Kanal D ye Göndermeli Dizi

bekliyoruz cnm senin böyle şeyleri senaryonda aktarmna hayranım kimseyle tartışmaya girmiyorsun birşeye kızıyorsan senaryonda gödnerme yapıyorsun keşke herkes böyle olsa seni çekemeyen herkese inat bu huyunu devam ettir cnm herzaman arkandayım ben senin insanları rahatca kıran saygısızlık yapan herkese örnek olurun inş 😉😉😉

Diziyi yapımcıdan habersiz bitirmesine ne diyorsun kanal d nin ona gönderme

Diziyi yapımcıdan habersiz bitirmesine ne diyorsun kanal d nin ona gönderme
ben açık düşüncemi söyliyim bu sezon arka sokaklar seneyede kurtlar vadisi biticek kanal d üstündeki kamburları atıyor seneyede vadinin biticeğine kesinlikle inanıyordum arka sokakların bu sezon bitmesiyle emin oldum 2 uzun soluklu dizi böylecelikle sırasıyla bitmiş olucak kanal d ekranında 🙂🙂🙂

Cesaret
1.Bölüm özeti
Bodruma gelen Suriyelilerin yanında kaçan teröristler Bodrumda bombalı eylem istihbaratı alan Dünya istihbaratları Mitin Yalanlanmasıyla son bulur ama Pelin bitiricioğlu bodruma ziyarete gelmiştir Yeni bir dizi için adı Tuzak Ama o diziye ziyarete gelirken
Peline kötü bir haber gelir dizi dizi setinin içindeki bakkala polis baskına giderken Maskeli bir grup bombayla patlatır bakkalı
Dizi seti bomba varmıydı acaba
Yönetmen yok
E yoksa bu neyin nesi Aynı işin devamı diğer kanalların dizisindede olur
Neler oluyor böyle hemen kaldırın hastahaneye hadi hadi
Polisler gelir Ama yakın olan Tuğçe ve ekibidir
merkezden 60 70 e bodrum rum mahallesinde kod 121
Tuğçe yok Artık daha neler bodrumda bomba
Tuğçe sahibinin Doğan olduğunu anlar Tuğçe seyrettiğim diziyi nasıl bitirirsiniz en azından başka kanal da devam edecek
Doğan Adı ne
tuğçe Rıza baba ve ekibi
Doğan o bittimi ne
Pelin gel buraya
Doğan bey nasıl bitirirsin güzelim diziyi
Beyaz sende kaç elimden Peline uyup aldın rıza baba ve ekibini
Heyecanlı bölümüyle süprizlerle dolu bölümüyle Cesaret 6 temmuz Pazartesi saat 21 de

@Çiğdem- @cookies @Yiğitt @Bully @Günesinoglu @RevaN @ABAY_06 @vadikızı

@papuleoo

Asi tayfa
oyuncuları
Murat ormıyak komiser muavini
Volkan ünal serdar başkomiser
Buse varol cemile komiser
bora cengiz ömür komiser
Can nergis Müdür Ali doğan
Birce akalay Komiser Sinem
Naz elmas TUĞÇE Amir
Berk oktay Alper altın müdür yardımcısı
Aileleri
Berk oktayın ablasını Meryem üzerli doktor Ayşegül rolünü oynayacak Annesi Nebahat çehre babası selçuk yöntem Eren vardal
Konuk oyuncu
Ceyda ateş pelin semerci kanal ceo su
Ender yiğit Mahmut fırın
Sinem kobal Yapımcı rolünde Arzu uzan rolünde oynayacak
gökhan keser Mehmet doğan @Çiğdem- @xemrexxx @ABAY_06 @cookies