Kanal D'de İşten Çıkarmalar Devam Ediyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
thumbnail_1415465344.jpg

Maddi sorunları çözmek adına %30 küçülmeye giden Doğan Yayın Holding'in kuruluşlarında işten çıkarmalar tüm hızıyla sürüyor!

Kanal D, Euro D, TV2, Net D kanallarında işten çıkarmalar devam ediyor ve kanallarda yayınlanan bazı yapımlar bitiyor. Son tenkisatta her sabah İrfan Değirmenci'nin sunumuyla Kanal D'de ekrana gelen sabah haberlerini vurdu.

Sabah haberlerini 13 kişilik ekibiyle hazırlayan Değirmenci'nin ekibinden 10 kişi işten çıkarıldı. İrfan Değirmenci artık sabah haberlerini kalan 3 kişi ile hazırlamaya çalışacak. Teknik desteği de ana haber ekibinden alacak.​

Son düzenleme:
Ah İrfan ne çektin be. :(
3 Kişi ile Sabah Haberi'mi çekilirmiş?
En az 7-8.
Ayrılanlar adına çok üzgünüm. :(

Kötü olmuş. Kanal D küçülmeye değil cimriliğe devam ediyor.

Her anlamda kötü etkilenecek bence.

3 kişiyle sabah haberi mi olur Allah aşkına? :(
İşten çıkarılanlar için çok üzülürken, Kanal D için ise gizliden gizliye seviniyorum. Karışık bir durum yani. Bu kriz durur inşallah...

Ben sabah haberlerini akşam haberlerinin tekrarı olarak bilirdim :X Nitekim öyle, hem sabah 7'den sabah 8'e kadar yapılan haber sunumlari tekrar 8'den 9'a kadar sunuluyor. 3 kişiyle de çok ala yapılır:X

Kameralar zaten artık otomatik çalişiyor:F Bugun yarın irfan değirmenci haberleri sunarken yukarı doğru kayarsa şaşmayın:F

:F:Fkanal d adına sevindim
işten çıkanlar adına üzüldüm insallah tez vakitte yeni iş bulurlar. ..:(

Sabah haberleri için 13 kişilik ekipmi olurmuş geceden ana haber ekibi hazırlar. Sunucu da yorum yaparken

Kanal D, iyice saçmalamaya başladı. Küçüleceğim derken yakında kanalı da kapatır bunlar..
İşten çıkarılanlar için çok üzüldüm bu arada.