Kanal D Yeni Dizisi İçin Hangi Günü Boşaltır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kanal D Yeni Dizisi İçin Hangi Günü Boşaltır?

• Kullanılan toplam oy
    16
kayıp ın günü var mı haftaya yine değişri ya da pazartesi pt 2 ye atılır
Bende biliyorum ama boş dendi o yüzden belirtmek istedim.
Kayıp torpilli bir süre yerinde kalır bence yani diğer dizileri de iyi değil ki o mantıkla düşünürsek hafta iç komple boş.

Çalıkuşu bir süre daha gün değişikliğine gidilmeden devam eder diye düşünüyorum. Merhamet'te ufakta olsa kıpırdanmalar var onu da değiştirmezler gibi geliyor. En zayıf halka AŞK gibi görünüyor. Çarşamba Muhteşem Yüzyıl haricinde iddialı bir yapım olmadığı için yeni iki diziden biri Çarşamba'ya gelebilir.

Bugün her yerde İnadına Yaşamak ve Vicdan'ın reklamlarını gördüm.

kanal D cumartesi ve pazar gününü tamamen boşaltıp geri dönüşüm kutusuna atabilir hafta sonu çöp resmen, o günlere koysun ne koyacaksa!

Haftasonu çöp diyorsun ama Kanal D'nin en iyi işleri Cumartesi Pazar

ney o arka sokaklar ve ben bilmem karıma sor, proğramından mı bahsediyorsun? bahsettiğin onlarsa reytingi dikkate alarak söylemedim zaten kalite olarak çöp

ney o arka sokaklar ve ben bilmem karıma sor, proğramından mı bahsediyorsun? bahsettiğin onlarsa reytingi dikkate alarak söylemedim zaten kalite olarak çöp
Kalite olarak sorarsan Güneşi Beklerken kaliteli. Arka Sokaklar kaliteli ya da değil ama izleniyor mu izleniyor. Kaliteli olanları da görüyoruz.

Kalite olarak sorarsan Güneşi Beklerken kaliteli. Arka Sokaklar kaliteli ya da değil ama izleniyor mu izleniyor. Kaliteli olanları da görüyoruz.

güneşi beklerken de vardı değilmi? bilsem onun fanısın pazarı demeseydim bari
hadi neyse cumartesi diye düzeltiyorum
)