Kanal D ve Yeni Reklam Kampanyasi : Intikam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaç reyting bekliyorki intikamdan merak etdim 😕 en fazla a\b`de 6+ aliyordu sadece bir kac kere arta bildi 7-8 arasina ama artik çok zor 😛 totali Aramizda kalsin Ve Zengin kiz fakir oğlani gecemiyor zaten
doğru 6+ reyting bile kanal için çok lazım

hiçbirşey fark etmez vadi de 21 00 de başlayacak

Eski dizilere değil eski iş ortaklarına çevirsin rotayı. Mesela Ay Yapım 😉 Giden seyirci gitmiş artık bir daha da gelmez. Takibi kolay bir dizi değil İntikam. Ortasından konuya dahil mi olacak insanlar?

Denize düşen...

arka sokaklara asılması lazım kanal d nin en çok izlenen dizisi

arka sokaklara asılması lazım kanal d nin en çok izlenen dizisi
Aynen geçen sezon yanlış hatırlamıyorsam reytingi 10`a bile yükselmişdi
yeniden bol reklam ve heyecan katarak 7-8 reytinge kolayca ulaşa bilir

Aynen geçen sezon yanlış hatırlamıyorsam reytingi 10`a bile yükselmişdi
yeniden bol reklam ve heyecan katarak 7-8 reytinge kolayca ulaşa bilir

imkansız sefkat tepe ile arka sokaklar karsılasmasından arka sokaklar düstü sefkat tepe olmasa 7 alirdi rahat ama sefkat tepe seyircisi sabit satmıyor sefkat tepe bitince arka sokaklar 3 den 6 ya çıkıyor ortalama 5 e gelio zar zor

bence sen dediğin kadarda zor değil..isterse geçer
şimdiden umudu kesmek doğru değil

Umarım işe yarar ve artar dizi, her ne kadar izlemeyi bıraksam da artık internetten.

Pek katkısı olcağını düşünmüyorum dizi sabit reytingler alıyor 4ve 6 arası gidip geliyor.Bakalım ne olucak

Konuyu anlamadım. Fragman çıkarmış, çıkarmasın mı? Ne kampanyası?

boşa çabalar bunlar kanal iyice uçuruma doğru gidiyo

Arkadaşlar İntikam ile ilgili ne konu görseniz hemen kötülemeye başlıyorsunuz. Önce bir haber niteliğini araştırın da sonra. Başlıkta kampaniya yazmış ama İntikam 1 tane fragman çıkarmış o da sitede. Ne kampaniyası? Fragman çıkarmak da mı yasak artık? @takas @mrt-06 @china_shangai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...