük bir çekişme olacak. Ama ben Arka Sokaklar'ın zirvede olacağını düşünüyorum :)

Yılbaşı gecesi büyük bir çekişme olacak. Ama ben Arka Sokaklar'ın zirvede olacağını düşünüyorum :)

bence yetenek sizsiniz,çghb ve arka sokaklar totalde çekişirler.büyük ihtimal yetenek sizsiniz 1.olur.ab de ya çghb yada yetenek sizsiniz 1.olur.

Arka Sokakları İzlemem Çünkü cnbc-e de Britney Spears ve Lady Gaga Konseri var Onları İzlerim :D ama Beyaz Show'u izleyebilirim Canlı olursa tabi :D

Ben Yetenek Sizsiniz ve Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı unutmuşum. Bence şöyle olur :

TOTAL

1. Yetenek Sizsiniz Türkiye
2. Arka Sokaklar
3. Çok Güzel Hareketler Bunlar

A/B

1. Yetenek Sizsiniz Türkiye
2. Çok Güzel Hareketler Bunlar
3. Arka Sokaklar

Tabi bu üç yapım birbirine yakın oranlar alır :)

Arka Sokaklar'in yilbasi özel fragmani bile çikti;

Izlemeyenler için:

Moderatörün son düzenlenenleri:

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy