Kanal D Web Sitesini Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bana göre berbat nedicen
basarisiz bana göre kanalD ne dicen fikrimi belirtirim varmı bi diycegin ? burdan söyle eski sitesi daha proffessional di simdiki basit ve sade güzel olmus ?

Ben bir şey demiyorum zaten. Burda herkes senin söylediklerine saygı gösteriyor ama sen zıt görüşlere tahammül edemiyorsun. Anında alıntı yapıyorsun.

Ben bir şey demiyorum zaten. Burda herkes senin söylediklerine saygı gösteriyor ama sen zıt görüşlere tahammül edemiyorsun. Anında alıntı yapıyorsun.

starz kanaliyla mukayese etmedim ben hemen ne zipliyorsun dikkatli bak gözünüz site görsün demek istedim
)))

starz kanaliyla mukayese etmedim ben hemen ne zipliyorsun dikkatli bak gözünüz site görsün demek istedim
)))

Tamam işte biri star tv'den başka bir kanalı övmeye kalkında hemen başka örnekler göstererek daha iyileri var diyorsun. Stardan başka kanallar da var. İstediğimiz kanalı da övebiliriz. Hemen diğer kanalları kötülemene gerek yok. İki de bir Atv'yi Fox'u kötülüyosun. Arka sokaklar, akasya durağı düşecek diyorsun. Hepsi düşecek Star 1.olacak demi? afedersin ama daha çok beklersin.

off ya bırak allah askına benim beklentilerimi karsilamadi anasayfada dizilerin yayın akısı kısmında alt kısma kaçmıs az sade olsaymis daha iyi olcakmis hem istedigimi yazarim sabahlardan gecelere kadar
))))))))))))))))))))))

Zaten sana yazma diyen yok herkes istediğini yazar. Ama sorun senin başkalarının özgürce yazdığı şeyleri kabul etmemen.
)))))))))))))))))))))))

Zaten sana yazma diyen yok herkes istediğini yazar. Ama sorun senin başkalarının özgürce yazdığı şeyleri kabul etmemen.
)))))))))))))))))))))))

sbt resmi sirket deil unutma hiçbir gerçekciligi yok tns reytingleri gördükten sonra kim iyi kim kötü belli olur

sbt resmi sirket deil unutma hiçbir gerçekciligi yok tns reytingleri gördükten sonra kim iyi kim kötü belli olur

Sbt nerden çıktı ya senden konudan konuya atlayıp duruyorsun.
Konu genel olarak senin herkesin düşüncelerine karşı çıkman.

Ayrıca sbt başlarkenki yorumlarını okudum sbt'yi savunup durmuşşun.
sbt'ye güvenim sonsuz falan demişsin. Ne ayak kreys?

Ayrıca sbt başlarkenki yorumlarını okudum sbt'yi savunup durmuşşun.
sbt'ye güvenim sonsuz falan demişsin. Ne ayak kreys?

kurtlar vadisinin yüksek reytinglerden düsürdüklerini görünce ayrica trt 100 programa 30 50 tane yapım sokunca 0a düsüo
hem sanamı sorcam seni uyariyorum
)))))))))))))

benim yazdigim mesajlari saga sola çekme

kurtlar vadisinin yüksek reytinglerden düsürdüklerini görünce ayrica trt 100 programa 30 50 tane yapım sokunca 0a düsüo
hem sanamı sorcam seni uyariyorum
)))))))))))))

benim yazdigim mesajlari saga sola çekme

Uyarıon da ne oluyo.
Seni şimdiye kadar kaç kere uyardık!

Son düzenleme:
Kavga etmeye gerek yok. Kanal D şimdi açık ara farkla zirvede olan program. Web sitesi de öyle. Star Tv`yi de çok seviyorum. Aslında reytinglere bakarken bile önce Star`ın programlarına bakıyorum listede. Ama Kanal D yine de birinci sırada. Onu asla 2ciliğe düşüremem. En çok sevdiğim dizi Küçük Sırlar Star`a geçerken bile Kanal D`den vazgeçmedim. Ayrıca Starz sitesi o kadar da güzel değil. Yaratıcı bir şey göremedim.

kanal d web sayfası muhteşem ötesi olmuş.. klas kanal kanal d farkını ortaya koyuyor her alanda

Çok emek verilmis. Çok güzel olmus! 10 puan yeni web site!

bir web tasarımcısı olarak söylüyorum!

Gerçekten başarılı bir script yazılım özellikle grafik anlamında çok güzel yapmışlar..

yapan kişiyi tebrik ederim!

Kanal D yide tebrik ederim.

bu yazılım için en az 4 ay harcanmıştır

Kötü değil ama insan biraz yadırgıyor değişimi, zamanla alışırız.

Kanal D'nin Yeni Yüzü

Kanal D'nin internet sitesi Ana Sayfa / Kanal D, ziyaretçilerine, kullanım kolaylığı sağlayan menüsüyle daha modern ve daha fonksiyonel bir hale geldi.

Kanal D'nin internet sitesi Ana Sayfa / Kanal D, ziyaretçilerine, kullanım kolaylığı sağlayan menüsüyle daha modern ve daha fonksiyonel bir hale geldi.
Video içeriklerinin daha çok ön plana çıkarıldığı yeni sitenin, gerek ana sayfasının gerekse iç sayfalarının, sade ve kullanıcı dostu olmasına dikkat edildi.
Kullanıcıların, dizi ve programlarla ilgili aradıkları; videolara, fragmanlara, haberlere, bölüm içeriklerine, resimlere vs. çok daha kolay ulaşabildikleri ve aradıkları her şeyi tek bir sayfa üzerinde kolayca bulabildikleri yeni sitede, performans artışıyla birlikte, sayfaların çok daha hızlı açılması da sağlandı.