Kanal D Yeni Sezona Kötü Bir Açılış Yaptı !

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061
upload_2013-9-15_15-30-53.png
Yayın çizgisini hiç bozmadan yıllardır Türkiye'nin Kanalı sloganı ile yayın hayatını sürdüren Kanal D son yılların en kötü sezon başlangıcını yaptı 9 Eylül'de sezonu açan Kanal D ilk haftasında büyük hüsran yaşadı.

upload_2013-9-15_15-31-44.png
aencrypted_tbn3_gstatic_com_images_332ed1f9d9a9cced41458a78fe502088._.jpg

Total Grubu'nda Birinciliği Yok !

Pazartesi gününden Cumartesi gününe kadar ki süreçte Kanal D'nin Total Grubu'nda 1 kere gün 1.liği yok.

Pazartesi günü Ben Bilmem Eşim Bilir , Salı Güneşi Beklerken , Çarşamba Merhamet , Perşembe İntikam ve Kanal D'nin Cuma günü büyük umutlar ile başlattığı Kayıp Total'de 1.lik elde edemedi.

Hatta çoğu ilk 3'e giremedi , kanalı ilk hafta ayakta tutan Arka Sokaklar en çok izlenen yapımlar arasında Güneşi Beklerken ile birlikte yer aldı ancak 2 dizinin de oranları iyi değil.

Kanal D'nin iddialı olduğu Ab Grubu'nda ise 2 gün birinciliği var ancak 2'si de 5 reytingle elde edilen birincilikler Çarşamba Merhamet ve Cuma Kayıp ile kıl payı birinci olarak Kanal D'yi ufakta olsa sevindirdi.

İlk haftaları kötü açan diziler 4 , 5 reyting alırken ileriki haftalarda artış yaşayacak olsada büyük ölçüde olamayacağı aşikar. Yalan Dünya'da Ab'de çok oranlar alan bir dizi olmasına karşın Total Grubu'nda istenilen başarıyı sağlayamıyor.

upload_2013-9-15_15-31-21.png

Son 4 Umut !

Kanal D'nin Eylül ayının sonlarında yayın hayatına başlatacağı Fatih , A.Ş.K. , Çalıkuşu ve Tut Ki Gecedir dizileri kanalın Total Grubu'nda ki son umutları oldu. Şu süreçte Kanal D haftanın iki gününe Ben Bilmem Eşim Bilir'i koyarak idare ederken yeni dizileri ile beklenen ve istenilen başarıyı sağlayacak mı ileri ki haftalarda göreceğiz.

mrt-06 | KÖŞE YAZISI

@xemrexxx , @EveN ,@OzaN ,@Bully , @takas , @Reytinger ,@Almila , @dizi kolik , @BesaleT ,@Forumdash , @Yakamoz-Asi ,@Arslan Bey , @yatutarsa , @berkann , @Billy Kane ,@xBUGRAx , @denizz19 , @Fks14 , @hayret bi şey , @emreemreu

Ekli dosyalar

• upload_2013-9-15_15-30-53.png
    upload_2013-9-15_15-30-53.png
    24.5 KB · Hit: 389
  • upload_2013-9-15_15-31-21.png
    upload_2013-9-15_15-31-21.png
    102.9 KB · Hit: 403
  • upload_2013-9-15_15-31-44.png
    upload_2013-9-15_15-31-44.png
    93.3 KB · Hit: 563
  • aencrypted_tbn3_gstatic_com_images_332ed1f9d9a9cced41458a78fe502088._.jpg
    aencrypted_tbn3_gstatic_com_images_332ed1f9d9a9cced41458a78fe502088._.jpg
    15.8 KB · Hit: 563
Son düzenleme:
Güzel Çirkin Pt2'de resmen çöktü yanlış bir taktikti. Kanal D bunun farkında ki diziyi tekrar Pt1'e aldı.
Güneşi Beklerken maçın etkisi ile düşüş yaşadı dikkate alınmamalı maça rağmen gayet iyi oranlar aldı.
Merhamet A/B de hak ettiği oranları aldı ancak Total de çok daha fazlasını hak ediyor. Dizi Pt2'ye alınacak o zaman Total grubunda da hak ettiği oranları alacaktır.
İntikam beni de çok şaşırttı. Nejat İşler'in ayrılması diziyi olumsuz etkiledi birde kanalın reklam düzensizliği vardı. Umarım bu hafta yükselir :(
Kayıp A/B grubuna hitap eden bir dizi bu çok açık. Bekleneni tam olarak veremedi ancak yine de karşısında MEDCEZİR gibi güçlü bir rakip vardı. Dizi A/B'de zirvede olmaya devam ederse bir sorun olmaz :)
Arka Sokaklardan çok daha iyi oranlar beklerdim ilerleyen haftalarda Fatih Harbiyeyi Total de geçeceğini düşünüyorum.
Çalıkuşu , Fatih ve A.Ş.K. kanala zirveyi getirecektir umarım :) @mrt-06

Güneşi Beklerken maç olduğu için düşüktü yoksa iki grupta da zirve garanti olurdu. :)

Evet hayal kırıklığı oldu bu hafta Kanal D'ye, umarım yeni dizileriyle yüzü güler

bence fatih haricindeki yeni başlayacak dizilerde tutmayacak

evet dizilerde düşme var özellikle intikam ve as ta :)
as totalde ileride yükselir intikam yeni gelecek oyuncular tutulursa yeniden 7 li reytinglere gelir belkiş 8
merhametten ümidim yok aslında açrşamba rakiğbi de yok ama neden yükselemiyor anlamadım
gb maçtan dolayı 2.oldu bu hafta zirveyi alır bence biü pek rakip değil

Daha bir şey kaybetmiş değil.:)

Çalıkuşu ve Aşk vede Fatih Kayıp gibi hayal kırıklığı olmaz.:)

Şimdi Tims ve Kanal D iş birliği yapmışsa bence 1. olmak kaçınılmaz.:)Çalıkuşu'nu fragmanları oyuuncuları çekimleri harika olduğu için garanti görüyorum.:)

Aşk için Hazal bir kez takozladı oradada farklı bir şey istedi ama olmadı bu sefer eski ona yakışan rollere geri dönmüş.:)Bu sefer yine çok yüksek reytingli bir işe imza atacak.:)Her türlü gideri var bu dizinin.:)

Fatih çok riskli ama düşük gitme riski düşük.:)Ya çok büyük patlama yaşayacak yada beterin beteri olacak.:)Emin değilim bu diziden ama Tutacak yaa.:)

Yalan Dünya garanti reytingli iş.:)

Bence Kanal D şuan küçük işleri öne sürüyor.:)Rahat olun yine 1.lik Kanal D'de olur.:)

Kanal D yeni sezonun ilk haftasında gerçekten hayal kırıklığı yaşadı ama toparlanacaktır tabii ki. :)

Merhamet ilk hafta ab'de zirvede yer almasına rağmen totalde aldığı oran yeterli değil. Pt2'ye alınmalı bence iyi iş yapar orada.
İntikam'ın ilk hafta reytingleri de hayal kırıklığı. Totalde aldığı reyting çok kötü ama ab'de aldığı 6 reyting ilerisi için umut veriyor. Toparlanacaktır bence. Gününde bir değişiklik olması mümkün değil. :)
Kayıp Kanal D'nin en çok önem verdiği, en çok tanıttığı dizisi ancak aynı zamanda en büyük hayal kırıklığı da oldu. Pt2'ye alınırsa iyi gidebilir ama dizinin reytinglerinde fazla artış beklemiyorum ben.
Fatih kesinlikle Kanal D'nin en iddialı dizisi ve zirveye oynayacak dizilerinden biri olacaktır. :)
A.Ş.K'ın tutacağını düşünüyorum. Ab'de çok iyi gidecektir ama zirveye oynar mı bilemiyorum.
Çalıkuşu ve Tut Ki Gecedir hakkında pek bir fikrim yok ama çok tanıtımın da işe yaramadığını gördüğümüz için tutabilecek diziler olduğunu düşünüyorum.
Güneşi Beklerken ise şu an Kanal D'nin en iddialı dizisi konumunda. Dizi inanılmaz yoğun bir seyirci kitlesine sahip ve aldığı reytingler çok iyi. Kesinlikle pt1 dizisi.
Arka Sokaklar ise acilen pt2'ye gönderilmeli.
Yalan Dünya Kanal D'nin can simidi olabilir. Ab'de hangi güne koyulursa koyulsun iş yapacağı için Kanal D'nin üzünü güldürecektir yine.

Sonuç olarak Kanal D çok iddialı dizilere sahip. Sezona iyi başlayamamış olabilir ama zamanla yükselecektir. Tüm günde zirvede olması garanti. Prime time'da ise yine Star'la büyük bir savaş verecektir. :)

Kötü başladı gerçekten ama daha ağır toplarını sürmedi. Acun'lu ve bol maçlı Star'ı geçemez ama ikinci kanal olur büyük ihtimal Kanal D. :)

totalde hepsi kötü gb hariç özellikle merhamet ve kayıp kötü zaten abde de zirveyi kaybedecekler

Yeni sezona tam anlamıyla girmedi. Girdiği kadarıyla pek iç açıcı değil fakat ilerleyen zamanlarda yeniden yükselişe geçecektir. Önemli dizileri başlayacak. Zamanla yükselmesini bekliyorum.:)

Geçen sezon da çok iyi başlamamıştı ama toparlanmasını bildi, yayın akışı oturduktan sonra genel olarak sıkıntı yaşamazlar. :)

Yeni başlayacak olan dizilerden bir tek AŞK umut veriyor bana. Belki Çalıkuşu'da olabilir.Fragmanlari izledikçe izlesem mi diye düşünüyorum. Neyse pt2'ye dizi yerleştirerek geçen seneki gibi yine 2.cilikte kalır.

arka sokaklar yükselir diyorsunuz ama cumartesi total grubunun iddialı dizisi şefkat tepe başlayacak... yani totalde işi daha zor arka sokakların bence...

Aynen fiyasko yaşadı bakalım yeni dizilerle toparlanabilecek mi. :)))