Kanal D Web Sitesini Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Türkiye`nin kanalı Kanal D yeni web sitesi ile karşımızda. Her zaman zirvede olmaya alışan Kanal D yeni web sitesi ile de dizi ve programlarının daha kolay yayınlıyor...

İşte yeni web sitesi

Ana Sayfa / Kanal D

hiç açtığımı hatırlamıyorum kanal d web sitesini bi bakarım belki

eskisi daha professional di simdiki daha basit ve güzel

Oww harika, mükemmel, muhteşem olmuş. Sade, şık, asil. Kanal D teknolojiyi iyi kullanıyor. Diğer kanallar görsün de örnek alsın.

Uzun zaman önceki hatırladığım sitesinde birşeyi bulmak zor ve kötü bir görüntüsü vardı
Bu müthiş olmuş..

normal işte abartılcak bişey yok

Müthiş olmuş bence.

Haberlerin ayrı sayfaya alınması çok doğru karar. Son web teknolojilerinden yararlanılmış. Sade, kolay ulaşılabilir ve çok şık...

gözünüz site görsün

STARZ

Starz Kanalının sitesi mükemmel

Starz nerden çıktı ya? Star, Atv, Show ve Fox'un berbat sitelerine oranla Kanal D'ninki gayet güzel. Başka ülkelerdeki kanallarla kıyaslamaya gerek yok. Cbs, Abc... Birçok güzel kanal sitesi var sonuçta. Starz'ninki bunların yanında hiçbir şey...

Son düzenleme:
Ben de Kanal D`nin sitesini çok sevdim. Yine farkını koymuş ortaya

starz kanalınınki bana göre daha güzel
zevkler ve renkler tartisilmaz

Kesinlikle tartışılmaz. Niye uğraşıyorsun ki Kanal D'ninkini kötülemeye. Starz falan göstermeler, çabalar... 😛 Sen, çok sevdiğin Star Tv'ye söyle de sitelerine bi el atsınlar.

Kesinlikle tartışılmaz. Niye uğraşıyorsun ki Kanal D'ninkini kötülemeye. Starz falan göstermeler, çabalar... 😛 Sen, çok sevdiğin Star Tv'ye söyle de sitelerine bi el atsınlar.

hayirdir nie sinirlenion
))))))) kardesim sanamı sorcam ben begendim eskisine göre ama starzinki daha güzel
çakma olmus kanal d ninki efectler 0 tns gelince bakalım akasya duragi arka sokaklarin tekrari nolcak
son 12 gün

istedigimi söyler yaparım varmı bi itirazın konuyla alakalı fikrimi belirttim konu disina çıkmadım

Ben niye sinirleniyim. İlk sen benim mesajımdan alıntı yaparak abartmaya gerek yok falan dedin. Sen Star Tv'nin başarısızlığını başarı gibi göstererek ne kadar abartıyorsan ben de Kanal D'nin sitesinin ne kadar güzel olduğunu abartabilirim. Bu kadar...

bana göre berbat nedicen
basarisiz bana göre kanalD ne dicen fikrimi belirtirim varmı bi diycegin ? burdan söyle eski sitesi daha proffessional di simdiki basit ve sade güzel olmus ?