Kanal D'de Kıyafet Skandalı!

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
22 kasım cuma akşamı Beyaz Show'da konuk şarkıcı Ziynet Sali'nin kıyafetinin zorla değiştirtildiği ortaya çıktı.

İddiaya göre Ziynet Sali'nin giydiği göğüs dekolteli kıyafet Gözde Kansu'nun başına gelenlerin hatırlanması nedeniyle riskli bulundu ve Aydın Doğan'ın olası bir sorun nedeniyle hükümetle arası bozulmasın diye bizzat İrfan Şahin'in emriyle Ziynet Sali'nin kıyafeti reklam arasında değiştirtildi.

Reklamdan Önce Ziynet Sali

9853f963c74bc2fb7ad2df67b454a2b4.jpg

Reklamdan Sonra Ziynet Sali

94b82e8c71afc45113f1c99c92e25b6a.jpg

Çok uzadı bu konu. Dekolteyi giyen kadının sorun etmesi lazım, kanalın değil ki böyle değerli sanatçılarımızın böyle haberlerle gündeme gelmesi onlar adına üzücü...

Çok uzadı bu konu. Dekolteyi giyen kadının sorun etmesi lazım, kanalın değil ki böyle değerli sanatçılarımızın böyle haberlerle gündeme gelmesi onlar adına üzücü...
Zaten bozulmuş durumda reytinglerden belli Arka sokakların 287 bölümünden sonra Denize düşen Yılana sarılır @xemrexxx @Bully

Bu saçmalığa Kanal D'de katıldı ya yuh diyorum artık.:F

Kanal D'yi biz böyle olaylara karşı durduğu için severdikne yaptın be.:D

Bundada fazlasiyla bacak dekoltesi vardi kadin zor oturuyodu bence o konuyla alakasi yoktur

İlla hükümeti işin içine sokacaklar :D

Her insan kıyafet değiştirebilir, gayet normal.

Bu saçmalığa Kanal D'de katıldı ya yuh diyorum artık.:F

Kanal D'yi biz böyle olaylara karşı durduğu için severdikne yaptın be.:D
Reyting için yapıldı Başbakanla arayı düzeltmek istiyorlar 31 mayıstan iki hafta önce bozuldu araları sebeb bir dizi Arka sokakların 287 bölümü yani orda rıza babave ekibi devlete baş kaldırdı bunu Hükümet geziye teşebbüs olarak gördü ilk önce Arka sokaklar cuma liderdi karşısına Karagül gelmişti tam bu bölümden 1 gün sonra Liderliği kaybetti dizi budamı tesadüf

Yine anlamadım mesajını Hükümet ile ilgisi nedir Melih abicim. (b) (b)
"Aydın Doğan'ın olası bir sorun nedeniyle hükümetle arası bozulmasın diye bizzat İrfan Şahin'in emriyle Ziynet Sali'nin kıyafeti reklam arasında değiştirtildi."

"Aydın Doğan'ın olası bir sorun nedeniyle hükümetle arası bozulmasın diye bizzat İrfan Şahin'in emriyle Ziynet Sali'nin kıyafeti reklam arasında değiştirtildi."
Konuyu okumadım orasını. :F

Bence saçmalık her sanatçı Reklam'larda kıyafetini değiştirebiliyor altında bi şey aramak komik olmuş bence. :F

allah askina biriniz de mi programi izlemediniz kadin programi 3 kiyafetle geldi. hatta soz konusu kiyafetten sonraki giydigi kiyafeti daha fenaydi beyaz her mini giyinen sanatciya takildigi gibi sansur uyguladi saka vari.. ikinci kiyafetinde daha konusu hatta kadin oturamiyordu bile))) en sonunda tayt giydi rahatladi.. ayrica beyazsoy ziynet sali her kiyafet degistirir cogu kadin sanatci bu taktigi uygular