Kanal D'de Dizi Kıyımları Devam Edecek!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
thumbnail_1418216368.jpg

Bu sezona yaptığı hamleler ile büyük tepki çeken Kanal D'de diziler bitmeye devam eder gibi!

Öncelikle Ulan İstanbul dizisinden başlayalım. Dizi yazın başlamıştı ve çok iyi reytinglerle kanalı memnun ediyordu. Fakat dizi son iki haftadır ciddi düşüşte. Kanal D'nin politikasına bakarsak dizi için iyi günler görünmüyor diyebiliriz.

Sırada ise Hayat Yolunda var. Dizinin Total oranları çok düşük. Bir türlü istenilen reytinglere ulaşamıyor malesef. Total'de ilk ona hiç giremedi. Ab grubu iyi olsa bile Total grubu endişelendiriyor. Dizinin tehlike çanları çalıyor gibi.

Son zamanlarda kötü giden diğer bir yapım ise Güllerin Savaşı. Dizi başladığı ilk günden beri çok iyi gidiyordu fakat dizi son iki haftadır düşüşlerde. Dizi Total grubunda ilk ona giremezken, AB ve ABC1 gruplarında zirveyi de kaybetti. Kanal D'den Medyapım'a uyarı gittiği ve dizi için tehlike çanları çaldığını da söylemeden geçmeyelim.

Sevilen diğer bir dizi ise Galip Derviş. Dizi yayınladığı saate göre ortalama sonuçlar alıyor fakat bu oranlar Kanal D'ye yetecek gibi görünmüyor. Dizinin bitme ihtimali var. Galip Derviş son sezonunu yaşarken istenilen reytinglere ulaşamıyor. Kanal D'nin istediği reytinglere ulaşamazsa her an bitebilir.

Kanal D'nin diğer bir yapımı ise Şeref Meselesi. Dizi şuan için bitmez gibi. Total grubunda ilk ona giremeyen dizi AB grubunda ilk üçte yarışıyor. Fakat dizinin istenilen reytingleri verdiği söylenemez. Bir o kadar tanıtıma rağmen istenilene ulaşamadı dizi. Dizinin gün değiştireceği de söyleniyor.

Arka Sokaklar dizisi ise devam edecek gibi duruyor. Dizinin Total oranı iyi fakat AB grubu çok yetersiz. Buna rağmen kanal diziyi devam ettirir. Arkasından yayınlanan Beyaz Show ile AB açığını kapatıyor sonuçta.

Kanal D bu sezon ise 3 dizisini bitirdi.
1) Benim Adım Gültepe

2) Bana Artık Hicran De
3) Yalan Dünya

Kanalın kurtarıcı 2 dizisi var. Küçük Ağa, Kurtlar Vadisi Pusu. Küçük Ağa yeniden eski oranlarında dönüyor gibi. Dizi yeniden yükselişe başladı. Kurtlar Vadisi Pusu ise en kötü zamanlarını yaşıyor. Dizi verdiği aralarla, karşısındaki maçlarla istediği oranlara bir türlü ulaşamadı.

Kanal D yaptığı yanlış yayıncılık ile daha da düşmeye devam edecek. Sürekli dizi ve saatlerle oynama, erkenden dizi bitirme izleyiciyi kanaldan uzaklaştıyor. Yeni başlayacak ise şuanlık 3 dizisi bulunduğunu belirtelim.

Son düzenleme:
Ulan İstanbul: Bence hemen bitmez, ama hikayenin eskisi kadar cezbetmemesi nedeniyle sonu yavaş yavaş yaklaşıyor gibi. Bitecekse de umarım konusu sona erdiği zaman biter...

Galip Derviş: Ben maliyeti sebebiyle hemen biteceğine inanmıyorum, ama herhangi yeni bir dizi uğruna hiç edilecekmiş gibi görünüyor. Umarım yavaş yavaş yükselmeye başlar ve sezon sonunu çıkarır...

Hayat Yolunda, Şeref Meselesi & Güllerin Savaşı: Kanal D'nin total sıkıntısının en çok hissedildiği diziler. ŞM Total'de bir nebze daha iyi gitse de aylar boyunca reklamı yapılan bir yapım için başarılı değil. HY muhtemelen 13. bölümde bitecek yeni alternatifler bulunmadığı için, yoksa Kanal D hemen fişini çekerdi. GS ise senaryosunun berbatlaşmasından ve yeni rakiplerinden çok fazla etkilendi. Ocak'ta bitecek gibi...

Arka Sokaklar, Küçük Ağa & Kurtlar Vadisi Pusu: Üçü de Total grubunu kucaklayan yapımlar, ancak AS ve KVP, AB grubunda çok ciddi sıkıntılar yaşıyor. Kurtlar Vadisi kanal değiştirse daha iyi olur bence, kanalın saçma yayın politikasına kurban gidiyor. AS, büyük ihtimalle kıyamete kadar sürecek. Küçük Ağa ise bu sezon bitecek gibi. Dizi iniş çıkışlarını durdursa daha iyi olur, ama çok büyük bir şey olmadığı sürece Haziran'da final yapacak gibi...

Sonuç olarak Kanal D'de kıyımların ardı arkası kesilmeyecek gibi, 3 aydır çekimleri yapılan Poyraz Karayel başta olmak üzere tüm yeni yapımlara başarılar şimdiden, işleri gerçekten çok zor...

KURBAN SIRALAMASI:
1- Hayat Yolunda
2- Güllerin Savaşı
3- Ulan İstanbul
4- Şeref Meselesi
5- Galip Derviş
6- Küçük Ağa
7- Arka Sokaklar
8- Kurtlar Vadisi Pusu

Son düzenleme:
İlk kötü haber Galip Derviş'ten geldi. 56. bölümde final yapacakmış.

Ben ilk etapta Hayat Yolunda veya Güllerin Savaşı'nın biteceğini tahmin ediyordum. Ama Kanal D'nin kıyımı tek diziyle sınırlı kalmaz, bu dediğim iki dizinin birinden de her an final haberi gelebilir.

bu diziler de biterse kanal d izleyiciyi tamamen kaybeder kadın izleyici fox a kaçar ergen izleeyici showa kaçar ab izleyicisi nereye gider kestiremiyorum

dizilerden;
şeref meselesi bitmeli italyadan uyarlama galiba avrupa senaryoları bize göre değil abd ya da koreden olsa açılabilirdi ama şans vermiyorum

ulan istanbul😛aramparça-karadayı varken totalde; o sesi ekleyince ab ve abc1 de kanal d nin pazartesi şansı bitti zaten zirve hesabı saçma olur anca beren saati ya da halit ergençi falan ikna eedip pazartesiye dizi yaptırırsa... o yüzden daha sabretmeli zaten şu anki düşüşün nedeni kanal d shan li,umay,gibi karakterleri kestiler diziden.ilk bölümde hayatinin 2 oğlu daha vardı bunu yalanladılar geçen bölüm yani yeni karakterlerin önü de tıkandı bir nevi

güllerin savaşı:cumartesi kiraz mevsimi karşısında şansı pek yok gibi ama canan ergüderle aşık atabilecek usta bir isim gelirse en azından ab yi toparlar abc1i de artırır

hayat yolunda: bitmesi saçma olur zaten 10 oyuncusu var eski bir binadan çıkmadan dizi çekiyorlar maliyeti kaç ola ki :) istanbulun göbeğinde çekilen kayıp şehir bile 550-600 bin liraydı maliyeti

galip derviş: maleesef bitti :( inşallah maşuka dadanır sana irfan şahin .ss

Devam etsin, böyle yaparsa iyice uzaklaşır seyirci.

Şu an yeni diziler başlamadan hiçbirinin gideceğini sanmam. Poyraz Karayel hangi güne gelir kestiremiyorum.

Yalan Dünya olsaydı şimdi Çarşamba A/B`yi zirveyi ele geçirmişti. Şimdi sürünsün.

Böyle giderse yapımcılar artık kanal d için dizi yapmaz ve sonu show gibi olur. Umarım öyle de olur.

Ulan İstanbul: Bence hemen bitmez, ama hikayenin eskisi kadar cezbetmemesi nedeniyle sonu yavaş yavaş yaklaşıyor gibi. Bitecekse de umarım konusu sona erdiği zaman biter...

Galip Derviş: Ben maliyeti sebebiyle hemen biteceğine inanmıyorum, ama herhangi yeni bir dizi uğruna hiç edilecekmiş gibi görünüyor. Umarım yavaş yavaş yükselmeye başlar ve sezon sonunu çıkarır...

Hayat Yolunda, Şeref Meselesi & Güllerin Savaşı: Kanal D'nin total sıkıntısının en çok hissedildiği diziler. ŞM Total'de bir nebze daha iyi gitse de aylar boyunca reklamı yapılan bir yapım için başarılı değil. HY muhtemelen 13. bölümde bitecek yeni alternatifler bulunmadığı için, yoksa Kanal D hemen fişini çekerdi. GS ise senaryosunun berbatlaşmasından ve yeni rakiplerinden çok fazla etkilendi. Ocak'ta bitecek gibi...

Arka Sokaklar, Küçük Ağa & Kurtlar Vadisi Pusu: Üçü de Total grubunu kucaklayan yapımlar, ancak AS ve KVP, AB grubunda çok ciddi sıkıntılar yaşıyor. Kurtlar Vadisi kanal değiştirse daha iyi olur bence, kanalın saçma yayın politikasına kurban gidiyor. AS, büyük ihtimalle kıyamete kadar sürecek. Küçük Ağa ise bu sezon bitecek gibi. Dizi iniş çıkışlarını durdursa daha iyi olur, ama çok büyük bir şey olmadığı sürece Haziran'da final yapacak gibi...

Sonuç olarak Kanal D'de kıyımların ardı arkası kesilmeyecek gibi, 3 aydır çekimleri yapılan Poyraz Karayel başta olmak üzere tüm yeni yapımlara başarılar şimdiden, işleri gerçekten çok zor...

KURBAN SIRALAMASI:
1- Hayat Yolunda
2- Güllerin Savaşı
3- Ulan İstanbul
4- Şeref Meselesi
5- Galip Derviş
6- Küçük Ağa
7- Arka Sokaklar
8- Kurtlar Vadisi Pusu
Hayat yolunda kolay kolay bitirilmez :)

bu diziler de biterse kanal d izleyiciyi tamamen kaybeder kadın izleyici fox a kaçar ergen izleeyici showa kaçar ab izleyicisi nereye gider kestiremiyorum

dizilerden;
şeref meselesi bitmeli italyadan uyarlama galiba avrupa senaryoları bize göre değil abd ya da koreden olsa açılabilirdi ama şans vermiyorum

ulan istanbul😛aramparça-karadayı varken totalde; o sesi ekleyince ab ve abc1 de kanal d nin pazartesi şansı bitti zaten zirve hesabı saçma olur anca beren saati ya da halit ergençi falan ikna eedip pazartesiye dizi yaptırırsa... o yüzden daha sabretmeli zaten şu anki düşüşün nedeni kanal d shan li,umay,gibi karakterleri kestiler diziden.ilk bölümde hayatinin 2 oğlu daha vardı bunu yalanladılar geçen bölüm yani yeni karakterlerin önü de tıkandı bir nevi

güllerin savaşı:cumartesi kiraz mevsimi karşısında şansı pek yok gibi ama canan ergüderle aşık atabilecek usta bir isim gelirse en azından ab yi toparlar abc1i de artırır

hayat yolunda: bitmesi saçma olur zaten 10 oyuncusu var eski bir binadan çıkmadan dizi çekiyorlar maliyeti kaç ola ki :) istanbulun göbeğinde çekilen kayıp şehir bile 550-600 bin liraydı maliyeti

galip derviş: maleesef bitti :( inşallah maşuka dadanır sana irfan şahin .ss
Ulan istanbul seni sıkmadı mı ya ? :D şimdi yaren yarim diye başlama sakın :D

Tabikide Hayır ama yazın yayınlanan bölümler daha iyiydi sanki
kanal d etkisi işte intikamla,yalan dünyada da böyle yaptılar masrafları kısmak için her şeyi yapıyorlar halbuki en çok tutan dizileri gerekli harcamaları yaptıkları dizilerdi :( ui yee şöyle 3-4 yeni karakter gelse toparlar bence

Kanal D, izleyiciyi kendinden iyice uzaklaştırıyor. Bunu kendi yararına zannediyor, ama zararını ileriki zamanlarda görecektir. Umarım hiçbir dizisi yayından kaldırılmaz.