Zannetmiyorum antiden çok fanı var.forumda antisi bol olan bir kanal
Zannetmiyorum antiden çok fanı var.forumda antisi bol olan bir kanal
napsınlar ab=kalite diğer kanallara nazaran daha çok ab lik işleri var kanal d ninZannetmiyorum antiden çok fanı var.Diğer kanalların fanı az antisi çok.
Ab dizisi izlemiyorum açıkcası fazla tek YD var MY'de artık Ab sıfatı olmaz. Açıkcası toplumun küçük bir kesimine hitap eden dizileri sevmiyorum o kesimide sevmem zaten.napsınlar ab=kalite diğer kanallara nazaran daha çok ab lik işleri var kanal d ninkalitelisi duruken neden daha az kaliteli olan kanalı savunsunlar
Zannetmiyorum antiden çok fanı var.Diğer kanalların fanı az antisi çok.
benim izlediğim diziyi neden cumartesiye aldılar çok sinirliyimm Bana göre en mantıklısı çarşamba olmayı bitanesi hükümetin dizisi diğeri mhpnin dizisi acunda hükümetin sayılır oyüzden şevkat tepeyle acun çekişiyor TNS de hükümetin reyting şirketi arka sokaklar mhpnin dizisi olduğu için bu durumda hükümetin sevmediği iki dizi var arka sokaklar ve muhteşem yüzyılnapsınlar ab=kalite diğer kanallara nazaran daha çok ab lik işleri var kanal d ninkalitelisi duruken neden daha az kaliteli olan kanalı savunsunlar
toplumun giderek genişleyen bir kesimi benceAb dizisi izlemiyorum açıkcası fazla tek YD var MY'de artık Ab sıfatı olmaz. Açıkcası toplumun küçük bir kesimine hitap eden dizileri sevmiyorum o kesimide sevmem zaten.
Giderek azalan diyecektin sanırım.toplumun giderek genişleyen bir kesimi benceayrıca yurtdışına satılıp tutan dizlere bakalım ilk üç: my-ezel-aşkımemnu hep ab
bir kvp var 2.bir örnek var mıGiderek azalan diyecektin sanırım.
Total dizisileri de bayağı pazarlanıyor diye biliyorum açmıyım belgeleri şimdi.
Eğitim durumu umarım artıyordur.bir kvp var 2.bir örnek var mıo da israil e abd ye laf atmaktanab eğitim ve maddi durumun iyi olması demek (zenginlik demek değil) iki unsur da artıyor giderek
denek listesini görmediğimiz içni ''zengin'' mi bilemeyizEğitim durumu umarım artıyordur.Eğitimli insana tabii ki lafım yok ama AB kesimi zengin ve ünlü sınıfı açıkcası bu iki tarzda ki insanları sevmem itici bulurum.
Arka sokaklar kıbrıs romanya bulgaristan azerbaycanEğitim durumu umarım artıyordur.Eğitimli insana tabii ki lafım yok ama AB kesimi zengin ve ünlü sınıfı açıkcası bu iki tarzda ki insanları sevmem itici bulurum.
Ben dizileri demiyorum hikayeyi demedim sadece o grubun bir kesimini sevmiyorum ayrıca zengin ve ünlü olmayacakta manav filan mı olacaktı?denek listesini görmediğimiz içni ''zengin'' mi bilemeyizayrıca ab dizileri öbgz-yaprak dökümü-fgsn-aşkımemnu-canım ailem-binbir gece-yd öyle zenginlerin yaşayabileceği hikayler üzerine kurulu değil sadece
manav etilerdeyse ve adam üni.mezunuysa neden olmasınBen dizileri demiyorum hikayeyi demedim sadece o grubun bir kesimini sevmiyorum ayrıca zengin ve ünlü olmayacakta manav filan mı olacaktı?
Çok geniş kapsamlı bir araştırmadayım denekler ve ölçümler ile ilgili yakında görürsün.manav etilerdeyse ve adam üni.mezunuysa neden olmasın
yok lo 2-3 sene farkla o ka fark olmaz en kötü c sindirÇok geniş kapsamlı bir araştırmadayım denekler ve ölçümler ile ilgili yakında görürsün.
E sen şimdi Üniye gidiyon ben lise 4 senin teorine göre sen A grubu ben D grubu oluyorum.
Çok geniş kapsamlı bir araştırmadayım denekler ve ölçümler ile ilgili yakında görürsün.
E sen şimdi Üniye gidiyon ben lise 4 senin teorine göre sen A grubu ben D grubu oluyorum.
bu kanalı en iyi devlet bahçeli yönetirmanav etilerdeyse ve adam üni.mezunuysa neden olmasın
ismindeki harflerin toplamı 40 olan diziyi nasıl yapacaklar?bu kanalı en iyi devlet bahçeli yönetir
ama irfan şahinden iyi yönetir hem arka sokaklar dizisi rahat at koşturur o zamanismindeki harflerin toplamı 40 olan diziyi nasıl yapacaklar?
ben seyrediyorum arka sokaklarıDizilerinde kalite yerine reyting arayan, Akasya Durağı ve Arka Sokaklar'ı uzun yıllarca yayınlamış ve hala birini yayınlamaya devam ederken, kaliteli yapımları reyting yüzünden bitiren küçükken çok sevdiğim ama şimdi sevmediğim bir kanal.
Olabilir.ama irfan şahinden iyi yönetir hem arka sokaklar dizisi rahat at koşturur o zaman
ben seyrediyorum arka sokakları
Sen de B isen.yok lo 2-3 sene farkla o ka fark olmaz en kötü c sindira grubu içni eğitimin yanında para da gerekiyor azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?