Kanal D, Yeni Sezonda Adından Söz Ettirmeye Devam Edecek!

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Yıllardır "Türkiye'nin Kanalı" sloganını taşıyan başarılı kanal Kanal D'nin yeni sezon projelerini ve durumunu mercek altına almak istiyorum.

Yeni sezonda Kanal D'de kesin olarak ekrana gelecek olan dizi projeler; Med Yapım'ın 'Fatih'i, TIMS Productions'un 'Çalıkuşu'su, Gold Film'in 'A.Ş.K.'ı ve D Yapım'ın 'Kayıp'ı.

Birbirinden iddialı dizileri ekrana sokucak olan yeni diziler hakkında biraz söz edelim.

İlk olarak Med Yapım'ın "Fatih" dizisinden bahsedelim. "Fetih 1453" filminin devamı olacak olan "Fatih" dizisinin uygulayıcı yapımcısı Arzu Eğmir. Merve Girgin'in yönetmen koltuğuna oturacağı merakla beklenen dizinin senaryosunu Funda Çetin kaleme alıyor.

Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik, Seda Akman, Hande Soral, Birkan Sokullu, Salih Bademci, Müjde Uzman ve Reha Özcan gibi başarılı ve deneyimli oyuncuların başrollerinde yer alacağı "Fatih" dizisi Eylül ayında Kanal D'de başlıyor.

Ben şahsen dizinin başarılı olabileceğini düşünüyorum. Dizi muhtemelen Salı günleri yayınlanacak ve her iki grupta zirvede yer alır gibime geliyor. Tabii daha net konuşmak için dizinin tanıtımlarını beklemek gerek.

Eylül ayında ekrana gelecek olan bir diğer drama dizisi ise TIMS Productions imzalı "Çalıkuşu". Daha önce 80'lı yıllarında Aydan Şener ve Kenan Kalav gibi usta isimlerin başrolünde yer aldığı Reşat Nuri Güntekin imzalı "Çalıkuşu" şimdi Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ile günümüze uyarlanıyor.

Dizinin yönetmenliğini bir kaç bölüm Çağan Irmak yapacak ve daha sonra koltuğu Doğan Ümit Karaca'ya devredecek. Ben diziyi kesinlikle izlemeyi düşünüyorum. Fahriye Evcen, sevdiğim ve çok beğendiğim kadın oyuncular arasında yer alıyor zaten. Burak Özçivit'in de 'Kamuran' rolünü başarıyla canlandıracağından eminim.

Hazal Kaya, Aslıhan Gürbüz, Nebahat Çehre, Hakan Kurtaş ve Kaan Urgancıoğlu Gold Film'in "A.Ş.K." isimli dizi projesinde bir araya geliyorlar. Serdar Soydan ve Nükhet Bıçakcı'nın senaristliğini yapacak olan yeni drama dizinin çekeimleri bayramdan sonra başlıyor.

Tutku dolu bir aşk hikayesini anlatacak olan "A.Ş.K." yeni sezonda da kesin izleyeceğim diziler arasında yer alıyor. Özelikle oyuncu seçimlerini çok başarılı bulduğumu dile getirmek istiyorum. Özelikle Hazal Kaya ve Nebahat Çehre'yi "Aşk-ı Memnu'dan sonra yeniden bir arada görmek çok güzel olacak.

Kanal D'de yeni sezonda ekrana gelecek olan son projeyi değerlendirelim. D Yapım'a ait adı ilk "Sırlar" olarak belirlendi fakat daha sonra "Kayıp" olarak değiştirildi. Mete Horozoğlu ve Aslı Enver'in başrolünde yer alacağı dizinin yönetmenliğini Zeynep Günay Tan yapacak.

Alışılmışın dışında bir hikayeyle ekrana gelecek olan "Kayıp"ın ilk bölümünü izlemeyi düşünüyorum. Kanal D, resmi Twitter hesabında diziyi heyecanlı ve farklı bir şekilde tanıtıyor. Diziden beklentilerimin yüksek, yeni sezonda iki kuşakta yer alacağını düşünüyorum.

Yani anlaşılan yeni sezonda Kanal D'nin tüm dizi projelerini izlemeyi düşünüyorum. Dilerim ki hepsi reyting anlamında çok başarılı olsun ve uzun süre yayınlanmaya devam etsinler.

Yeni sezonda da kalbim Kanal D'de, peki sizin?

Kanal D yeni sezona çok iyi hazırlanmış.Ve ben de iyi sonuçlar elde edeceğini düşünüyorum.Çalıkuşu ve A.Ş.K.'ı izlemeyi düşünüyorum

Benim de kalbim Kanal D'yle olacak. Bu sezona çok iyi hazırlandılar ve ben Prime Time kuşağında da liderliği Stardan alacağını düşünüyorum.

Öncelikle Fatih'ten çok umutluyum. Yeni sezonda favori dizim olacak gibi görünüyor şimdiden.
8-10 reyting civarı alır gibi.
Hazal Kaya'nın dizisi de kesinlikle tutacaktır her ne kadar erkek oyuncular çok iyi olmasa da. Dizi sosyal medyada büyük yankı uyandıracaktır.
Çalıkuşu'nun da tutacağını düşünüyorum. Tabi dizi hakkında daha sağlıklı yorumlar yapabilmek için oyuncu kadrosunu görmek lazım Burak ve Fahriye dışında.
Kayıp'tan ise tam emin değilim. Sıradışı bir hikayesi olduğu söyleniyor. İzleyici anlamayıp çabuk sıkılabilir ya da tam tersi çok da sevilebilir . Bekleyip göreceğiz.

Cidden çok iddaalılar bakalım yeni sezon çok çekişmeli olacak. Ben fatih ve atvde ki kaçak dizilerini cok merak ediyorum k

Her dizisini merakla bekliyorum.
En merak ettiğim dizisi ise 'Fatih'.Gerçekten başarılı olacağına inanıyorum.Yeni sezona gerçekten iyi giriyor Kanal D.

Yeni sezonda rekabet çok kızışacak.

Kanal D Prime Time'da Star TV'den 1. liği alır.

şu ana kadar açıklanan dizilerde kadro olarak reytingi yüksek oyuncuların çoğu kanal d de

ama kadrolarının iyi olması tutturacakları anlamına gelmiyor geçen sene star tv nin yaşadığı durmun aynısı da yaşanabilir

aşk dizisi kesinlikle en doğru kadroya sahip iş bu seneki işler arasında 3 kadın başrolü dizinin senaryosunu düşündüğümüzde nokta atışı olmuş erkek başrolelr de zamanla popüler olur kadın oyuncular sayesinde özellikle aslıhan gürbüz-nebahat çehre ikilisi bu sene adından oldukça söz ettirir eğer şöyle hafif kötü kadın rolleri varsa hazalın tekrardan zayıf kızı canlandıracağını

fatih dizisi bnm için hala sezonun bombası ama elde patlayacak bomba gibi dizi fatihin 39-40 yaşındaki haliyle başlayacak yani mehmet akif alakurt u bir bali bey gibi kullanamayacaklar zaten kendisi fatih rolü için oldukça yetersiz.onun dışında seçilen kadın başroller görsellik açısından iyi ama reytingleri yok.dizide yer alacak olan kazıklı voyvoda yani drakula kesinlikle doğru düzgün anlatılamayacak türkiye şartları gereği.ayrıca şehzadeler de my deki ile aynı özellikte olduğpu için tekrarmış gibi olacak o kısım

kayıp dizisi hakkında yorum yapmak için erken konusunu bilmiyoruz pek ancak sağlam başrolleriyönetmeni ve yapım şirketi var. aslı enver kesinlikl ana akdın karakter olmamalı en az 2 kadın başrole ihtiyaç var tek başına taşıabilecek biri değil

çalıkuşu ise başrolleri uyumsuz olsa da dizinin adı gereği ilgi çeker bunu iyi değerlendirip en baştan senaryoyu iyi tutmaları gerek
dizide feride rolü için hazal kayapelin karahan gibi biri seçilmeliydi fahriye çok büyük gösteriyor ayrıca feride karakteri birkaç kez yer değiştirirse kitaptaki gibi her sezon yeni bir cast oluşturmak zorunda kalacakalr bu da dizi için büyük bir risk

kanal d nin elinde olan yalan dünyamerhametintikamarka sokaklargalip derviş dizileri merhamet haricinde sağlam duruyorlar zaten
eğer x factor orjinali gibi haftada 2 gün yayınlanırsa işler izor olacak zaten ellerinde bbeb var perşembe günleri dolu cuma as ın reytingi yerinde arkasında beyaz show var o güne de yeni iş gelmez.

pazatesi yd kısa özetle yayınlanabilir ya da pt-2 ye atılabilir reytingi etkilenmez fazla
x factor çarşamba olmalı çünkü çalıkuşufatihaşk dizilerini my nin karşısına koymak saçmalık olur
salı günü iç yapımı olan kayıp ile devam etmeli ya da fatih i koyacağı en uygun gün de salı gibi duruyor

@EveN'den yorum gelmedi şaşırdım açıkcası

Benim kalbim Atv de

Çok güzel olmuş ellerine sağlık Fruko

- - - Ekleme - - -

Adam roman yazmış 😱

çocuklarduymasın post: 1402093' Alıntı:
Benim kalbim Atv de

Çok güzel olmuş ellerine sağlık Fruko

- - - Ekleme - - -

Adam roman yazmış 😱

Sağ ol Kadir. Belki Kanal D kalbini çalar :

fatih dizisini kesin izleyeceğim reytinglerde de iyi gideceğini düşünüyorum ama diğer dizilerin iyi reyting alacağını düşünmüyorum açıkçası kalbim kanal d de değil biraz atv biraz da star dayım bu sezon galiba

Bu sezon daha iyi hazırlanmış. Sırlar beni şaşırtacak gibi. Sessiz başlayandan korkacaksın.

Benim kalbim Show TV'de inşallah Eylül'de iyi bir show başlayacak eskisi gibi.

Tuğba Büyüküstün'ün dizisi Show TV'de olabilir. @Yakamoz-Asi

Eline sağlık Furkan sadece Yalan Dünya'yı izliycem.

- - - Ekleme - - -

Ama hepsine göz atarım malum sınav dönemim....

xBUGRAx post: 1402389' Alıntı:
Bu sezon daha iyi hazırlanmış. Sırlar beni şaşırtacak gibi. Sessiz başlayandan korkacaksın.

Sırlar değil Kayıp oldu dizinin adı

Teşekkür ederim ama Tuğba değil, Tuba :

Oldukça iddialı geliyor Kanal D. Ama tek merak ettiğim Kayıp dizisi. Aslı Enver'in tek başına bir başrolü kaldıramayacağını yazmış bir arkadaş yukarıda. Katılmıyorum. Bence iyi bir senaryo ve iyi bir karakter çıkarsa ortaya başarılı olacaktır.