Kanal D Yine Reklam Peşinde!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
daha önce Kanal D'de yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir'de "beni başkasıyla düşün aşkım" diyen yarışmacı Hande Kaymaz, ajansa kayıtlı olduğu ortaya çıkmıştı. bu sözler bütün medya sitelerine düşmüş programın bol bol reklamı yapılmıştı şimdi yine benzer bir durum yaşandı Kanal D'de yayınlanan Şans Kapıda programında Yarışmacı kadın, program sunucusu Yiğit Alıcı’ya eşini takas etmek istediğini açıkladı. bakalım bu haber ne kadar programın reklamına katkı saglayacak

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hileli para kazanarak nasil yasayabiliyor bu tür yöneticiler anlayamiyorum. Haram para yemek ne kadar caiz?

Hangi adam bu? Geçen ki yarişmada çiçekli böcekli bi gömlek kırmızı pantolon gözlere sürme sürmüş kel bi adam vardi.Karısıda tesetturlu...Bide bi çocukları varmiş...İnanmadım ben onlarin evli olduguna :X

Hangi adam bu? Geçen ki yarişmada çiçekli böcekli bi gömlek kırmızı pantolon gözlere sürme sürmüş kel bi adam vardi.Karasıda tesetturlu...Bide bi çocukları varmiş...İnanmadım ben onlarin evli olduguna :X

Bu cift:

Yok bunu biliyorum.Haberde şans kapıda yarişmasıdaki yarişmacı demiş "karimi değiştirsem" diye...Geçen haftaki adam bana hiç inandırıcı gelmedi.

- - - Ekleme - - -

aha bu çift bana inandırıcı gelmedi...Bildiğin Fatih Ürekle aynı sahneyi paylaşiyor gibi :X Kıyafet seçiminden ötürü kimseyi yadırgamıyorum ama izleyin görceksiniz hiç kari koca samımıyeti var mı ?

http://www.kanald.com.tr/sanskapida/Video/29012012-Sans-Kapida/16448

Şans Kapıda programındakilerin cast olduğunu anlamak için 2 dakika izlemek yeter de artar bile. :d

Forum İstatistikleri

Konular
173,294
Üyeler
8,487
Son Üye
alius