Kanal D Yeni Dizisi İçin Hangi Günü Boşaltır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kanal D Yeni Dizisi İçin Hangi Günü Boşaltır?

• Kullanılan toplam oy
    16

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
Kanal D iki yeni dizi ekrana sürüyor.Vicdan ve İnadına Yaşamak.Fakat kanal şimdilik bir dizi(Fatih) yayından kaldırdı ve 20:00'yi boşalttı.Pazartesi iki diziden birinin günü olacak.Peki ikinci dizi için hangi gün PT1 boşaltılacak?Kanal D aralarında pek de fark olmayan A.Ş.K.,Merhamet,Çalıkuşu,İntikam,Galip Derviş,Yalan Dünya,Arka Sokaklar,Kayıp,Güneşi Beklerken'den hangisini kaldırır ya da geç saate atar?Yeni dizinin günü ne olur?

Not:Yeni dizi çok büyük ihtimalle 20:00'de yayınlanacağından 20:00 dizilerinden biri muhakkak oynatılmalı.

Hafta sonu olmaz, perşembe ve cumayı da elleyeceklerini düşünmüyorum.

Salı veya çarşamba yani. :)

pazartesi pt 1 e inadına yaşamak gelmeli daha iddaaalı duruyor :) zaten bir karadayı var dizi olarak
vicdan çarşamba pt-1 de denenebilir merhamet in bitme ihtimali var aşk pt-2 ye atılır dizi cuma da denenebilir dengeler çok çabuk değişiyor ogün

her günü boş zaten cumartesi pazar hariç istediği güne koyar

3 reytinglik dizileri varken yeni dizisini p2 de mi başlatır sence :D
Çarşamba 2dizisi var her ikisi AB`si 5 :) perşembe İntikam bitmez :J Cuma Yalan Dünya ve Beyaz oynamaz onlarla :) Pazar Güneşi beklerken rekorcusu kanalın :) Kayıp bite bilir sadece oda zaten pt2`de :T: 2 dizi başlıyor biri pazartesi 2.si salı ama pt1`de ola bilir Çalıkuşu pt2`ye geçer

pazartesi pt 1 e inadına yaşamak gelmeli daha iddaaalı duruyor :) zaten bir karadayı var dizi olarak
vicdan çarşamba pt-1 de denenebilir merhamet in bitme ihtimali var aşk pt-2 ye atılır dizi cuma da denenebilir dengeler çok çabuk değişiyor ogün

Merhamet , A.Ş.K.tan daha iddialı geliyor bana,o gün biri gidecekse A.Ş.K. gitmeli.

Orası öyle de daha spesifik olursan hangi gün dersin ve hangi dizi biter ya da geç saate atılır dersin?

Bir dizi muhakkak pazartesi 20:00 olacak.Benim derdim diğerinin günü?
bence pazartesi olur çünkü kanalın en kötü günü

Salı kesin boşalacak. Bence İnadına Yaşamak Salı başlar. Yalan Dünya Pazartesi'ye geçer. Vicdan da Cuma günü başlayabilir. :)

Çalıkuşu veya A.Ş.K bitecek gibi ya da başka kanala geçebilir bence böylelikle de İnadına Yaşamak başlayacak olabilir @muffin

merhamette senaryo adına bişi kalmamıştır bence uzatmadan bitirsinlr :) aşk my bittiktensonra şansı olabilicek bir dizi

A.Ş.K.'ta senaryo yok,İki Dünya Arasında'nın senaryosu o diziden on kat iyi.Merhamet'i bilmiyorum ama seveni var baya sosyal medyada.

Salı 20:00'ye dizi gelirse çalıkuşu'nun yayından kaldırılması gerekir,zira çok pahalı bir proje,PT2'ye hiç uygun değil.Çalıkuşu'nu kaldırmak da yürek ister,Tims ile arası bozulabilir kanalın.Bana kalırsa A.Ş.K. gitmeli,çarşamba 20:00'ye yeni dizi gelmeli,Merhamet eski saatinde kalmalı.