Kanal D ve atv Arasında Format Savaşı!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Çok yakında atv'de başlayacak 'Kapanmadan Kazan' ve Kanal D'de başlayacak olan 'Kapış Kapış' programları iki kanal arasındaki krizi ortaya çıkardı!

Sera Film'e ait olan format ilk önce Kanal D'ye sunuldu ancak Kanal D, yarışmanın yapımcısının Sera Film olarak gözükmesini istemedi. Programı iç yapım olarak yapmak istedi. Sera Film bunu kabul etmeyerek programı atv'ye sundu ve anlaştı.

Hemen ardından Kanal D tanıtımları dönmeye başlayan 'Kapış Kapış' programını yapmaya başladı. İki yarışmanın bir birlerine benzemediği söylendi.

İki programda önümüzdeki günlerde yayına başlayacak. Hangisinin başarılı olacağı merak konusu.
FcMfNjk58glVVEbPrP4h6R7i.jpg

MEDYATAVA

Kanal D yavaş-yavaş dış yapımları çıkarmak istiyor kanaldan. Çok iyi bir gelişme bu. :)

Kanal D'nin Sera Filmle anilmasini istememekte ki sebep?

Bir kanalın iç yapımları ile ön plana çıkmasını çok takdir ederim ama sadece İç Yapımlar ile başarı sürdürülmesi ne kadar mümkün bilemiyorum. Hep aynı tarz dizi ve programlar bir süre tıkar ve belli bir yerden sonra kanal geriye gitmeye başlar. O yüzden Kanal D İç Yapımlarını ne kadar kullanıyorsa dış yapıma da o kadar çok önem vermeli...

Bİliyordum Kanal D'nin kendi yapımlarini ön plana çıkarmaya çalişitğini bunu THE O.C'nin yerli versiyonunun haberlerinde de dile getirmiştim.Yoksa The O.C diziyi izlemedim ama o adar kötü yapım olmadiğini biliyorum ve kaldı ki bizim versiyonun oyuncularida köü değildi. Neyse konuya geri dönersek Kanal D'nin şu yaptiği (vicdanen söylemek gerekirse) diğer yapımcının ekmğiyle oynamaktir.Programın orjinalini bulmam gerek iki yapımda başlamadan😕

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy